פתחתי NON DELIVER CASE באטסי

nbrosh

New member
פתחתי NON DELIVER CASE באטסי

עם חנות. חבילת סופלייס רצינית שהגיעה חצי פתוחה עם אייטמים חסרים. הודעתי לה מיד והבנתי שהיא שולחת מחדש מה שחסר (צירפתי לינקים מסודרים). אחרי כמה שבועות, שאלתי מתי מגיע ומתברר שהיא בכלל לא זוכרת כלום. התחילה תחלופת קונבואים מעייפת: בין חוסר תקשורת בגלל האנגלית הגרועה שלה לבין זה שאולי לא כ"כ בא לה לשלוח חדש.. היתה לי הרגשה שהיא מושכת זמן. ואחרי ששאלתי אותה שוב השבוע - מתי יגיע התחליף והבנתי שלא שלחה בכלל - פתחתי את הקייס. לא רציתי לתת פידבק שלילי או דיספיוט בפייפאל - סה"כ הרוב הגיע לשביעות רצוני. היא לקחה את זה מאד קשה!! שלחה לי קונבו נעלב וכו'.. הקייס הזה רציני? מה אטסי עושים? היא מבקשת ממני לבטל - אבל אני רוצה לדעת שהתחליף נשלח אלי. מה אתן מציעות? נעמה

RolyzCreations

New member
בטח שהיא לקחה את זה קשה

"בסך הכל" עלולים לסגור לה את החנות והחשבון...

onor

New member
אולי כבר היה עדיף

שתתני לה שלילי או דיספיוט בפייפאל, אלה דברים שאפשר לבטל במידה והיא תשלח לך את מה שחסר...

nbrosh

New member
גם את הקייס אני יכולה לסגור ברגע שאני מחליטה

אני רוצה להיות בטוחה שהיא שולחת חדש או מזכה אותי.

nbrosh

New member
אני מבינה, היא פשוט לא הותירה לי ברירה

מה עדיף פידבק שלילי?

nbrosh

New member
אני לא כ"כ מבינה - למה אנחנו סלחניות?

כשהמקרה הפוך, הלקוחות שלנו דורשים בדיוק אותו הדבר: 1) התיחסות ענינית 2) הסבר ממצה מה הטלך לקרות זה כל מה שביקשתי

onor

New member
ממש לא סלחניות

שלילי או דיספיוט זה ממש לא סלחני. אני לא כל כך יודעת מה המשמעות של non deliver בכל אופן אם אפשר לבטל את זה, תגידי לה שתבטלי ברגע שתקבלי את הפריטים או ברגע שתקבלי מספר מעקב ותראי שהחבילה בדרך לארץ.

RolyzCreations

New member
מסכימה עם אונור

תבטלי אחרי שתשלח חבילה עם מספר מעקב ותראי שהחבילה בדרך לארץ.

nbrosh

New member
היא כ"כ בקשה שביטלתי

יש לי ביד מספר רשום. לא ברור מה יהיה סופו של הסיפור כמובן.

nbrosh

New member
מאד לא רוצה משום שיש לה מוצרים מצוינים וזולים

יחסית. פשוט רציתי לקרוא אותה לסדר. יש לה עשרות אלפי מכירות. והיא כותבת שהיא מאד מאד נפגעת מפידבק שלילי. אני מזדהה, ברור. ובכל זאת - משהוא לא הגיע - יאללה שלחי חדש, מה את עושה עניןי, הרי אני לקוחה חוזרת פעם שלישית! יש כנראה הבדל תרבותי שאני לא תופסת.. חוץ מבעיית האנגלית שלה (היא סינית).

onor

New member
יאללה אז בואי נקווה שהיא באמת שלחה

לך כמו שאמרה ולא תצטרכי להשתמש בשלילי...

RolyzCreations

New member
עם עשרות אלפי מכירות היא בטח לא שמה לב

שאת לקוחה חוזרת. אבל כאחת שכותבת שהיא נפגעת מפידבקים שליליים לא נשמע שהיא עושה מספיק כדי להימנע מהם...

nbrosh

New member
היא קצת בולבולית - אבל עם כ"כ הרבה מכירות

אולי גם לי זה היה קורה
סה"כ חנות חיובית - רק שאצלי הבטחות צריך לקיים, קצת קשוחה בנושא. לכן לא הייתי סבלנית בקשר לסחבת שלה.

למעלה