פתחתי פורום להקמת מפלגת נכים.

מלאך2

New member
פתחתי פורום להקמת מפלגת נכים.

אני נכה , אשתי נכה, שני אחי נכי נפש נמצאים במוסדות. מעוניין להקים פורום להקמת מפלגת נגי+ נזקקים + גימלאים נזקקים. יש לי 3 פורומים חדשים שנפתחו לא מזנמן. אני מבקש מכם להצטרף בקישורים הבאים. כן ניתן להיתקשר אלי, אנא עיינו בפורומים שפתחתי.

מלאך2

New member
אי"ה המפלגה תהיה גדולה ...

וחיי הנכים ומשפחותיהם גם ישתנו לטובה. הצטרפו חברים וכמה שיותר , זה יהיה יותר טוב. צריך אחד משלנו או כמה שיכנסו לכנסת.

ד קובי

New member
לא ברור לי אבל בהצלחה בכל מקרה...

כל הכבוד על היוזמה להקים מפלגות, אך בשביל להקים מפלגות לא צריך פורום ובטח לא שלושה הרי יכולת לאחד את הנושא של שלושתם ולרכז זאת בפורום אחד.

מלאך2

New member
זה יצא לי כך, בהתחלה..

חשבתי רק על נכים, אחר כך הוספתי את הניזקקים, ורק אחר כך את הגימלאים הניזקקין. לא משנה , ניתן לעבור מפורו לפורום בקלות, וכן ניתן יהיה לאבחן איזה פורום הוא דומיננטי (חזק). הרקע שלי אקדמאי, מהנדס בניין, הרבה כישורים. יכול להתחיל בהקמת המפלגה.

מלאך2

New member
מה קורה לכם, אתם אדישים

לא נכנסים לפורומים שנתתי בקישורים הראשונים, לא מעניין אתכם הרעיון של סיוע לנזקקים ולנכים אתם הראשונים שצריכים להצטרף לפורומים האלה, כי בינכם או בתכם או אמכם או אביכם פגוע נפש וזקוק לסל שיקום מתוגבר ביותר. הנחות בטלפון גם לבעלי % של 70% נכות ועוד... ברגע שתהיה מפלגה עם נכה שייצג את הנכים והנזקקים, לא נצטרך טובות מאף אחד., והכל בזכות הכוח הפוליטי שיהיה בידינו. אז באמירה הראשונה שלי בהתחלת הפורם בקטע הזה יש את כל הקישורים. אתם יכולים לכתוב לי גם במסר אישי. שלכם. אבי. והנה שוב הקישורים

למעלה