פתחתי לפניך..

פתחתי לפניך..../images/Emo49.gif

טוב חברה אני מבקשת שרשור מזל טוב למנהל הנאמן שלכם!
הבחור סוףסוף קיבל מה שרוצה וביום ראשון בעזרת השם הוא מגיע למעוז הג'ובניקים
- ה-קריה
ספרו לו שאתם מאושרים כמוני ושזה הולך להיות סופ"ש נהדר
דרך אגב לפני מספר ימים ראיתי קטע ענק מעונה שניה שבו ג'ידי מפנטז על העבודה המושלמת והיא בעצם להיות קנדימן כזה.. והוא הוא אוכל לטרק תיד כי היא משוקולד , כמובן.. קיצר מומלץ..

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת היה קטע גדול.. וכן, זהו.. סופסוף אני מגיע לשם. ברוך השם.
שיהיה לכולנו סופ"ש נהדר ונחכה ליעל שתעלה את אשכול ה"סוף שבוע בפורום" כך שנוכל לחרבש אחד לשני בשכל.
IloveAdi

steelwater

New member
מזל טוב!

הו, חשבתי שאתה נשאר בתל השומר! מזל טוב איציק, אני שמחה בשבילך וגם בשבילנו. עכשיו אפשר להיפגש ביחד ולאכול צהריים או משהו כזה אבל באמת לעשות את זה ולא סתם להגיד.
התכוונתי לעשות את זה אבל שכחתי לספר לכם שלא מזמן הלכתי לקרייה ובתחתנת רכבת פגשתי את איציק. היה מגניב! הוא סיפר לי שהוא לא בקרייה אלה בתל השומר
. אבל בכל זאת זה קרוב. אבל עכשיו אתה בקרייה. איפה אתה הולך לשרת ומה אתה הולך לעשות? אני אשתדל מחר לעשות את הקבלת שבת. אני סוגרת שבת לצערי אבל אני אשתדל להספיק לפני, ואם לא, תעשו אתם!

Angelus

New member
אני בעד לעשות את זה!

שבוע הבא, בלי נדר.
רק תעני לי להודעות.

SomebodyElse

New member
אין לי מושג למה זה הסמיילי שיצא.

זה היה אמור להיות חיוך רגיל

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

-עכשיו האמוטיקון כן מתאים-
לא יודע, משהו עם כח אדם...
אולי לך יש מושג?

limors2

Well-known member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

בהצלחה!
תחזור אלינו מהר

steelwater

New member
תשמור על עצמך!

אני מקווה שתחזור הרבה הבייתה ולא תשכוח לכתוב פה בפורום.

Amazing18

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo218.gif כאילו OFF מאגניב..

היום הילד הכי אבל הכי יפה בעולם הגיע לקריה, ואין מאושרת ממני. כלומר יש, הוא בעצמו. אבל כשהוא ישב מולי במשרד ודיבר איתי, לא האמנתי שזה אמיתי. אני אוהבת אותך קטן שלי! הלוואי ומשמנה מקום, משנה מזל.. ושיהיה לך המשך שירות מהנה ומספק, ומי יתן.. והמשר תורנויות ישכח ממך :) אוהבת כל כך!

למעלה