פתחתי חנות!

אמאלה גאה

New member
פתחתי חנות!

אמנם החנות אינה עבורי, אלא עבור דוד שלי, פנסיונר בן 77 שעושה דברים מדהימים! מקווה שיצליח.

RolyzCreations

New member
מחירי המשלוח שלך מטורפים

המוצרים מדהימים, אבל תמונה אחת לא מספיקה. צריך לראות את הפריט מכל הצדדים שלו. תרחיבי קצת בתאורים. תשתמשי בכמה שיותר תגיות (רצוי בכל ה 14), כי אם לא יכולים למצוא את המוצרים לא עשית כלום. מיקום - תכתבי באנגלית. רצוי להוסיף ישראל, ולא רק עיר. אבל בטח לא בעברית. תמלאי פרופיל ומדיניות לחנות. בהצלחה!

onor

New member
ברוכה הבאה!

הצעות יעול: -תרחיבי בתיאור הפריט תתארי אותו כאילו אין תמונה. את יכולה לפרט על החומרים, מקורות השראה, משקל וכו'... - כמו שרולי אמרה, התגיות זאת הדרך העיקרית שמביאות אנשים לחנות, תנצלי את כל ה-14 תגיות. -תוסיפי תמונות לכל מוצר, תצלמי את הפריטים גם בקלאוז אפ. - תמלאי פרופיל לחנות שבו תספרי על הבחור שיוצר את השעונים. -תבדקי בדואר כמה עולה לשלוח משקל ממוצע של השעונים, לדעתי תגלי שאת יכולה להוריד במחירי המשלוח. בהצלחה!

אמאלה גאה

New member
המחירים הם אחרי בדיקה באתר של הדואר....

למרות שבדקתי בדואר אויר. אולי כדאי לשלב משלוח של ים ויבשה? יש למישהי מושג כמה זמן זה לוקח?

אמאלה גאה

New member
מחירי המשלוח הם בגלל המשקל..

לצערי עץ שוקל... ולכן המחירים גבוהים. האם כדאי לי להעלות את המחיר של השעון ולהוריד את המחיר של המשלוח. זה ממש צורם לעין שהמשלוח הוא 30%... תודה על העצות! אתחיל ליישם..

onor

New member
לדעתי עדיף להעלות

מהמחיר של השעון ולהוריד במחיר המשלוח. לגבי שילוב של דואר אויר עם ים, לא הייתי מסתבכת עם זה...

אמאלה גאה

New member
סטטיסטיקות

האם יש דרך לעקוב אחרי הסטטיסטיקות? ז"א כמה נכנסו לאתר וצפו בכל מוצר?

glassarah

New member
בהצלחה, ועוד כמה הערות

olive tree clock צ"ל olive wood clock התמונות לא מוצלחות בעיניי, הרקע השחור בולע את השעונים ורואים שהם נחתכו מתוך רקע אחר והודבקו על השחור - זה לא נראה מקצועי ונותן להם מראה שטוח.

onor

New member
סטטיסטיקות

באתר הזה תוכלי למצוא מידע על כמות הנכנסים לחנות - http://www.craftopolis.com הוא מאוד פשוט לשימוש. בנוסף יש גם את גוגל אנליטיקס שמנתח לך נתונים בצורה יותר מפורטת אם תרצי.

סיגליתא

New member
מה הכתובת של החנות? זה רק אני שלא מצליחה

להכנס לחנות?

Artut

New member
גם אני לא מצליחה להיכנס ללינק של החנות ../images/Emo268.gif

חפשו ב-sellers את שם החנות olivewoodwork

הקישור לא פועל בגלל שאמאלה גאה כתבה בקישור פעמיים http אבל החנות קיימת.

רות מלר

New member
בשעה טובה וכמה הערות לתשומת

- אני מבינה שמחירי המשלוח נובעים מהמשקל, את הלקוח הסופי זה לרוב לא מעניין - כן מקובל לשלם בארה"ב משלוח עד 15 דולאר- כשמדובר בחבילות או קופסאות -למשל עבור כרית או הינומה - אני מציעה לכם להעלות את המחיר ב- 30 דולאר ולהוריד את מחיר המשלוח - אם כל עץ הוא יחיד בצורתו- כיתבי בכותרת של כל אחד OOAC שזה קיצור של one of a kind יש אנשים שמחפשים מוצרים כאלה, ולכן מוכנים גם לשלם - צלמו מחדש- הרקע השחור עושה עוול לעבודה, קחו רקע ביתי שיקרין חום או משרדי- שיתן אוריה (גם וגם עדיף) כיתבו שזו יכולה להיות מתנה מיוחדת עבור.... בהצלחה

milshake

New member
זה עם K! איך יצא לך עם C אם כתבת נכון? :)

Kind זה עם K, לא עם C. One Of a Kind כדאי לכתוב OOAK גם במילות המפתח של המוצר.

לימיצ

New member
היי וברוכה הבאה!

מציעה לכתוב מיקום באנגלית..חיפוש של "ראשון לציון" במפה של אטסי מניב תוצאות אי שם על אחד האיים בשום מקום...וחבל.

למעלה