פתחתי חנות חדשה!

noa vider

New member
פתחתי חנות חדשה!

הי פתחתי חנות של עליוניות 4 האפשרויות שאני מעצבת. אני ממש בהתלהבות של התחלה, שני אוצרות ביום, פייבוריטים וכו' ועדיין אין ממש תוצאות (2 מכירות בינתיים) אשמח לקבל טיפים וכמובן שיתופי פעולה http://www.etsy.com/people/noavider נועה וידר עליוניות 4 האפשרויות

RolyzCreations

New member
אין תוצאות?!

פתחת לפני 10 ימים וכבר יש לך שתי מכירות! אלו תוצאות מעולות!

nino15

New member
חנות ממש חמודה!

וכמו שכתבו לפניי - 2 מכירות ב-10 ימים זה מעולה להתחלה. מה שכן, הייתי מוסיפה עוד תמונות של איך אפשר ללבוש את העליוניות (לא תרשים, אלא דוגמנית) חוץ מזה, חנות מהממת!!

glassarah

New member
ניסוחים...

כשאומרים "top" הכוונה היא בדרך כלל לחולצה, לא לעליונית, נראה לי שזה מבלבל. לא בטוחה איך צריך לקרוא לפריט הזה, אבל נראה לי משהו אחר. four options top זה ניסוח מסורבל, הייתי אומרת four ways to wear או משהו כזה.

אהבתי את החנות!

אם תרשי לי, הייתי מציעה לך להוסיף תמונות עם אפשרויות שונות לכל פריט. בסך הכל יש לך אפשרות ל- 5 תמונות. תנסי 4 לאפשרויות ואחת לתרשים. מאוד מסקרן איך אותו בגד יכול להיות ב- 4 וריאציות שונות. ו- 2 מכירות ב- 10 ימים זה ממש טוב!

חגיתל

New member
האתר שלך מדהים והסירטון - אין מילים!!!!!!!!!!

ואת יפה מהממת!!!!! שיהיה לך בהצלחה!!!!!!

noa vider

New member
תודה! אבל...

כן, מהממת.... אבל זו לא אני מצולמת אלא דנית הדוגמנית המדהימה והמקסימה

Plushable

New member
מקסים!

הכל ממש מקסים, במיוחד אהבתי את הסרטון :) בהצלחה! (ואגב, שתי מכירות בתקופה כה קצרה רק מבשרות טובות ועתיד מוצלח :) )

noa vider

New member
תודה ועוד..

תודה על המחמאות ועל ההערות/ הארות, אקח לתשומת לבי. הייתי שמחה לקבל טיפים על איך לקדם את החנות. תודה! Http://www.etsy.com/people/noavider נועה וידר עליוניות 4 האפשרויות

-me-

New member
מהמם! וסתם הצעה קטנה:

ממש אהבתי את הרעיון, את הסרטון, את המוצר והכל
אבל סתם משהו שחשבתי לעצמי, בתור מישהי שכנראה עליונית מהממת מתחרה לא תחזיק לה במצב שלם הרבה זמן בתוך התיק: אולי תכיני איזה נרתיק תואם? אני מתכוונת לתיקון בד פשוט כזה, מבד אחיד לכולן, ואפילו לשים על זה את הלוגו שלך - על תווית בד שכזאת... סתם הצעה, מקווה שאת לא כועסת - העליוניות מהממות לאללה

noa vider

New member
רעיון מעולה

האמת שחשבתי על זה שנה שעברה, רציתי להדפיס על שקית בד את הלוגו והאפשרויות כמו על שקית הנייר אבל זה היה קצת מורכב ויקר אז לא עשיתי את זה בסוף. אבל אולי באמת לחבר את הטיקט- בד שעשיתי בינתיים (שגם עליו מופיעה הגרפיקה) לנרתיק בד.... תודה!

למעלה