פתחתי חדש
G golden energy New member 13/12/07 #2 טוב,אתה חייב להסביר לי למה אתה לא אוהב שרשור שחורג מכמה סנטימטרים
ט טורנגה New member 13/12/07 #5 כי זה על הפנים סתם זה מעולה, פשוט אני לא יכול להיכנס לצאט בעבודה. ואתם לא תשאירו אולי לבד !!!! נכון? בבקשה....
כי זה על הפנים סתם זה מעולה, פשוט אני לא יכול להיכנס לצאט בעבודה. ואתם לא תשאירו אולי לבד !!!! נכון? בבקשה....
ל לא קוראים לי דרור New member 13/12/07 #9 כמעט שכחתי שאני חולה, כמעש שכחתי שכואב לי הגר הגרון ושאני מנוזלת וכמעט כמעט לא חשבתי על זה בכלל.. אבל אז ניסיתי לומר דבר מה.. (ככה זה ש"שותקים" כל כך הרבה זמן...
כמעט שכחתי שאני חולה, כמעש שכחתי שכואב לי הגר הגרון ושאני מנוזלת וכמעט כמעט לא חשבתי על זה בכלל.. אבל אז ניסיתי לומר דבר מה.. (ככה זה ש"שותקים" כל כך הרבה זמן...
G golden energy New member 13/12/07 #11 דרורית... למה לא אמרת שאת חולה?? היינו מכינים לך מרק עוף וירטואלי.. !
G golden energy New member 13/12/07 #16 אוף איתך! די לגרות אותי עם אוכל! פעם זה סופגניות, פעם מרק ופעם אנטריקוט... אני בנאדם חלש
G golden energy New member 13/12/07 #26 אני ממלאה לעצמי את המקרר. תראה....תשמע..... דץ רצה לבוא לארוחת ערב..ומאז הוא לא עזב.. עד שאמרתי לו שאין לי משקאות דיאטטיים.
אני ממלאה לעצמי את המקרר. תראה....תשמע..... דץ רצה לבוא לארוחת ערב..ומאז הוא לא עזב.. עד שאמרתי לו שאין לי משקאות דיאטטיים.
G golden energy New member 13/12/07 #31 יש מצב אתה מסדר משהו בינינו? בא לי על הופעת אורח בדי.וי.די הבא של טיף וטף