בלאט?
L l1zard New member 31/5/04 #51 אה לא? ../images/Emo12.gif מוזר... גיליתי על כל זה בגיל 7 ואמרו לי שזה לא לגיל שלי.. וגם עכשיו, אחרי כמעט 8 שנים זה לא לגיל שלי?? אוף איתכם...
אה לא? ../images/Emo12.gif מוזר... גיליתי על כל זה בגיל 7 ואמרו לי שזה לא לגיל שלי.. וגם עכשיו, אחרי כמעט 8 שנים זה לא לגיל שלי?? אוף איתכם...
L l1zard New member 31/5/04 #52 אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרינקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחיחיחיחיחי... לא ראיתי ת'כרטיס שלך קודם.. חיחיחיחי... =] סלום סלום.. =]
אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרינקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחיחיחיחיחי... לא ראיתי ת'כרטיס שלך קודם.. חיחיחיחי... =] סלום סלום.. =]
E eMiFrEaK New member 30/5/04 #35 אמ...... זה את מכירה?? או איזה מישהו מפורום סקס לנוער? =) חחח חופשי אחותי... ועל מה את ממליצה??
D Dynamo1929 New member 31/5/04 #48 פשששש... חבר'ה... פשוט פרופסורים פה,אחד אחד... חשבתי לקנות קאמאסוטרה,אבל, אחרי השרשור הזה אני מרגיש שאני יכול לכתוב כבר ספר משלי...
פשששש... חבר'ה... פשוט פרופסורים פה,אחד אחד... חשבתי לקנות קאמאסוטרה,אבל, אחרי השרשור הזה אני מרגיש שאני יכול לכתוב כבר ספר משלי...