פתחתי את החנות :)

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
פתחתי את החנות :)

http://www.etsy.com/shop/yoliezra מקווה שיהיה בסדר . צריכה עוד לצלם ואולי טיפונת הגהה שוב(אחרי כמה פעמים) תודה לכן על העזרה

ברח לי לפני שהספקתי...

הדבר הכי הכי הכי הכי הכי חשוב באטסי (אפילו יותר מהמוצר עצמו) זה הצילום.
באופן כללי התמונות חשוכות וחסרות צבע וחיים, מאד מדכא. רואים שהיה ניסיון מחשבתי אבל את צריכה לרכוש קצת מיומנויות ולהקפיד על צילומים מחמיאים יותר. זה למשל הצילום הכי גרוע שתוכלי אי פעם לעלות לחנות שלך> סליחה על הישירות אבל לא רק שהצילומים גרועים והרקע האדום מזעזע אלא הקולאז' שעשית אינו תורם בשום דרך להצגת המוצר...
אני ממליצה בחום לוותר לגמרי על כל תמונות הקולאז' למיניהן (גם אם עשית קולאז' רק עם שתי תמונות... ואם כבר קולאז' חשוב לשים מפרידים ושיהיה אסתטי, דרך פשוטה לעשות את זה כמו שצריך באופן אוטמטי תמצאי בפיקאסה כי אם כבר אז כבר...). יש לך חמש תמונות להציג בחינם, למה שלא תשתמשי בזה? קולאז' מציגים רק במקרים בהם השתמשת בכל החמש תמונות ואת חייבת חייבת חייבת להציג תמונות נוספות כיוון שהן מציגות מידע חיוני או איזה בונוס של אינפורמציה שישיפעו על הקונה להחליט לרכוש את המוצר). כמובן שתמונה כזו כמו הארנק בקולאז' לא תופיע לעולם באוצר או ב-FP... רוב הסיכויים שגם לא ילבלבו לה, לא ישימו במועדפים וכד'... בקיצר אני אישית לא הייתי קונה, זה לא מפתה ולא ברור מה זה... את אמנם בהתחלה אבל אל תוותרי לעצמך, תקפידי על תמונות איכותיות מההתחלה (אחרת עוד מעט תחזרי לכאן ותכתבי הודעה בסגנון "אני כבר חודשיים באטסי, לא מכרתי כלום, אני לא מבינה מה לא בסדר
)
הנרתיקים לאמבטיה חמודים והייתי ממליצה לצלם אותם באור יום (לא בשמש ישירה) עם סטיילינג נחמד ורקע בהיר (אחרי כן בכל מקרה כדאי להבהיר את התמונות בתוכנת עריכה כי הן יוצאות קצת מוצלות).
אין צורך לצלם מוצר על כמה רקעים (כמו שעשית בנרתיק הלבן). עקביות ואחידות בסגנון הצילום יתרום מאד להצלחת החנות שלך.
כמו כן הייתי ממליצה לך שהתמונה הראשונה שמופיעה בכל מוצר תהיה תמונה של המוצר בלבד ללא האביזרים "להדגמה" (מברשות, איפור, גומיות) כי במבט ראשון זה א) נראה מאד מבולגן ולא אסתטי.... ב) לא ממש ברור מה את מוכרת והאם זה סט שבא יחד עם האביזרים או משהו כזה.... בנוסף, רוב הסיכויים שלא תמכרי לפני שיהיו לך לפחות 20 מוצרים באתר, אז גם לקחת את זה בחשבון... מקווה שעזרתי :) ובהצלחה!

glassarah

New member
הצילום הכי גרוע שאפשר להעלות לחנות...

נראה לי דווקא זה: http://www.etsy.com/listing/76317766/makeup-bag הדבר הורוד הזה שבולט החוצה מהתיק לגמרי עושה אסוסיאציה של... המממ, אנטומיה גברית. אני מנסה לעזור, לא להעליב, אבל נראה לי שכדאי להחליף את התמונה הזאת.

yoli

New member
נ.ב אעלה עוד מוצרים בימים הקרובים

ביקשתי פשוט מחברה לדגמן קלות.... בכל מקרה תודה על ההשקעה בכתיבה . . אני אכן מתחילה ורואים זאת (בעסקי התפירה ככמה חודשים) לא ידעתי שה5 תמונות בחינם אז תודה. טיפה נבהלתי מכמה שכתבת אבל בכול זאת תודה

המטרה הייתה להלחיץ ../images/Emo3.gif

סתם, ממש לא... אבל באטסי יש המוןןןןןןןןןןןן חנויות וצריך לעמוד בסטנדרט אחרת חבל על הזמן, ההשקעה והכסף... צריך להבין שהמכירות לא קופצות עלינו וצריך לעבוד קשה... צילומים טובים הם מפתח להצלחה! נכון שזה לא מספיק ויש עוד הרבה מעבר אבל משם תמשיכי... :)

Plushable

New member
מזל טוב!

תתחדשי על החנות! הנרתיקים לכלי הרחצה / איפור מאוד מצאו חן בעיני, ואם אוכל לתת לך טיפ קטן - לצלם אותם עם מוצרים אטרקטיביים יותר כמו לדוגמא ליפסטיק, מסקרה, דברים מהסוג הזה, שכל אחת יכולה למצוא אצלה ולדמיין אותם בתוך התיקים היפים שלך :) ואז בתקווה שגם תקנה אותו. עוד טיפ שכבר ניתן הוא לעבוד על התמונות, וגם אם הצילום לא יצא מושלם, אפשר לשפר אותו בתוכנות עריכה כגון פוטושופ ואפילו תוכנה בסיסית של ה-windows שנמצאת בכל מחשב (חלק מהאופיס) ונקראת Microsoft office picture manager שתאפשר לך להבהיר את התמונות ולחדד את הצבעים. בהצלחה!

yoli

New member
אוקיי....חחח

אכן נבהלתי קלות מן הישירות, אני עובדת על תיקונים בימים אלו ממש גם על הגהה.. אז תודה רבה

למעלה