פתחתי אתר כנסו!!!

dancer14

New member
פתחתי אתר כנסו!!!

של שלום שלום!!! פתחתי אתר לריקוד אני מאוד מאוד מקווה שתהנו בוא יש בו המון טיפים שיוכלו לעזור לכם בתחום הריקוד,תמונות של ריקוד פורום סקרים ועוד מלאאאאאאאאאא האתר עדיין בבניה אז הוא עוד לא שלם www.ballet1.tipo.co.il תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

dancer14

New member
תכתבו לי תגובות

אני מאוד מאוד רוצה שהאתר יהיה בנוי בצורה יפה אני אשמח לכם כל ביקורת אם היא טובה והיא היא לא טובהה זה מאוד יעזור לי באהבההההה גל תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

Black Star

New member
קודם כל - כל הכבוד על היוזמה!

היי, כל הכבוד - אתר יפה, מושקע, והרבה רעיונות טובים. שתי הערות קטנות (כרגע) - באמת באמת שזו ביקורת בונה בלבד ואני לא באה להעליב: א. מה ההבדל בין "תמונות" ל"גלריה"? לדעתי אין צורך בשניים נפרדים... ב. בחלק של ה"תמונות" - הכיתובים של התמונות לא מתאימים לאתר מקצועי. "הנה עוד תמונה מהמממממממממת", "מדהיייים", "אין לי מושג מה זה אבל זו תמונה יפה"... כיתוב לתמונה צריך להיות משהו אינפורמטיבי (עד כמה שניתן) - מי הרקדן/להקה, היכן/מתי צולם, אם תמונה של נעלי פוינט - באיזה סוג ודגם מדובר... וכו'. ההערות החוזרות על עצמן של "מהמממם" אולי נכונות, אבל לא מתאימות לאתר מקצועי. אם תצטרך עזרה כלשהי אתה מוזמן לפנות אליי במסרים, היוזמה יפה והביצוע בהחלט ראוי! סחתיין סחתיין
יעלי.

dancer14

New member
דבר ראשון המון תודה דבר שני...

ץיראי אני פתחתי אתר בטיפו זה אומר שהם שמים לי כבר כמה פרוצדורות אני לא יכול למחוק את הגלריה ואת צודקת במיליון אחוז!!! מקסימום אני אשים שמה דברים מגניבים דבר שני! בקשר לכיתוביות הרי איך יש לי את התמונות?! אני מחפש באתרים לדוגמא גוגל לא אומרים לי מידע או משהוא רואים רק את התמונה את מבינה או נעל פוינט אני חייב לראות את הפרטים שלה היו הית רק התמונה! בכל אופן המוןן המוןן המוןן תודה!!! וכולם תרשמו לאתרררררררר באהבההההההההההההההההה גל! תרקוש היא אמרה לי תרקוד

האתר ממש ממש יפה...

וסתם משהו שקפץ לי לעין... במילון מונחים... כתבת שגראד ג'טה זה "קפיצה שבה הרגל שעובדת בועטת קדימה".... אבל בגראנד ג'טה הרגל שעובדת נשלחת קדימה ישרה... לא בועטת (דוולופה..)... זו סתם ביקרות בונה וזה סתם קפץ לי לעין כי הכוראוגרף שלי תמיד צועק על ילדות בקבוצה שלי שהן עושות דוולופה בגראנד ג'טה....

dancer14

New member
את טועה!

במונחי הבלט זאתי המילה!! כדי שהתלמידים לא יעשו קפיצת שפאגט אז אומים שכאילו רגל אחורית בועטת!! זה הם דבריה של ברטה ימפולסקי לא ניראה לי שאפשר להיתווכח איתה!

חח מה עשית ממנה

כולה ברטה ימפולסקי...חוץ מזה שזה הכל תלוי באיך שאתה מגדיר בעיטה זה הכל. ותפחית קצת מסימני הקריאה, זה מבהיל

זה רק אני

או שלקחת את התוכן מהאתר של דאנס סיטי...? אם כן- לא יפה וגם לא מקצועי. אולי תנסה לכתוב משהו אישי שלך? אני, לדוגמא, נורא רוצה לשמוע על חייו של רקדן צעיר (בניגוד לרקדנית צעירה.. :) )

dancer14

New member
חחח...

קיבלתי את כל ההסכמה מדאנס סיטי הם לא עושים את זה בישביל זכויות יוצרים(כמו שאת רואה לא כתוב)הם עושים את זה בשביל שרקדנים באמת יבינו!!!ולא משנה איפה זה יהיה!!

mousey

New member
אוף!

כבר מלא זמן שהאתרים של טיפו בשדרוג וגיבוי... ועוד לא יצא לי לראות את האתר.. =/

למעלה