פתאם זה תופס אותי

פתאם זה תופס אותי

פתאם ככה באמצע של היום מתחיל לחשוב על איך שהיה ואיך שהיית ככה סתם באמצע של היום מתחיל לחשוב על החיים שעשינו יחד מכניס אותי לדכאון קטן חושב עלייך עם מי את עכשיו ומה את עושה במיוחד שאני יודע שאת יוצאת עם מישהו חדש וזה מציק זה לא אמור להציק אני זה שאמרתי "שלום" ראשון אני זה שכביכול כבר "המשיך הלאה" אז למה ככה פתאם פתאם באמצע של היום חושב עלייך האם את מאושרת האם את עושה איתו את הדברים שהיית עושה איתי האם את מתנהגת איתו כפי שהתנהגת איתי ולמה זה בכלל מציק לי הרי זה אני שסיימתי את הסיפור שלנו הרי זה אני שבסוף אמר "התחלנו ולכן נסיים" וכך נסתיים לו הקשר שלנו אבל לא יכול להמנע מזה ככה סתם באמצע של היום לחשוב עליך פתאם בעבודה למרות רצוני, לא יכול לשכוח, לא יכול להתנתק את היית בליבי ולנצח תשארי שם רק רציתי להגיד לך משהו שכבר מזמן לא אמרתי אני אוהב אותך יא ... לא אשכח אותך הלוואי שתהי מאושרת וכדאי מאד שאותו האחד שיסחוף אותך לבסוף יהיה הטופ של הטופ כי לך מגיע רק הכי טוב אוף, ככה סתם באמצע היום

Linkin-Parker

New member
זה ממש יפה =)

וברוך הבא לפורומינו

תודה ../images/Emo9.gif אבל זו לא יצירה

זה מה שאני מרגיש וזה מה שקורה לי ממש ברגעים אלה. לא התכוונתי לכתוב משהו יפה או לא יפה, רק את רגשותי.

Linkin-Parker

New member
משהו שמישהו הרגיש פעם:

אהבתי אותך, אולי האהבה עוד לא כבתה בנשמתי לגמרי אך אל לה להטרידך, לא רוצה להעכיר על שמחתך אהבתי אותך, ללא מילים, ללא תקווה, ותשוקתי ועדינותי מאסת אהבתי אותך, עם כל כך הרבה להט, כל כך הרבה עדינות, מי ייתן וכך יאהב אותך אחר. התרגום חופשי, נכתב ע"י אלכסנדר פושקין, מופת ליוצאי רוסיה באשר הם.

נתן.ל

New member
אוף ../images/Emo7.gif

מכה לבטן הרכה. זה קורה לכל אחד מאיתנו מפעם לפעם. במיוחד אלה בנינו שבילו תקופה עם בן\בת זוג והפרידה עדיין טרייה

ל יב י

New member
נתי, נתי, אל תבכה כה כה

כי אתה בחור יפה פה פה יהיה בסדר. אתה עוד צעיר. יש עתיד.

beautiful_

New member
סתם משהו...

When you read these words, chances are I´ll be sitting here thinking of you... as I so often do. I´ll probably be smiling one of those smiles that I always do when thoughts of you come my way. When you read these few words, I hope you´ll think, just for a moment, how much you mean to me, and how much you always will. And when you continue on with things you need to be doing in your day, smile a smile for me, and remember that I´ll be thinking of you still.
TO BELIEVE is to know that every day is a new beginning, to trust that miracles can happen, and that dreams really do come true. To believe is to see the angels dancing among the clouds, to know the wonder of a starlit sky and the wisdom of the man in the moon. To believe is to know the value of a nurturing heart, the innocence of a child´s eyes, and the beauty of an aging hand, for it is through their teachings we learn to love. To believe is to find the strength and courage that lies within us, when it is time to pick up the pieces and begin again. To believe is to know that we are not alone, that life is a gift and this is our time to cherish it. To believe is to know that wonderful surprises are waiting to happen, and all our hopes and dreams are within our reach.

למעלה