פתאום

טאKילה

New member
פתאום

חטפתי חלאסטרה, יצאתי מהבית והלכתי הלכתי, הגעתי לשדרה ראיתי טכס חבורת נגנים סקסופונים ואורגן, מלא זרי פרחים, מלא אנשים היו גם קשישים עם אותות ומדליות על הבגד, מהרמקול בקע קול מבטא ושפה אחת, רוסית. אז לא יודעת מה זה בכלל,,, המשכתי עוד עוד והגעתי לים. המראה מהמם המפגש של הכחול עם כחול אחר, הגלים, הסלעים והשובר, יאמי...החוף מפוצץ אנשים. אז צלמנתי קצת את כל היופי הזה. עכשיו אני צריכה לשלוף למחשב.

ממתינים ליראות מה ראית במהלך היום

קדימה לשלוף ולהביא לכאן כל מה שיש מימנו להנות

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifכל כך מהר שכחת../images/Emo9.gifתעשי עוד סדנת צילום

כמדומני , יש כבל כזה מחבר בין מצלמה מחשב...ותוכנה עולה........לוחצים אוקי......וזה רץ!!

טאKילה

New member
לא לזוז...........

הנה נזכרתי וזה מצליח לי. עיניין של חצי שעה והתצלומים באים. נא נא ונא נא

לבריאות

מה דעתך להשביט את הרכב של כל אחד מאיתנו ליום אחד ככה שיהיה פחות עומס בכבישים?

טאKילה

New member
מתאים, בכייף.......

נלך לטייל ברגל, נעצור בדרך לנפנף קצת, קפה על גחלים גם. לדעתי צריכים להנהיג את חוק השבתון. כל מכונית תנוח פעם בשבוע, כך הכביש יראה כביש ולא מרתון חסר רחמים.

זו בדיוק דעתי

אומנם אני עם קטנוע לא מרגיש את התנועה מי יודע מה אך הסיכון כפול כיפלים ושלושה

טאKילה

New member
מאוד מסוכן עם קטנוע...

תהיה מאוד זהיר, הנהגים לא אוהבים את רוכבי האופנוע. ונהגי המשאיות לא יודעת אם הם בכלל מסתכלים על הכביש, הם נוהגים כמו חמורים עיוורים, אולי כי הסיכויי שלהם בתאונה להשאר בחיים גדול פי כמה.

צודקת

אך בבמרכז אי אפשר עם רכב הרכב ליד הבית לטיולים עם החברים משפחה וכד'

טאKילה

New member
אין אי אפשר...

יש להתרגל למסלולים עמוסים ולהתמודד כמו כולם. פעם נסעתי בכביש איילון, חזרתי מהרצליה לכוון בת ים, מצומת קק"ל באיילון פקק ארוך מחריד, מסלול שמסיימים אותו ב 6 דקות נמשך ונמשך.. מסתבר שזה היה יום הגאווה, כל תל אביב חסומה, וכל העומס נפל על נתיבי איילון. נו, כולנו צריכים לסבול בגלל מצעד כזה או אחר.

jozefin3

New member
../images/Emo179.gifנוווווווו../images/Emo9.gif

איפה היםםםםםםם

למעלה