פתאום..

לילי301

New member
פתאום..

עכשיו כשהכל כבר נגמר ואין יותר מה לתקן ובשביל מה.. הוא משתנה, משתף, מתנצל, מבקש שאבין...מדבר (ואפילו הרבה) למה עכשיו? למה אחרי שהזדכינו האחד על השניה ולהפך, למה אחרי שמצאתי את השביל הטוב והמבורך..בלעדיו? מאחלת לו אושר והמון אהבה..אמיתי ומכל הלב.. אבל עדיין, אני בת אדם ויש לי לב, ויש איזו צביטה קטנה שם, כי אחרי שנלחמתי בשיניים ובציפורניים, "האחרת" תקבל אותו עם כל התיקונים, השיפוצים והתובנות...

r o n i t 3 7

New member
פתאום

אחרי שהכל נגמר אנשים מקבלים תובנות שהיו לנגד עיניהם ולא ראו אותם לפני כן, וגם אחרי שהכל נגמר ונראה כי הוא משתף יותר, מתנצל, לפחות את יכולה להיות שמחה כי הרווחת משהו שלא קורה אצל הרבה אנשים גרושים, היכולת לדבר על דברים, לשמור על מערכת יחסים תקינה בינך לבינו ובין הילדים - זה בהחלט משהו שלא קורה הרבה, ו"האחרת" לא חושבת שכדאי לך להתעסק במה היא מקבלת, התעסקי יותר במה שאתה מקבלת ותראי שהרווחת המון. מאחלת לך המון הצלחה ואושר בהמשך הדרך

לילי301

New member
תודה...

לוקח זמן לגזור קצוות שרופים.. לוקח זמן להפסיק להתעסק באחרת, אבל אני חושבת שאני בדרך הנכונה.

פעם מישהי אמרה לי...

הכל אצלך אגו ! (וואלה. נכון ) כנראה שראה שטוב לך מידי. "האחרת" תקבל אותו בדיוק כמו שהוא. "אנחנו" לא באמת משתנים... תיקונים, שיפוצים...הכל "בקטנה".

ורד 3

New member
מי חכם של

.......אמא ....? למדת טוב מחז"ל...... ואושו הגדול ...אומר " האגו הוא האוייב מס' 1 של האדם "...אז ........אמר ..ומה אנחנו עושים ....בנדון ...נאדה !!! תיקונים שיפוצים ..וואלה בקטנה ואז שוב צריך לשפץ ...ושוב ושב בסוף זה מגיע לראש מנוע ...חחח...

ממש ראש מנוע...

זה קורה כשלא מחליפים את הרצועת טיימינג בזמן... ומי הגאון שלא החליף ? נכון...

לילי301

New member
עוד לא יצאת מהמוסך??

עכשיו אני מבינה איפה אתה מסתובב כל היום.. אתה מוכן לחזור הביתה כבר!!! (ותעבור בסופר תקנה חלב, לחם ושוקולד איכותי) אה, כן..ותודה

לילי301

New member
בדרך כלל אוכלת

100% ולא פחות.. מטורפת על שוקולדים ויודעת להעריך מתיקותם... ושכחתי..תביא גם סושי (צמחוני בבקשה, לא אוהבת סולמון)

מממ...בעייתי משהו.

ראשית קשה לי להאמין שניתן לאכול שוקולד מ 100% קקאו... וסושי צימחוני. SORRY NOT MY CUP OF TEA אבל תמיד נוכל להיפגש במוסך...

לילי301

New member
בטח אפשר..

100% קקאו ואני בדרך למוסך.. ותשתה בצל עם דבש, עוזר לצננת...ופותח את הצ'קרות!

לילי301

New member
הכובע על הראש,

האזיקים בידיים והשוט בעמדת שלוף(לא רציתי לכתוב אקדח כי זה נשמע אלים מדי..
) מוכנה ומזומנה! מקווה שתחזיק מעמד..

ששש....

מאיפה כולם כבר יודעים שאני עם צננת ? כולם קוראים את "חדשות בת-ים וחוף הסלע" ?
גוסס לי לאט אבל בטוח...

ורד 3

New member
לא נורא ממי

השוטרת עוד מעט בדרך.....אל תגסוסעכשיו.... מחכה לך טיפול .....מסור ..רק אל תהיה עצור....תשחרר...... חבל שאין לי לשלוח לך ב- משלוחה את השוקו החם הנמס של קפה אנג'לינה הידוע מפריס......היית נמס !!! יאללה שתהיה חקירה טובה עם השוטרת.... קוראים לי לטעום שבקייה !!!

deena

New member
8 שנים אחרי (אולי זה כבר 9?)

ואתמול שלחתי לו SMS שמאז ספטמבר לא שילם מזונות, וכמה אפשר כבר לסבול בשקט ולפני 3 שבועות הלוויתי לו 500 ש''ח כי הוצל''פ באו אליו לקחת ממנו חפצים- כי לא שילם דו''ח חניה ולפני שבועיים הוא התקשר והתייעץ איתי מה לקנות לחברה שלו החדשה ליום האהבה (ושילם 500 ש''ח- אולי מה שאני הלוויתי לו) (אבל לפרנס את הבת שלו אין לו) וגם, היתה לנו שיחה ארוכה על איך הוא יכול לחסוך כסף, ואיפה אפשר להתייעל מבחינה כלכלית, ואיך הוא יכול לקדם את המערכת יחסים שלו עם הבת שלו. והוא עזר לי קצת לטפל בכלב. אז הוא למד משהו בשנים האחרונות, והוא נשמע יחסית מאושר בזמן האחרון, וקצת יותר רגוע, ואולי הספקתי ללמד אותו טיפ אחד או שניים, ואולי הוא פשוט התבגר בנקודות מסויימות וזה לחלוטין לא קשור אליי. ואולי זה לא משנה בכלל, ומהנקודה הזו (והרבה לפניה) היה צריך פשוט להמשיך הלאה, בלי להסתכל לאחור, ובלי להרגיש החמצה ובלי צביטות, ולשמוח שיש מי שישבע נחת, גם אם זה לא יהיה אני או הבת שלו. איפהשהו יופק תועלת ממה שהיה- וזה משהו חיובי :) למה עכשיו? ככה, כי אפשר. (יש לי חום, לא להתייחס)

לילי301

New member
תרגישי טוב...שולחת ../images/Emo39.gif

להחלמה מהשפעת וסתם בגלל שאת מדהימה..

למעלה