פתאום.

קלימרו

New member
פתאום.

פתאום באמצע החיים את קמה ועוזבת לא משאירה סימן ולא עיקבות דווקא עכשיו שהיה פה אפור וחסרה לי ידך האוהבת תאמרי שעוד תחזרי שיש לי למי לחכות... אם רק היית יודעת מה עובר פה בלילות כהה, כהה החדר כבו כל הנרות יושב ללא חיבוק אני והבקבוק ובערפול חושים אחוש דמותך איתי פתאום באמצע האמת אמרת שטעיתי אמרת שאף פעם לא אדע כמה אהבת השפיות מכאן הולכת גם עליה כבר בכיתי אל תניחי לי לכאוב אותך לשווא.... זה אולי נראה כמו אחד הדברים הקיטשיים בעולם חבל שזה לא כך.

כוס קפה

New member
לי זה לא נראה קיטשי בכלל.

לשפוך את הלב זה אף פעם לא קיטשי. -כוס קפה

blue love

New member
קלימרו...

אתה נמצא עכשיו בסיטואציה כל כך כואבת...כל כך מתסכלת... האשה היקרה לך מכל החליטה לשים סוף לאהבה והשאירה אותך לבד.. עם כל השאלות ..כל הזכרונות...וכל הכאבים... אני לא חושב קלימרו ידידי..שיש למישהו מאיתנו את המתכון להתגבר על אהבה שפרשה כנפיים ועפה לה...כל אדם מתמודד עם המצב הזה בכוחות המיוחדים לו.. כל אחד יודע את מיגבלותיו ולכן אתה ורק אתה יכול לדעת מה לעשות כרגע.. אבל אם יש דבר שאנחנו כן יכולים לעזור בו...הוא הכתיבה שלך.. ברגע שאתה כותב כאן את מה שלבך מרגיש...אתה מוציא החוצה ...ומשתף.. אני בטוח שההרגשה משתפרת כאשר יש מיהו שמקשיב לרחשי לבנו... קלימרו...אהבתי את האומץ בכתיבתך...אהבתי את הפתיחות...ואני אשמח אם עצם הידיעה שמישהו קורא אותך...שמישהו מקשיב לך...יעזור לך במסע הפרטי שלך לעבר האושר הניכסף!! blue

בלו....כנס לפה רגע.......

סוף סוף אני תופסת אותך הרי טאי נתן לנו משימה חדשה ואני צריכה לתת לך מץתנה... אז חשבתי וחשבתי ואני רוצה להקדיש לך שיר שאני מאוד מאוד מאוד אוהבתת אז...עם תתן לי את האיי סי קיו שלך אני יוכל להעביר לך אותו.. אם אתה רוצה כמובן?? ואם לא אז אני אנסה לתרגם אותו לעברית ולכתוב לך אותו. או שאני אמצא משהו אחר....... שלך....חוקרת

blue love

New member
חוקרת...

בכייף..(-: המייל שלך הכתוב ליד שמך הוא אמיתי?.. אם כן תני סימן...ואני ארשום לך את האיסיקיו שלי...

קלימרו

גם זה כל כך מוכר, אין לי מושג מה אומרים לבנאדם שרק נפרד מהאהבה שלו, כי זה באמת כואב. אבל אני באופן אישי, פשוט סוגרת את הדלת אחרי נוצרת את הטוב, ואת הרע משאירה מאחורי, ואז הכל נראה לי פתוח ואז אני אומרת לעצמי, אם היה לי טוב שמה, אין שום סיבה שלא יהיה לי שוב פעם טוב, וזה קורה תאמין לי, זה שוב מפתיע אותך. בכל אופן אני כאן אם בא לך להגיב. יונית

יונית הדעות שלך מאוד קוסמות לי

יונית אשמח לתפוס איתך דיבור באייסיקיו המספר שלי הוא 72511790 (זה גם הזמנה לאחרים הרוצים להרחיב דיבור)

קלימרו

New member
יונית

תודה על העצה, אני מקווה שאותו הטוב המיוחל לא יבושש לבא

למעלה