פתאום...

פתאום...

פתאום מין כזה "חרה" שעולה, ולא נותן שקט שלווה ולא מנוחה. הרגשה זיפתית ומלאת מועקה שבלי הסבר עלי נחתה. שואל עצמי למה? האם זאת היא של עכשיו? האם זאת היא של פעם? נובר בנבכי הנשמה, מחפש את התשובה, וככל שמעמיק וחופר, מתעצם הרע שיוצא מבפנים ולא יכול להתאושש ולמצוא ניחומים. האם נפלתי למערבולת "הימים הנוראים" האם זה טבעם של אלה הימים? או שסתם מין בוקר מאותם הבקרים שלכאלה אף פעם אין אנו מייחלים. נכון שהשמש זורחת ומובטח גם שרב אבל בתוכי רק קור ופשוט לא נחמד. אבל אם יש אחד מאיתנו שלא מכיר את הזיפת וה"חרה" שכאן אני מזכיר, ש י ק ו ם. ג מ ר ח ת י מ ה ט ו ב ה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
כל כך מדויק כל כך נכון - תודה תודה רוצה להגיד, כל כך נכון כל מילה, גם לי זה קורה וקרה קמה בבוקר מרגישה עצובה לא יודעת למה או אין ממש סיבה הרגשה כזו של צביטה הלב נצבט, ההרגשה עכורה אפילו המילה אהבה כבר לא משפיעה אבל תודה לאל שזה חולף, כמעט לפעמים מהר ולפעמים לאט רוצה להגיד, תגיד עוד תגיד היש מזור לאנשים כמונו?

דניאלה, צרת רבים..

נחמה לטיפשים, אבל אף אחד לא קם, אז כנראה אנחנו לא יחידים. ולא זה מנחם ולא זה ישפיע, אולי רק אם פעם מולנו השחר יפציע. המילה אהבה אינה משפיעה אם היא רק ארבע אותיות של מילה. אבל אחרת לגמרי היא עושה - אם היא קיימת וכנה. לא רופא ולא תרופה יביאו לכמונו את המזור. אנחנו עצמנו נחפשו ונמצא- ולא אף אחד אחר, ואולי כמונו, כמו את ואני, צריכים להתחבר? חומר למחשבה? תקווה? גמר חתימה טובה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
זה לא הסתיו עם הענן לא בכלל לא, זה אנחנו הכואבים, האוהבים הסובלים, המתלבטים שקשה לנו עם עצמנו ועם זולתנו כל השנה ולא רק בסתיו, גם באביב וגם בבקרים ולפעפמים גם בשקיעת השמש בערבים מה לעשות, פגם גנטי? תרבותי? מי שמבין שיקום מי שמבין שיעזור ומי שמרגיש כמונו, נחייך באחוות חברות עמוקה. זה מה יש ועם זה חיים.

Sודית

New member
הנה קמתי....

אבל רק כדי לומר לך שכתבת נפלא... ה-"פתאום" הזה, שלך...מוכר גם לי. אני לא חושבת שיש מישהוא שלא מכיר את ה"חרא" הזה. כמה שנחטט שם יותר... כך גם נכאב יותר ולא רק באלו הימים. כמו שאמרת... אדם קם בבקר, ככה "פתאום" ומרגיש שם בפנים נורא ואיום. ולא אין לזה הסבר... אין לזה תשובות זה בא ככה "פתאום" לצערנו ועובר חולף כמו חלום, לשמחתנו. סודית רק רצתה להגיד...שאתה לא לבד.

למעלה