פתאום שמתי לב שבקרוב מאוד היום הולדת שלו חל... הוא יהיה בן 41(!) אמא'לה זקן!...
A Aeon New member 24/8/05 #1 פתאום שמתי לב שבקרוב מאוד היום הולדת שלו חל... הוא יהיה בן 41(!) אמא'לה זקן!...
ח חולה על אלחנדרה New member 24/8/05 #4 הוא ממש לא זקן../images/Emo95.gif אולי בגלל זה שהוא בן 40+ אז הוא זקן אז ממש לא תסתכלי עליו הוא נראה כמו איזה אחד בין 30 כשאמרתי לאמא שלי שהוא בן 41 היא כמעט נחנקה חחח היא חשבה הוא בן 30+
הוא ממש לא זקן../images/Emo95.gif אולי בגלל זה שהוא בן 40+ אז הוא זקן אז ממש לא תסתכלי עליו הוא נראה כמו איזה אחד בין 30 כשאמרתי לאמא שלי שהוא בן 41 היא כמעט נחנקה חחח היא חשבה הוא בן 30+
W willo1 New member 25/8/05 #5 חחחחחחחחחחח את מצחיקה! הראית לה תמונה שבה הוא במאת היה בן 30 ועוד מספיד!! בספיד הוא נראה הכי חתיך אני חושבת..
חחחחחחחחחחח את מצחיקה! הראית לה תמונה שבה הוא במאת היה בן 30 ועוד מספיד!! בספיד הוא נראה הכי חתיך אני חושבת..
J Juliann New member 25/8/05 #8 אף אחד לא חושב שהוא כבר בן 40! אחותי חשבה שהוא בן 30 ומשהו גם אמא שלי וחברות שלי שאמרתי להן שהוא כבר בן 42 הסתכלו עלי במבטים של מההההה????????????? הוא נראה סביבות ה30 ככה... אבל ככה זה הוליווד גם בראד פיט וג'וני דפ לא נראים בני 40 ומשהו...
אף אחד לא חושב שהוא כבר בן 40! אחותי חשבה שהוא בן 30 ומשהו גם אמא שלי וחברות שלי שאמרתי להן שהוא כבר בן 42 הסתכלו עלי במבטים של מההההה????????????? הוא נראה סביבות ה30 ככה... אבל ככה זה הוליווד גם בראד פיט וג'וני דפ לא נראים בני 40 ומשהו...