פתאום ראיתיאת האתר

פתאום ראיתיאת האתר

אנטי הילארי הוא פשוט כל-כך דחה אותי..כתבתי להן נאום שם.. "האתר שלכם מגעיל!זה לא קשור ללינדזי או להילארי! זה פשוט כל-כך מגעיל ודוחה לפתוח אתר נאצה על מישהו זה כזה דוחה איכססססססססססססס אתן לא מבינותצ כרנאה כמה זה לא יפה..תראו לעצמכן שהיו עושים אתר עליכן אחרי שהשקעלתן כל-כך הרבה כדי להצליח במשהו.! אתן מכירות אותה?!דיברתן איתה אי-פעם.?! אני ב-ט-ו-ח-ה שלא!אז איך אתן אפילו יכולות לעשות דבר כזה אתן דוחות ומגעילות אותי וכנראה עוד המון אנשים!זה פשוט דוחה מה שאתן עושות ועשיתן.. העצה שלי (ואני בטוחה שהרבה יתמכו בי) תסגרו את האתר!לטובתכן!ותסגרו אותה ASAP אתן יודעות מה זה אומר?! זה אומר מיד!!!! אתן מגעילות ודוחות אותי או לפחות המעשים שלכן על החתום.נגעלת ממכן." אם את מישהו זה מעניין אני מעונינת לפתוח עצומה נגד האתר..ולא רקבגלל שזאת היא כאילו גם אבל המעשה בכלל מגעיל אותי..אז מישהו עוזר לי?

Breath15

New member
מההההההההה?????

על איזה אתר את מדברת? שלחי קישור פליזזזזזזזזזזזז

hilary22

New member
הנה הכתובת!!!

הנה הכתובת של האתר הדוחה!!!(כבר שלחתי לטיפו הודעה על האתר)ואין לכם מה לכתוב!!!!אני כל הזמן כותבת והם מוחקות!!!!אם תסתכלו אז השם שלי זה "למה???"ואני כל הזמן רושמת להם מחדש!!!!אבל הם מוחקות!תיכנסו לאלבום תמונות!!!תיראו מה הם עשו שם!!!

Breath15

New member
רשמתי להם כמה תגובות יפות שם

אוחח ראיתם את הסיבות לשנאה? אויי סיבות כל כך טיפשיות ומפגרות רשמתי להם כמה מילים יפות שם ושימחקו כמה שבא להם... לא אכפת לי.. זה אנשים שצריך לרחם עליהם שאין להם מה לעשות בחיים ובגלל זה במקום לבנות אתרי מעריצים לדיוות שלהם..הם בונים אתרי אנטי מתוך שעמוםםםם פשוט אין להם חיים..אין מה לעשות =\

hilary22

New member
הם ימחקו לך את זה!!

תשמרי את זה או משהו כי הם ימחקו את זה!!

hilaryduff18

New member
הפעם ה- 50 שאני אומרת...

יש כבר עצומה נגד האתר!!!!!!!! והיא פתוחה די הרבה זמן ולא נרשמים!!! העצומה נמצאת באתר שלי על הילארי דאף-> www.hilaryduff2005.tipo.co.il

Breath15

New member
שימחקו.. זה שמור

חחחחח שמרתי את זה.. הם יכולים למחוק כמה שבא להם סתם אנשים מפגרים חסרי חיים אני ירשם לעצומה נגד האתר!

Breath15

New member
האאאאאא?

האתר לא עובד לי!!! זה לא מוצא את הדףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :(:(:(

nofnof12

New member
וואי כמה פעמים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה פעמים יפתחו הודעה על האתר אנטי הילארי
כאילו זה כבר אולי ההודעה ה-100 לפחות ואני לא מגזימה שפותחים על האתר הזה

Breath15

New member
כי...

אלה שממש מעריצים את הילארי לא יכולים לראות את כל מה שכוב שם תכנסי... ותביני לבד... משווים אותה לסוסים.. אומרים שהאי שמנה בטטה... עקומה... ועוד הרבה הרבההההההההההההה עלבונות...!!!

למעלה