פתאום נגמר האי? פתאום נגמר האי בלי הודעה מוקדמת? או שאני סתם לא מעודכנת? מתי אמור לחזור שוב?
ט טופי בת New member 4/12/07 #1 פתאום נגמר האי? פתאום נגמר האי בלי הודעה מוקדמת? או שאני סתם לא מעודכנת? מתי אמור לחזור שוב?
נ נויההXD New member 4/12/07 #2 תשובות היתה הודעה מוקדמת כנראה שאת לא מעודכנת..=] אממ חוזרים ב6.1 יום אחרי היומולדת שלי=] ומממ זהו
ב בובספוג8 New member 4/12/07 #5 נצל"ש../images/Emo26.gifשאלה דחופה על ידידיה ויטל!!!../images/Emo26.gif זה שמופיע בפרסומת של בזק זה ידידיה ויטל?
נצל"ש../images/Emo26.gifשאלה דחופה על ידידיה ויטל!!!../images/Emo26.gif זה שמופיע בפרסומת של בזק זה ידידיה ויטל?
S Superboi New member 4/12/07 #6 לא נראה לי../images/Emo59.gif למרות שלא ראינו אותו הרבה זמן, אז אולי, וגם לפי האי יש לו זקנקן, אז...
ה הגולש באינטרנט New member 4/12/07 #8 מה בדיוק יש בפרסומת? ../images/Emo185.gif תן עלילה ,זאת הפרסומת הזאת עם הילדה שדוחפת צמר גפן ל..?
ב בובספוג8 New member 5/12/07 #10 כן!!! וידידיה אם זה הוא זה הילד שנכנס לחדר של אחיו הקטן שעושה שרירים למראה
ב בובספוג8 New member 5/12/07 #18 כולם חוץ ממך אומרים שלא../images/Emo3.gif גם אני חושבת שכן אבל אין לי מושג עכשיו
מ מאור כהן1 New member 5/12/07 #11 גם אני חשבתי שזה הוא.. אבל אחרי הרבה הרבה צפיה בפרסומת זה לא הוא D: ככה לפחות אני רואה..
ב בובספוג8 New member 5/12/07 #12 אם זה לא הוא אז הוא ממש ממש דומה לו! אני אמרתי לאחותי והיא אמרה לי שזה לא הוא ואני בטוחה שזה הוא כנראה שאף פעם אני לא אדע
אם זה לא הוא אז הוא ממש ממש דומה לו! אני אמרתי לאחותי והיא אמרה לי שזה לא הוא ואני בטוחה שזה הוא כנראה שאף פעם אני לא אדע
ה הגולש באינטרנט New member 5/12/07 #17 אני לא זוכר שהוא היה אפילו דומה לו ../images/Emo185.gif אבל אני מניח שכן אם אתם אמרתם...נצפה שוב.
Y Yarinv New member 5/12/07 #19 חח כל פעם שיש את הפרסומת אני נכנס לדילמה אם זה הוא או לא. יש לו את החיוך הזה שדיי מזכיר אותו