פתאום באמצע החיים

פתאום באמצע החיים

את מוצאת את עצמך מאוהבת נואשות בגבר, מרגישה שזו אהבת חייך אבל יש מלכוד קטן שבהמשך יתברר כמלכוד ענק.. הוא נשוי מה עושים עכשיו? איך מתמודדים? אז פתחנו קומונה... לדבר על החיצים שדוקרים את הלב. על המלחמה הקשה בין הלב למוח. ועל ההתמודדות היומיומית עם הבדידות, הדמעות והתחלות חדשות. לב שבור בגלל אהבה לגבר נשוי מוזמנים בהרבה חום.

nickstd

New member
לדעתי

ואני לא רוצה לשפוט אף אחד אבל להתאהב במישהו נשוי זה פשוט לאאא לעינין!

לא תמיד מודעים לפרט הזה...

יש גברים ונשים שמשמיטים את הפרט השולי הזה, וקרו דברים מעולם.

ניקולי

New member
דעתי שונה

אני לא חושבת שהתאהבות הינה לא לעינין הכוונה היא בגבר ו/או אישה נשואים מלבד זאת שהפרט הזה אינו שולי בכלל ואני לא רואה סיבה לשמיטה. וכעת אסביר את דבריי התאהבות בגבר ו/או אישה נשואים הינה התאהבות לכל דבר.. באם את ו/או אתה רווקים או באם את ו/או אתה נשואים.. והנה כמה דוגמאות בחורה רווקה שמחפשת אהבה פוגשת בחור (שעדין אינה יודעת) מדברת איתו צוחקת איתו (ועדין לא מודעת) הגבר (אותו גבר) לא מוצא עינין להעלות את נושא נישואיו ולא בגלל שהוא רוצה להעלים, אלא הוא לא רואה שום סיבה באותה סיטואציה להזכיר ו/או לציין שהוא נשוי..השיחה זורמת ולאו דווקא לכיון שאתם חושבים..אלא לכיונים שונים לגמרי..ואז מוצאים מכנה משותף סתם מכנה משותף לא קשור בכלל לאהבות והתחלות..פתאום יש עינין..פתאום הזרימה והגלים מתחילים לזרום לכיוונים הלא נכונים..ופה הוא אומר..אני נשוי..ושדווקא אז הנושא הזה הופך להיות שולי..כי בעצם עד אז זרמה שיחה שלא היתה כלל וכלל לכיוון ..ולפתע הגיעו לגשר.. מכאן ואילך זה האם נעבור אותו או..האם נשאר מאחור.. הבאתי כאן דוגמא מאוד קטנה וקצרה..ברור לכם שאמור להיות המשך.. דוגמא שניה שאני רוצה להביא..זה עינין הבגידות..גבר ו/או אישה נשואים שיוצרים קשר עם בני זוג אחרים.. נשואים ו/או רווקים... לעינין הזה קצת קשה להכנס מאחר ואין באפשרותי לשפוט אנשים כאלו..ככל הנראה יש להם את כל הסיבות שבעולם לעשות את אשר הם עושים.. על כן... אסכם את דבריי התאהבות זאת לפעמים מחלה שקשה להתרפות ממנה.. אכזבה היא מילה כבדה שצריך להתמודד איתה ....

ניקולי הדימה הראשונה זה בדיוק מה

שקרה לי לפני כמה חודשים. התאהבתי בגבר שחיזר אחריי נמרצות ולרגע לא חששתי ואז התברר שהוא נשוי ושזה בכל לא מציק או מזיז לו אפילו שאמרתי לו את שגיליתי עליו, ושוב כלום. מצאתי את עצמי נלחמת במוסר ולא באסור ובשנייה של מחשבה פשוט חזרתי להילחם באסור למען המוסר, אבל יש רבים שאינן ואינם יודעים כי האהבה שלהם נשוי או נשואה וזה לא באשמתם, אך כמובן שלעומתם יש את אלא שאכן מודעים לסיטואציה וממשיכים וזה די חבל לדעתי.

nickstd

New member
ובכל זאת אני חושב

שמישהו נשוי שמחזר זה פשוט מ-ג-ע-י-ל שיהיה לו ביצים להתגרש, ואז... אחרת הוא סתם פחדן חלאה !

ניקולי

New member
זהו ש....

לא תמיד הנשוי ו/או הנשואה מחזרים זה בדיוק מה שנסתי לאמר שם למעלה לפעמים אין כל עינין בפלירטוט ו/או בחיזור.. לפעמים בלי שום כוונה השיחה הסתמית הזאת מתגלה כעינין והיא מתפתחת בלי שום כוונה של שום צד אני לא מתכוונת לכאלו שמחפשים אהבה מחוץ לחיי הנישואים שלהם ו/או ריגושים.... חלילה וחס

nickstd

New member
אני מאוד אשמח

אם תגיבי להודעה החדשה שפרסמתי בהתחלת הפורום. היא קשורה בידיוק לנושא הזה.

למעלה