פתאום באמצע החיים.......

הסתיו באויר

בין הריצות היומ-יומיות, בין מחויבות אחת לשניה עברה בי לרגע מחשבה : כי עונת הסתיו, משולה לדבר גבר באישה (כמו שנהוג לאמר): ולמעשה, להמשכיות - לדאגה לדור הבא. כי כשעננים מכסים את השמים ופורקים מעליהם את שנצטבר במשך שמונת חודשי הקיץ ההביל משול הדבר לאותו גבר המחכה, ל"התמזגות" עם אותה אישה והאדמה, חרבה יבשה וצחיחה, שמונה חודשים ארוכים היא חיכתה עד שיבוא הגואל והמושיע להרוות צימאונה, לעורר יכולתה, וכשטיפטופי היורה לוטפים לאדמה, כמו היו נוגנים לה שיר ומנגינה, כאותו מחזר נלהב תחת חלונה של עלמה צעירה ונלהבת - מצפה להשיב אהבה לאהוב ליבה וכך, כשנוגעות טיפות המים הן יוצרות אוירה של נקיון כמו משהו חדש וטהור - יפה מכל דמיון כמו ריחם המשכר של התינוקות - כך גם ריחה של האדמה, שאת אהובה פגשה, ויחד הם יצרו - את מפגש הדור הבא שבקרוב יראה מעל כל גבעה כמו פלומה רכה של עלווה ירוקה ריח ההתחדשות, התקוה, האופטימיות, ההמשכיות לדור הבא... מחשבות של יום סתיו בשלהי הקיץ ערב טוב

דניאלה1311

Active member
מנהל
זה בדיוק מה שעשיתי מקסימה יום אחד גם החלטתי לקחת את עצמי בידים, לא אספר פה את כל הסיפור, אבל התחלתי ללמוד לתואר ראשון והיה קשה אבל כיף, וזה פותח אפקים חדשים נותן טעם חדש לחיים, מאד ממליצה.

maxima

New member
דניאלה..........

גמ´אני לקחתי את עצמי בידים באמצע החיים והתחלתי ללמוד אמנם לא לתואר אבל המון דברים שמענינים אותי. יש לי רעב בילתי פוסק ללמודים וזה כייף מהנה

דניאלה1311

Active member
מנהל
מקסימה - מקסימתי אמרת נכון. אני פשוט זקוקה לאתגר. השגת תואר מספקת אתגר, לי לפחות. אני ממשיכה ללמוד כל הזמן, לא מפסיקה לרגע, כלומר, לא שאני דוגרת אבל משלבת לימודים בכל שאר העיסוקים שלי, עושה המון ובכיף והפורום שלנו נתן לי עוד עיסוק או תחביב לגוון עוד קצת את החיים. נכון?

מקסימה...גם אני..גם אני

החלפתי את עיסוקי באמצע החיים...וכעת אני מאושרת במעשי... כל כך טוב לי במקום הזה שאני נמצאת, שכאשר שואלים אותי מה אני עושה בזמני החופשי...אני פשוט עונה שאני עסוקה בעיסוקי...כי זהו גם התחביב שלי. יש משהו מתגמל בגיל שלנו... אנחנו כבר לא עסוקות עם ילדים... לא בבניית הקריירה...גם אם בונים קריירה שניה היא באה ממקום אחר... הרבה יותר רגועות... הסודות הגדולים שהיו מנת חלקינו בצעירותינו הפכו לדברים שניתן לדבר בגלוי איזה כייף ...נכון???

אנירמי

New member
איך אני מוריד את ההדגשה מהשם שלי

לא יודע מאיפוה הופיע ההדגשה על השם שלי ואני בכלל לא אנא שופוני ובהזדמנות גם להוריד את שני הגיטרות תודה מראש נ.ב הכנסתי שיר של יעל 2 לפורום היכות הסביבה בנענע (היא נתנה לי את רשותה)יעל תציצי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
1. את הדגשת השם רק אתה רואה

כלומר כל אחד מאיתנו רואה את השם שלו מודגש. 2. כנס לכרטיסך האישי למצב עריכה ומחק את שתי הגיטרות, הן לא תופענה יותר בהודעות. 3. לגבי הנ.ב. שלך לא הבנתי ת´שאלה, אתה רוצה להוריד גם ת´ציצי של יעל או רק להסיר ממנו ת´הדגשה ?

magy

New member
אולי הוא רוצה להרים את הצי......

של יעל.... בתקווה שיקבלו הדגשה......
PP

maxima

New member
ריח סתיו.........

רוחות סתיו נושאות עלי זהב קרני שמש לוטפות, מפזזות בין כתמי עננים בשמים מאובקים הימים מתקצרים הלילות קרירים באויר ריח סתיו עם פריחת החצב

Sודית

New member
הסתיו

הסתיו הוא אחר לא חם כמו בקיץ לא קר כמו בחורף הוא שונה, הוא אחר מעלה זכרונות צבעים אחרים עלים נושרים על זוג אוהבים עיצים עירומים לילות קרירים וטיפות גשם על גופות אוהבים שמיים אפרפרים מדרכות רטובות ילדים מתרוצצים בין זוג אוהבים הסתיו הוא שונה, הוא אחר הוא הכל מספר. סודית בסתיו

למעלה