פתאום אני רעב...

איך ידעת?../images/Emo6.gif

עכשיו חזרתי מהסופר עם קילו חומוס, שמן זית, פלפל אדום, ופטרוזיליה ואכלתי הכלללללללללללללללללללללל מה יש לך מהחומוס פנטום??????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט אוהב לנגב.. חחחחחחח...

אומרים שזה מאכל עממי ופשוט - אבל צריך לדעת כיצד להכין אותו... ואצלי במשפחה אומרים - "חומוס - או שאוכלים עם הלב או שלא אוכלים בכלל..."

פנטום...........קח רק בלי.........

לקטר ....בתאבון
שתי מנות בדרך...שלא תגיד אני קמצנית חחחח

קליאו....תגידו אתם בהריון?.....

פנטום אני יודעת שהוא בהריון אבל מה איתך?...חחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
פותחים את החבית

בחבית אחת יש מלא שוקולד להיא בטן יש התחלה של ולד לפנטום מכינים קערת חומוסים ואיש לא משלם, כולנו פרסים מתחיל השרשור, צריך פה אישור? או שנלחץ על ה-OFF ויהיה פה בישול? חתולון

לא מחליפה עם הבחורה

בשום אופן איזה דכאון להיות בתוך אמבטיה עם מלא שוקולדה אחר כך כל הגוף מגרד ואין מי שילקק ת´שוקולד כי כמה בן אדם אחד יכול עם כל כך הרבה שוקולד לאכול מסתפקת בקוביה כי אני לא חזירה

חתולון*

New member
יכול ללקק כל הלילה והיום

יכול אמרתי? ולא מוסיף עומד לי כאן על הרציף חוזר תמיד לארץ עם שירה ורון חוזר לארץ עם חפיסות טובלרון חתולון

חתולון תירגע תיכף ומיד../images/Emo123.gif

ולא אקרא למשטרה על העלבת מספרת במילוי תפקידה

חתולון*

New member
ספרי לי סיפור

כדי שאוכל ללכת לישון היום את בתפקיד, תוקעת קילשון אם תקראי למשטרה, ישלחו את חתולון ישפריץ את כל השוקו, על הוילון זה מעליב? אם מלקקים שוקולד זה טעים... אם מלקקים מיד חתולון

סיפור? בבקשה../images/Emo24.gif

היה היתה ילדה שמה פרח שרצתה כל היום לאכול קרח עד שיום אחד מרוב שאכלה הפה שלה ממש ממש קפא ולדבר לא יכלה לצחוק היתה בעיה לעשות אפצי התקשתה ולבכות היא החלה באה אמא של פרח, נחמה ונתנה לה נשיקה חמה עד שכל הקרח הפשיר ופרח החלה לשיר

חתולון*

New member
ועכשיו כשקיבלנו את ../images/Emo39.gif

אז הילדה החמודה ששמה פרח אביה הזקן מהתורה, שמו תרח הוסיפה לקרח קצת מיץ לימון הלכה לטלפון הכניסה אסימון התקשרה לרופא עם אפה הסתום ענה לה פקיד קופת חולים-אטום בכתה והלכה להביא את אימה עשו לה סתימה, היא בכלל לא איימה פתאום משום מקום הגיעה נחמה וכאן הסיפור הסתיים, פרח נרדמה חתולון

תעתיק את זה לשרשור המקורי

שם שם למטה כן עוד קצצת עוד קצת זהווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה