פתאום אני ביחד

עדינזר

New member
פתאום אני ביחד

אחרי בערך 5 שנים של לבד, מהרבה בחינות. לבד שלמדתי כבר ליהנות וללמוד ממנו. לבד שהתרגלתי אליו כבר פתאום אני ביחד. עכשיו יש לי בן זוג וזה כל כך מוזר לי, לחשוב על זה שיש פתאום מישהו שמתגעגע אלי, שאני ביחד, שהוא איתי, שאני נחשקת... כל כך התרגלתי ללבד. פתאום מאז שקרה בינינו מה שקרה, נפלה עלי שלווה מוזרה, רוגע, אמון שהכל יסתדר, שהכל לטובה. לא שזה לא היה קודם רק שמקודם זה היה גם הרבה שיכנוע עצמי, עכשיו זה כאילו חלק ממני. פתאום כשממש כבר לא משנה לי מה אני אעשה שבוע הבא כל העולם מנסה לקבוע איתי פגישות. מצחיק איך שבחיים, אם מקודם רדפת אחרי משהו ואפילו שניסית להכחיש בפני עצמך רצית אותו, וקרה דבר ואינך רוצה בו עוד, דווקא אז הוא יבוא אליך, דווקא אז דברים יהיו יותר נינוחים שקטים. בלי יותר מדי הסברים. הכל פשוט קיים. פשוט הווה. זה שמתבגרים לא אומר שאי אפשר להישאר ילדים קטנים. מגע הקסם- עדי

arussi

New member
אחות מתוקה שלי (אורן ממחשב של חבר)

אני איתך בעננים
יחד עם כול האנרגיות האצורות בנו ובירח המלא שיש היום....

rama69

New member
עדי

שיתפת אותנו בהרבה חוויות שלך, שיחררת מס' דברים, פתרת בעיות, את יותר "נקייה" לפתוח דרך חדשה, וכאשר הייקום רואה את זה הוא מזמין עבורנו דברים חדשים ומרעננים, ובנוסף לייקום גם לך יש את היכולת להזמין. שמחה בשבילך, בהצלחה, אתי

sovlanit

New member
ברכותי,עדינזר,על ההנאות,

מאחלת לך הליכה מחיל אל חיל. ולכולם כמובן. חג שמח.

למעלה