פשת נוסעים לארהב

נטע36

New member
פשת נוסעים לארהב

אולי ימחקו לי את ההודעה בגלל התוכן..אבל אני אנסה בכל זאת, אני זקוקה למישהו/מישהי שנוסעים לארהב לחופשה או נסיעה קצרה..שיוכלו כמובן בתיאום להחזיר איתם מחשב נייד. אני נורא אשמח לתגובות, כל זה ייעשה באופן בטוח וללא ״דפיקות״ מאף צד.תודה חברים.

Boston Guy

New member
רק להבהיר - את מחפשת מישהו שיבריח עבורך?

זה לא ברור מההודעה שלך, וכדאי להסביר בדיוק ל"מתנדב" מה מבקשים ממנו לעשות. מעבר לסיכון הביטחוני שאדם כזה לוקח ("נתנו לך משהו להעביר"?) הוא צריך גם לחשוב על מה יקרה לו (ולדברים שהוא מביא לעצמו) אם יתפסו אותו במכס...

../images/Emo6.gif

אולי ימחקו לי את ההודעה בגלל התוכן..אבל אני אנסה בכל זאת, אני זקוקה למישהו/מישהי שנוסעים לאמסטרדם לחופשה או נסיעה קצרה..שיוכלו כמובן בתיאום להחזיר איתם בובת דובי לבן וצמרירי שבתוכו רק מילוי רגיל ולא שום דבר אחר. אני נורא אשמח לתגובות, כל זה ייעשה באופן בטוח וללא ״דפיקות״ מאף צד.תודה חברים.

נטע36

New member
חח כן כן

הלוואי שהייתי מבקשת דבר כזה..אבל לא, אל תהיו כלכך פרנואידים אני לא מבריחה ואנשים לא מסתבכים בכזאת קלות מנסיוני בטיולים והשיבה מהם, ההברחה היא לא הברחה לשמה, אנשים טסים לחול ומכיוון..(לכן אני מחפשת אנשים ספציפים) שאין להם מחשב החזרה עם מחשב מאושרת מאשר שיתפסו אותך עם 2 מחשבים..שם יש סכנה. התפיסה במכס היא רק בפעמים שיש סיבה לעצירה, אז אני שוב אבהיר אין סכנה, "נתנו לך משהו להעביר?-לא-מה זה המחשב הזה-הוא שלי-יש לך חשבונית?-לא הוא נקנה לפני כמה זמן אין לי את החשבונית שלו. זה המקסימום שיכול לקרות שם בנסיבות לחץ, לעומת זאת בד"כ אם יש לך מחשב אחד הם לא עוצרים אותך ומתחקרים על תולדות המחשב. קיצור חפרתי רבות, זאת לא הייתה הכוונה אבל הכרחתם אותי, :)

אהה... עכשיו זה מובן יותר

אני מבין שאת מחפשת שחקן ראשי לסרט ההמשך שאת מפיקה "אקספרס של חצות 2". מישהי שתצמיד את הציצי שלה לזכוכית בתאי הביקור מצאת?

Boston Guy

New member
אף אחד לא זוכר כבר את אן מארי מרפי

בשנת 1986 אן מארי מרפי נסתה לעלות על טיסת אל על בלונדון עם רדיו שהחבר שלה, ניזאר הינדאווי, נתן לה להעביר. ובמקרה שלה - היא הכירה אותו, הוא היה האהוב שלה, והיא הייתה בהריון ממנו. אין ספק, הביטחון של חברת התעופה ממש ישמח לשמוע מהנוסע "זה? זה מחשב שמישהו שאני לא מכיר יצר איתי קשר דרך האינטרנט וביקש שאני אאסוף בניו יורק מאיש אחד עם שפם ומבטא ואביא לארץ"...

למה לא זוכרים

אלפי קב"טים צעירים למדו לנפח את החזה למשמע השם אן מארי מרפי. אל על עשתה, ועודנה עושה, הון עצום על הפרשה. האמת היא שזה פחות מדאיג - הכנסת ח"נ מכל סוג שהוא ללפטופ הוא משהו שיעלו עליו תוך שתי דקות. לעומת זאת, זרם הסמים שעוברים בצורות האלה הוא מרשים וכמעט בלתי ניתן לעצירה. אני עדיין נשאר עם הדימוי של הפטמה המרוחה על הזכוכית באיסטנבול.

נטע36

New member
וואו מדהים

מדהים עד כמה אתם יכולים לחפור על משהו...במקום לעשות צחוק או להתפלצן אפשר להגיד ל-א..לא מעליב או פוגע, אבל אתם יוצאים קצת חסרי עיסוק שכל מה שנשאר לכם זה להיות אורחים קבועים בפורום מסכן בתפוז..ולדבר אחד עם השני .ועוד יותר גרוע לנסות להיות ציניים/לעקוץ, אז .1 תודה על העזרה ו-2. מומלץ שתקחו קצת אוויר או הפסקה.יאללה חברה סלאמת חיים טובים ונשיקות (חברה שחושבת שאתם טיפטיפה יצורים שמתנהגים כבני 16)

למעלה