פשש..

RoySupernova

New member
פשש..

טוב שמעו, אני באמת מצטער שלא הייתי פה הרבה זמן ולא התכוונתי לברוח, אבל למרות שאני לא בדיוק בקו האש בואו רק נגיד שהמלחמה הגיעה גם קצת אליי וכל הזמן הזה לא הייתי בדיוק ליד המחשב.. הבנתי שהיו שינויים רציניים פה.. סער באמת מזל טוב, אתה הכי מתאים לתפקיד, אין אחד פה שרצה והשקיע יותר ממך, והופתעתי מהאדום הזה, לא הבנתי מה זה בהתחלה וחשבתי שזה סתם הסימן שאני מחובר ושזה ההודעות שלי אבל אז קראתי פה והבנתי שזה משהו טוב, אז תודה רבה. בקשר לאוסף המתקרב, זוהי רשימת השירים שפורסמה בהרבה מקומות (לא לבעלי לב חלש): 1 Some Might Say 2 Don't Look Back In Anger 3 D'You Know What I Mean? 4 All Around The World 5 Go Let It Out 6 The Hindu Times 7 Lyla 8 The Importance Of Being Idle 9 Masterplan 10 Half The World Away 11 Acquiesce 12 Champagne Supernova 13 Rock 'n' Roll Star 14 Supersonic 15 Wonderwall 16 Whatever 17 Boy With The Blues 18 Stop The Clocks באמת שיכולתי להאמין להרבה דברים, אבל לחיסרון של סלייד אוואי, סיגרטס אנד אלכוהול, סטופ קריינג יור הארט אאוט ופאקינג ליב פאקינג פוראבר פשוט אי אפשר להאמין, קשה לי להאמין שסוני הייתה רוצה רשימה כזאת, וקשה לי להאמין שאואזיס הייתה רוצה רשימה כזאת.

LetThereBeLove

New member
מה?!

אין live forever. אני, פשוט בשוק. הלם. הלם. שוק. שוק. טוב נו, לפחות אתה אדום!

לנון2

New member
Stop The Clocks

יצא לי לאחרונה לשמוע הרבה את השם הזה מישהו מכיר את השיר ? ואני בטוח ש לייב פורבר יכנס לאוסף.... אין להם ברירה...

RoySupernova

New member
זה שיר שמעולם לא יצא

כבר מאיזה 97 נראה לי מדברים עליו, נואל אמר באירועים שונים שזה השיר הכי גדול שהוא אי פעם כתב (הוא אמר את זה על כמה שירים אז לא להתרגש וגם במילא עדיף לא להתרגש כי בד"כ ציפיות מוגזמות הורסות (ראו Be Here Now)) אבל הוא דחה את יציאתו בכל שנה בטענה שהוא עדיין לא מוכן, היה אפילו דמו מזויף שהתפרסם באינטרנט אבל בסוף גילו שזה ממש לא דמו מקורי אלא סתם זיוף של מעריץ, בקיצור נקווה לטוב.

RoySupernova

New member
../images/Emo140.gif חח

תודה *פעם ראשונה שאני משתמש בסמיילים.. אבל למטרה טובה.

sok777

New member
ואוווווווווו

מפתיע מדי.
ובבקשה על האדום, מגיע לך. תודה על המחמאות

למעלה