פשש

פשש

לא ידעתי שיש אתר של דרים.... וניגה המנהל... חשוד.... (סתם פשוט לא היה לי מה לירשום)

RevitallicA

New member
שיאללה!!!!!

איך אתם (המעריצים של צ´ילדרן) מתרבים במהירות!!!!
וואלה...אם זה לא היה הפורום של שני חברים יקרים שלי בחיים לא הייתי כותבת פה... יותמי! אתמול שמעתי מטרופוליס שוב...וואלה, כמוך, רק אחרי השמיעה ה-1000 התחלתי לאהוב...נחמד ביותר!!!!!! אוהבת אתכם כ"כ!!!!!!!!!!!1

NiGa

New member
אם זה משפר את הרגשתך...

ושימי לב אני מצהיטר על זה בפומבי: אהבתי את מסטר.... אבל רק אותו בינתיים... (לא נגזים לא?...) סתם באמת קטע נחמד... לא המטאליקה ששמעתי כבר... וזהו, תתחילי לשמוע מוזיקה איכותית כמו צריך!

RevitallicA

New member
גם אתה עובר שינוי!!!!!

כל הכבוד נשמה!!!!!!!!!!!!! (אל תשכח-דרים הושפעו ממטאליקה! לא לזלזל! ואל תהפוך את זה לדיון כי אני כבר יודעת מה יש לך להגיד על זה...)

NiGa

New member
אני יודע שאת יודעת שיש לי מה להגיד

על זה ואני אומר את זה בכל זאת: כשדרים היו בגיל שאפשר להתחיל (סביבות ´86...), לא היה דרים ת´יאטר, כי הם עוד לא הוקמו... לכן על חברי דרים המסכנים היה למצוא משהו אחר להאזין לו... מכיוון שהיה מטאליקה - אז הם שמעו מטאליקה (אולי הדרים ת´יאטר של אז). זאת התאוריה שלי

PurpleGoat

New member
הממ... ומה עם...

מה עם דיפ פרפל למשל? הם היו ב86... אני כבר לא זוכרת איפה שמתי לב לזה אבל נדמה לי שמתישהו בimages and words...יש השפעה =) וחוייצמזה- דרים היו ועדין מושפעים מהמון דברים (בדיסק החדש יש להם מטאל, וסקרצ´ינג, והם איכשהו יוצאים מזה טוב =) וזה דווקא דבר טוב, כי זה היה מתחיל לשעמם אם הם היו נתקעים על סגנון מסוים ולא משתנים... לא? =) מקדונלדס משלוחים שלום מדברת מיכל...

NiGa

New member
אז:

לא בטוח אבל אני חושב שקראתי על ההשפעות של דרים או של פורטנוי - דיפ פרפל הוזכרו... ולאו דווקא דיברתי בסופר מילוליות, אלא הסברתי למה דרים אוהבים מטאליקה... וזה היופי בפרוגרסיב - לא צריך להתקע על סגנון מסויים... זה לא להקת פאנק שחייבת לנגן פאנק לסוגיו כל הזמן... (לא שזה רע...)

offspringer

New member
צ´ילדרן אוף בודום....

זה האלה שצורחים בקול לא מובן? קיבלתי היום שיר שלהם, אני לא זוכר איזה, דיי מסריח

HP900PTW

New member
המוסיקה שלהם ממש

טובה והם מאוד מוכשרים, חבל שהם צורחים מוזר.. זה עושה את השיר מגעיל..

EROTOMANIA

New member
הממ .. זה פורום דרים או צ´ילדרן?

למרות שלא אכפת לי... אני אוהבת את שניהם לאלקסי באמת יש צרחות מוזרות, אבל זה מה יש.. הוא גם כוסית שתי להקות אחושרמוטה טובות

NiGa

New member
תדברו מצדי על השכנה ממול

כל עוד הפורום ישגשג!! (אבל רצוי להוסיך מדי פעם משהו על דרים... משהו כמו "וואי דרים האלה הם ממש לא בודום!! ואז הודעה שלמה על בודום...)

offspringer

New member
חח

דרך אגב נכנסתם לאתר שלי? הוא לא עודכן כבר כמה חודשים, וכל התפריט הימני נעלם אבל הוא מה שהיה: "אתר האופספרינג הישראלי היחיד והראשון" OFFSPRING.UP.CO.IL בניתי אותו לפני שידעתי שיש להם בובות... איזה חרא שלהקה מתמסחרת, עוד רגע אני בוכה

למעלה