פשששששש אז אם כבר כולם נכנסים לפה לא רק ההומואים אלא גם הסטרייטים, אז אני בת 23 ושמי בובתית
ב בובתית New member 1/10/01 #1 פשששששש אז אם כבר כולם נכנסים לפה לא רק ההומואים אלא גם הסטרייטים, אז אני בת 23 ושמי בובתית
M MARMELAD New member 2/10/01 #2 אז ברוכה הבאה...! ולא, אין פה הגבלה למי שיכול להיכנס ולדבר... אם יש לו מה לתרום לשיחה! קבלי ... MARMELAD
אז ברוכה הבאה...! ולא, אין פה הגבלה למי שיכול להיכנס ולדבר... אם יש לו מה לתרום לשיחה! קבלי ... MARMELAD
M MARMELAD New member 2/10/01 #4 אין מצב ! ! ! הדיג´יי לא קיבל מתנה? אז להלן הברוכים הבאים שמגיע לך ובצדק רב. על היותך דיג´יי - גם אם וירטואלי על היותך בניו יורק על היותך חבר בקהילה ועל היותך אורח של כבוד כאן בפורום ואפילו חבר מפורומים אחרים: אני מגיש לך בהכנעה זה. השתמש בו בתבונה. MARMELAD
אין מצב ! ! ! הדיג´יי לא קיבל מתנה? אז להלן הברוכים הבאים שמגיע לך ובצדק רב. על היותך דיג´יי - גם אם וירטואלי על היותך בניו יורק על היותך חבר בקהילה ועל היותך אורח של כבוד כאן בפורום ואפילו חבר מפורומים אחרים: אני מגיש לך בהכנעה זה. השתמש בו בתבונה. MARMELAD
D DJNYC New member 2/10/01 #5 ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif ושאלה... חבר מהעבר התקשר אלי לא מזמן ושאל אותי "תגיד לי דניאל, יש מצב שאני מתרסק אצלך לאיזה יום יומיים" ועכשיו אתה אומר "אין מצב" זה חדש?
../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif ושאלה... חבר מהעבר התקשר אלי לא מזמן ושאל אותי "תגיד לי דניאל, יש מצב שאני מתרסק אצלך לאיזה יום יומיים" ועכשיו אתה אומר "אין מצב" זה חדש?
M MARMELAD New member 2/10/01 #6 מה השאלה...? אם הסלנג "יש מצב אין מצב".. חדש? לויודע... נדבקתי בזה מתישהוא ואני לא זוכר מתי אבל לפני לפחות שנה... זה הגיע בערך אחרי המשפט הגאוני :"אז זהו שלא".
מה השאלה...? אם הסלנג "יש מצב אין מצב".. חדש? לויודע... נדבקתי בזה מתישהוא ואני לא זוכר מתי אבל לפני לפחות שנה... זה הגיע בערך אחרי המשפט הגאוני :"אז זהו שלא".