פששששששששש יפה!

OB4ever

New member
פששששששששש יפה!

מבקרי הקולנוע של העיר ניו יורק הכריעו, כמעט פה אחד, כי הסרט הטוב של השנה הוא "שר הטבעות - שיבת המלך" שיצא לא מכבר לבתי הקולנוע ברחבי העולם וגרף סכום עתק של 246 מיליון דולרים בסוף השבוע הראשון להקרנתו. אולם פיטר ג'קסון לא זכה בתואר הבמאי הטוב של השנה אלא סופיה קפולה, שביימה את "אבודים בטוקיו" זכתה בתואר. אגב, היא האישה השנייה בסך הכל שזכתה בתואר הבימאית הטובה בבחירתם של מבקרי ניו יורק.

•aniviel•

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוף סוף מישהי שמסכימה איתי

OB4ever

New member
אבל לא..

הבנתי מזה משנה אם אורלי אומר הרבה או לא..הרי זה היה תפקיד ראשון שלו..נכון הלוויא והיה מדבר הרבה אבל הפעם זה הנוכחות והאצילות שקובעים ועובדה שכל כך הרבה בנות מתאהבות בו ולא באראגורן שמשחק הרבה יותר!!

OB4ever

New member
כן אבל...

את רואה אותם מככבים בכל העיתונים (בחוץ לארץ) ובארץ בקושי מזכירים אותם......ובנוסף אחרי שר הטבעות אורלי כבר קיבל טונה סרטים והם לא!!

•aniviel•

New member
זה לא נכון..

כן בארץ זה רק אורלנדו, אבל למי איכפת מהארץ? סתם ארץ קטנה שלא משנה להם כלום חוץ מזה ההבדל בין לדוגמא השחקן שמשחק את גאנדלף - איאן מק'קלן לאורלנדו בלום זה שהוא כבר כיכב בטונה סרטים מוצלחים עד היום! וכבר היה מועמד לאוסקר, מעניין עם אורלנדו אי פעם יגיע לדרגה שלו, קשה לי להאמין! אז כן אורלנדו בלום נראה טוב, אבל אתן כל הזמן מסיקות שהוא יותר מוצלח מהאחרים, זה שהוא נראה טוב לא אומר כלום, הוא שחקן הרבה פחות טוב מהרבה שחקנים אחרים בשר הטבעות! ואת אומרת שכולם יותר אוהבים אותו מאראגורן לדוגמא בשר הטבעות.. גם זה לא נכון! 99% מהבנות שאוהבות את לגולאס אוהבות אותו בגלל אורלנדו בלום-בגלל שהוא חתיך, ופה זה נגמר! אם היית נמצאת באותה כמות פורומים של שר הטבעות שאני נמצאת בהם היית רואה שדווקא רוב הבנות שם מעדיפות את גאנדלף, אראגורן ואפילו אאווין! ותשימי לב שכל הבנות שאוהבות את אלייז'ה וודס ואורלנדו בלום אוהבות אותם בגלל שהם נראים טוב.. לדעתי סיבות אלו לאהוב שחקן הן לא מספיקות, בסופו של דבר הם שחקנים ולא דוגמנים

OB4ever

New member
מה שתגידי...

אבל אני אוהבת אותו לא רק בגלל היופי שלו...אות מציגה אותו בתור שחקן גרוע וזה ממש לא נכון..יש לו הרבה ללמוד אבל הוא עדיין טוב ואפילו טוב מאוד!! נכון איאן יותר טוב ממנו אבל הוא רק בהתחלת הקרירה שלו!! חוץ מזה אם היית נכנסת לאתרים של אורלי יש שם כל כך הרבה סקרים ועיתונים שיש בהם אות אורלי!!! יותר מ100 השנה זה בטוח..רוצה אני אספור לך!! ובאתרים של ויגו אין כל כך הרבה.. אני אוהבת את כל השחקנים שם..אבל לדעתי לגולאס הכי גדול!!!

לסiיעלג

New member
ואנייייייייי

את לגולס ואת פיפין(הוא שר מקסים! מי שמעה אותו שר בשיבת המלך?)

אם היא רק..

האישה הבימאית השניה או משהו כזה שזכתה אז בואו ניתן קודם כל כבוד לך!
because after all.. GIRLS ROCKS! חיחי

•aniviel•

New member
זה לא לגמרי נכון

הסרט לא הרוויח 246 מיליון דולר בסוף שבוע הראשון אלא 125

OB4ever

New member
אויש אבל לקחתי תנתונים..

מהאתר סרט..אבל במחשבה שניה הם טעו במלא דברים כבר לגבי שר הטבעות.חיחי

OB4ever

New member
ללללללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!

KINGDOM OF HEAVEN (ממלכות השמים) סרט זה היה אמור להיות מצולם בארץ!!!! אבל בשם הפחד של הבמאי מפיגועים מעתיקים חלקים מירושלים למדבר במרוקו!!!!!!! :((((((((( אני הכי עצובה בעולם~ זה פורסם במעריב ואמרו שאם לא ירושלים אז זה היה מצולם בחיפה- איפה שאני גרה!!!!!! אהההה אמן ובסוף הבמאי יתחרט ויצלם פה..ליד ביתי..

למעלה