פשרות בקשר

The Cat Woman

New member
אה! אחד החשובים!!!

אני בחיים לא מוכנה להתפשר על כבוד הדדי ומרווח אישי. כלומר- לא יכולה לצאת עם בנאדם שיגביל אותי, שיגיד לי עם מי מהחברים שלי הוא לא מוכן שאני אתראה, שאומר לי מה ללבוש, לאן לצאת וכו'. לא מוכנה לסבול דבר כזה! זה אחת התכונות הכי מגעילות שלדעתי יש לאנשים לפעמים- נטייה לשתלטנות כאילו אנחנו איזה חפץ או משהו... אני מכבדת ונותנת חופש, לא חוקרת ולא כלום ואני מצפה לאותה התנהגות מבן הזוג שלי- שיבטח בי ולא ינסה להגביל אותי כי זה ממש לא ילך לו.

תמיד צריך להתפשר

על משהו... כי אף אחד לא מושלם, תמיד יימצאו פאקים קטנים בבנאדם שרוצים, החכמה היא להסתכל מעבר להם... אני הייתי מתפשר על: מרחק גיל והרגלים מגונים שאני לא אוהב, אבל זה לא משהו שימנע ממני לרצות את הבנאדם. מה שכן, לא הייתי מתפשר על: מראה - כי זה פשוט לא יילך, זה תמיד יפריע וזה חלק חשוב בבנאדם. אישיות - שפשוט תהיה לה אישיות שמתאימה לי, שיהיה על מה לדבר , לצחוק ולהתעצבן ביחד, כי זה כל הכיף. הדדיות - שכל מה שאני מרגיש יהיה משני הצדדים, כי אחרת זה פשוט מיותר.

אה ו...

ממש חשוב לי הטעם של הבחורה בדברים, בעיקר מוסיקה אני מאמין שאפשר לדעת המון על בנאדם לפי המוזיקה שהוא שומע ואם היא לא תתאים למה שאני אוהב, זה פשוט לא יילך מבחינתי מוסיקה חייבת להיות חלק מאוד חשוב בחיים של של הבחורה שאני אצא איתה.

אאאאאאאממממממממממממ

3 דברים שלא הייתי מתפשרת עליהם:
כ-ב-ו-ד הכי חשוב מבחינתי
חוש הומור- פשוט חובה!!!!
מראה חיצוני- משיכה (גבוהים, טיפוח ועוד) 3 דברים שאני מוכנה להתפשר עליהם:
דעה פוליטית- לא מתעסקת בזה אז לא משנה לי.
מרחק- דרום -מרכז זה בסדר :)
אדישים- כמה שאני שונאת יש כאלה שאני מוכנה להיות סבלנית :) בקשר הנוכחי שלי היה בהתחלה אדישות נוראה מהצד שלו, וכלכך התחרפנתי מזה.... החלטתי להתפשר ולתת לו הזדמנות ונהייתי מאודדדדדד סבלנית... וזה לטובה!!!! אחרי כמה חודשים הקשר בלי ע הרע נחמד מאוד, ואני מאושרת שעשיתי החלטה נכונה..

למעלה