*~פשקווילים~*

*~פשקווילים~*

"מכתב גלוי למר אילן פרנקו" --- "ירושלים אינה סדום" --- "בדבר הרוצח ממא"ש" --- כותרות אלו ועוד רבות צצו השבת מול פני. היה זה עת צעדתי מעדנות ברחובות ירושלים לעוד סיבוב של אחרי הטשולנט. עמדתי מול הפחים/לוחות המודעות- וקראתי בעיון, מחד מודעה חריפה נגד ההוא קלצקין שר"י... כשמאידך מתנוססת לתפארה מודעת ענק הקוראת תיגר על משהו שנראה כמו מצעד עבודה זרה(?)... כך או כך, בעודי מתכנן את תגובת תווי פני למקרא הפשקווילים... עמדה וגם ניצבה כנגדי מודעה אחרת... אחרת לחלוטין! מסתבר, שמדובר בעוד לייצן שהחליט לעשות סוף לתופעת הפשקיווילים חסרי השחר... והפיץ מאות פלקטי ענק הקוראות די ל... "קוגל הירושלמי" כן כן, הרס ילדינו מול עינינו- זועקת המודעה... איך ניתן לנפשם הטהורה לנגוס כמידי שבת מאותו משולש הדומה לפיצה... שידוע כבר כמה פשה נגעה... איך נכניס לתוך מעינו מאותם איטריות הדומים לתולעים... ועוד כהנה רבות... ואני, פשוט התמוגגתי! כך נאה וכך יאה!!

פחחח

כל מי שאף פעם לא היה חרדי, שלא ינסה אפילו להבין את ההודעה. היא מצחיקה אבל לא מובנת לאנשים שגרים מחוץ לשכונות הדוסיות. יומטוב!

Reut E

New member
לא הבנתי כלום באמת..

באסה. הודעה חשובה מאוד!! קיבלתי 90 בלשון ניראה לי שאני אלך לשתות בירות בגלל זה

מזל טוב!!

90 זה יפה מאוד! יאללה לכי תשתי ותהני באמת ושלא תעיזי לנהוג אחרי האלכוהול!!!

Reut E

New member
סבבה לקחתי לתשומת ליבי

אם שותים לא נוהגים! ואיזה המשך משפט?

Reut E

New member
אהה כולנו חברים!../images/Emo24.gif

שנייה אני מוציאה ת'ספר בני גורן שאלון 124.78500 יש שם תשובות לכאלה בעיות!

אתה בטוח שאתה רוצה?

כנראה יש סיבה לכך שליוני... יש 2 חברים... [אבל אם בכל זאת תרצה, דבר איתו. אנחנו נבין אותך].

Reut E

New member
בוא ניראה..

אולי זה מוכר לך כי היא משתמשת במשתמש הקודם שלי.. אבל בכל זאת היא בפורומים של להקות כמו סימפל פלן, מיי קמיקל רומנס ופורום של סדרה שקוראים לה פעם בחיים

Reut E

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

פתאום העיניים שלי רואות 90 בלשון הכל בהיר ויפה וציבעוני! חח וצחקתי בקשר לבירות, אני לא שותה אלכוהול.. ואין לי עדיין רישיון נהיגה

תמיד יש פעם ראשונה.

גם לגבי ה90, גם לגבי השתיה [והבאנג] וגם לגבי הנהיגה בלי רישיון.

Reut E

New member
כן..

הפעם הראשונה של השתייה והמכונית עדיין לא תהיה.. אני צריכה להימנע עכשיו ממריבות עם הביצפר וההורים:S

למעלה