פשפשתי בפורום

פשפשתי בפורום

אין פה עבדים ומלכות?

רק שפחות? כלבות? אדונים?....

יש לי שאלה קצת מוזרה, אם מישהו מבין בענייני עבד פיננסי...
אני לא כל כך בקטע של שליטה, אולי כן אבל בקטנה ובתור משחק, לא יותר מזה..
פנה אליי בחור שמעוניין לקבל יחס מגעיל תמורת שופינג לא מוגבל בכסף.
אני מתאימה לו, לי לא אכפת לבזבז לו את הכסף..
אבל גאד כמה שזה נשמע הזוי...
אמורים להיפגש ביום שישי,
לא מדובר על מין בכלל, נטו להיפגש בקניון, להשפיל אותו בקניון ולקנות כל מה שעולה על רוחי...

מישהו מכיר את התופעה הזאת?

A לוןA

New member
גם לי לא ברור

אבל זו עובדה.
יש כאן פחות מלכות מאשר מספרן היחסי ב"קהילה".
למה? עוד לא הצלחתי להגיע לתשובה.

מה שאת מתארת היא תופעה מוכרת, והיא כאילו סוג מרוכך של מלכות בתשלום. את מקבלת תשלום (בשופינג, לא בכסף) והוא מקבל מלכה לכמה שעות (בלי מין, קשירות והצלפות, אבל עם שליטה מנטלית, שירות והשפלות)

עוד לא הציעו לי שופינג לא מוגבל עבור שרותיי

אבל יצא לי לפני כמה שנים להיות בסיטואציה של שליטה עם אחד שקשרתי אותו וטפטפתי עליו שעווה מנר, למרות שזו לא פנטזיה שלי. אני זוכרת שהתחלתי בלי חשק בכלל ואחרי כמה דקות כשהוא התחיל לצעוק אז דווקא נכנסתי לקטע והייתי יותר רעה אליו.
אולי תגלי שאת דווקא מאוד נהנית להשפיל.
מה זה לקנות ככל העולה על רוחך? בטוח יש לזה גבולות. תבדקי את החוזה לפני שאת עושה את העבודה

חחחח אני בטוחה שאהנה

הוא לא מחפש, לצערי, קטע פיזי בכלל.
הוא רווק בן 41, עובד בעבודה דיי מכניסה וטוען שזו ההנאה שלו.
הוא אמר שעם האחרונה הוא עשה סיבוב שופינג של 80,000 ש'..
נשמע לי הזוי לגמרי אבל מה אכפת לי לנסות? זה בקניון ואני באה עם הרכב שלי.
ששאלתי אותו לגבי גבולות מבחינת הכסך - אמר שאין גבולות ושאני צריכה להיות כלבה ולהתנהג אליו מגעיל,
גם בשיחות הטלפון.
אני לא ממש מבינה בדברים האלה, אבל אחרי התייעצות עם חברה שעמוק בקטע, נתתי לו הוראה להתקשר אליי כל יום ב11 רק כדי לאחל לי יום טוב (שהוא לא ייעלם לי), והוא מתקשר, ואם אני לא עונה מתקשר שוב אבל לא מתקשר אחרי 11:00, כאילו מפחד.
אני לא יודעת כמה זה אמיתי, מקווה לחזור לפה בשישי בצהריים עם הרבה יותר בגדים, איפור ותכשיטים

זכור לי איזה מקרה

שעבד נתן "למלכה" שלו את האשראי שלו והיא בזבזה ובזיבזה, ואחריי כמה ימים זרקה אותו.

העבד החמוד לא היה מפגר, התקשר לחברת האשראי וביטל את הכרטיס בטענה שנגנב לפני מספר ימים, שהגיע החיוב של החשבון הוא הודיע לחברת האשראי שלא הוא ביצע את הקניות.

אותה מלכה חתמה בשמה ורשמה את מספרה על הקבלות לבסוף היא נאלצה לשלם הכל מכיסה

אני גם שמעתי על מיקרה

וזה אמיתי לחלוטין כי הבחורה היא חברה של חברה.
גבר שהיא היתה מעורבת איתו קנה לה אוטו - על שמה.
היא החליטה שלא מתאים לה יותר וזרקה אותו והחזירה לו את האוטו והבחור התחיל להחנות את המכונית במקומות על מדרכות כדי שהיא תקבל את הרפורטים. זה היה סיפור ארוך מאוד להתנתק ממנו.
בקיצור - לכי רק על בגדים ותכשיטים

A לוןA

New member
למיטב ידיעתי- אגדה אורבנית

בתור עובד לשעבר בחברת אשראי (שמכיר את הבקרות שמופעלות על כ"א וביטולי עסקאות), נשמע לי מופרך לחלוטין

מוניאמר

New member
בהחלט אגדה. היה כאן חוזה שמתיר לה לבזבז.

גם חוזה שבעל פה הוא חוזה.

A לוןA

New member
לא קשור לחוזה

אם היא השתמשה ביודעין בכ"א לא שלה, היא עברה על החוק- וזה בכלל לא משנה שהוא הרשה לה. החוק לא מרשה.
אם הוא הודיע על כרטיס גנוב וחברת כ"א עלתה עליה (לפי חתימה וטלפון, כמסופר באגדה)- זה אומר תלונה מיידית במשטרה. אין פה שיקול דעת.
לא מגיעים להסדר עם הגנב ומתירים לו להמשיך לגנוב.

בקיצור, אגדה יפה של נקמת העבד הזנוח, אבל כנראה לא יותר מזה.

מוניאמר

New member
לא מסכים אתך.

אם הוא נתן לה את הכרטיס כדי שתשתמש בו, אין מניעה חוקית.

אם אני נותן לבן שלי את כרטיס האשראי והוא קונה בו, אין בעיה.

מה שחשוב הוא מה שהוסכם ביניהם.

מאז בוטל פסק הדין המעוות של אהרון ברק בהלכת "אפרופים", שוב מתייחסים למה שמוסכם בין הצדדים בלבד.

A לוןA

New member
אתה טועה

כשחברת האשראי מנפיקה לך כרטיס, הכרטיס הוא אישי ואין לך רשות להעבירו.
בכל מקרה, אם מסרת את הכרטיס למלכה שלך והיא עשתה בו שימוש בידיעתך, חברת האשראי לא מחוייבת להחזיר כלום, ואין לה סמכות לגבות את הכסף מהמלכה. לעומת זאת, חברת האשראי יכולה להאשים אותך בפעולה בכוונת מרמה (מסרת את הכרטיס בידיעה ודיווחת עליו כגנוב) וזה כבר פלילי.

בכל מקרה, אגדה יפה.

מוניאמר

New member
מעניין איפה אני טועה? אני טוען בדיוק כמוך.

(רק שאתה מסתכל מהכיוון של חברת האשראי ואני הכיוון של המלכה)

מה פתאום ניצול?

ולהבדיל, סתם לשם השוואה כי זה לא המקרה פה, אבל ללכת לזונה זה גם ניצול? כלומר הזונה מנצלת את הלקוח?

אייבורי

New member
דווקא שם

הלקוח מנצל את הזונה

ניצול לפחות בעולמי הוא שימוש לטובתך בחולשה של אחר.

סביר להניח שהזונה נותנת שירותים בגלל מצוקה\בעיות כלכליות\התמכרות לסמים\נסחרה (אני בטוח שיש זונה פה ושם שעושה את זה בגלל הכיף, אבל הרוב סביר להניח שלא)

גזירה שווה גם כאן, יש אדם עם מצוקה \ צורך שמוכן לתת הכל בתמורה למילוי הצורך, שימוש במצוקה שלו לטובתך, בהחלט ניצול

טוב זה לא ויכוח אפילו

אי אפשר להביא טיעונים כנגד כשמדובר בנערה במצוקה.
אבל לא הבנתי. התכוונת שההיא שהולכת לעשות קניות מנצלת את הנשלט או שהוא מנצל אותה?

למעלה