פשפשים

nananana2

New member
פשפשים

אז בפוקס מצאתי פשפש בבית וקרוב לתינוק שלי שכבר מהלך על שתים,היה לנו כלב אבל הוא עבר לעולם הבא בחורף האחרון. מאיפה יכל להגיע הפשפש,כי אין לו עוד חברים ,ומה לעשות כדי שלא יתפתחו לו פה חברים או משפחה???

כנראה שזה פרעוש ולא פשפש

מאיפה מגיעים? מהאוויר. לא צריך בע"ח בשביל שיהיו פרעושים בבית.
אני חוויתי פעמיים בחיי מתקפת פרעושים אימתנית: פעם בבית של ההורים, כשהייתי ילדה (משהו איזורי ענק, היה בכמה בניינים לידינו. שוב - לא רלוונטי לנוכחות בע"ח כזה או אחר) ופעם במעונות (כנ"ל - היה בכל הבניין ולא היה באף דירה חתול/כלב כי זה היה אסור).

בשני המקרים הדבירו על מנת למגר את הפגע, אבל אם ראית רק אחד אני לא חושבת שאת צריכה להדביר כרגע (במיוחד כשיש לך תינוק בבית).

פישים

New member
אין מנוס מריסוס אני חושבת

עם נמלים וג'וקים אני מוכנה לחיות עד רמה מסויימת כדי להימנע מריסוס, אבל פשפשים גורמים לי להגיד שלום לכל עיקרון אקולוגי או נגד הרעלה עצמית (אני חושבת שאני גם אלרגית אליהם).

nananana2

New member
הבית כבר מרוסס

אין לא גוקים ולא נמלים כי אני מקפידה על ריסוס שבועי של חומץ ושמנים אתריים בכל פינות הבית והקירות,רק סביב החצר והצנרת החיצונית יש ריסוס לצורך הדברה ואין לי אף חרק בבית, אפילו לא יתושים:) בגלל שאני ממש חרדה מחרקים,השאלה אם יש סיכוי שזה ירושה מהכלב המנוח עוד משנה שעברה?

למעלה