פשע מן העבר 3.06

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
פשע מן העבר 3.06

היה פרק מצויין אבל לא אהבתי את הצד הזה בלילי שהתגלה בפרק. הרעיון עצמו של הפרק היה מעולה גם בקשר לרציחות השונות, הקשר שלהם ללילי (הרצח הראשון שהיא חקרה) וגם הסיבה לרציחות (הקורקינט) אבל היה מאוד מאכזב שלא עשו איזה טוויסט בקשר לרוצח. אז בסה"כ היה שינוי מאוד משמעותי בדמות של לילי וגם סיפור העלילה היה נחמד אם כי יכל להיות יותר טוב. מה שהכי מעצבן זה הדמות של סאטון שדווקא נראה לי הועילה לסדרה ופתאום מוציאים אותה אחרי 5 פרקים מבלי שתהיה לה איזושהי עלילה משמעותית, לפי מה שהבנתי בגלל סכסוכים בינה לבין ההפקה. פשוט טיפשי.

dance13

New member
פרק בנוני..

הסיבה לרצח נשמכת לי שטותית-הכל בגלל קורקינט? אני חיכיתי לטוויסט והם לא עשו טוויסט כמו בעונות הקודמות(אוי הרמה שלהם מזה ירדה..) העונה לפי דעתי הולכת וניהית יותר גרועה..

DevilGirl92

New member
דווקא לדעתי

זה הפרק הכי טוב בעונה הזו. ועוד שנייה הייתי זורקת את השלט על המסך! למרות שזה שהם עשו את מה שעשו ללילי היה טוב. כאילו לא מבחינת ה..נו..אבל מבחינת..הנו

TheLost

New member
פרק מעולה!

באמת נראה לי הכי טוב בינתיים. הטוויסט בחקירה - שהפעם זה לא רצח אחד, אלא 4, היה מעולה (אפילו שמבחינה תסריטאית היו יכולים לעשות את זה פי מיליון יותר טוב אם הם היו מחליטים ללכת רצח רצח ומכל רצח נובע הרצח הבא, ולא לעשות שכל הרצחים הם אותו דבר. ממש טיפשי ואידיוטי. אפילו היו יכולים לדחות אתזה לפרק הסיום) חסר לי כרגע דבר אחד בעונה הזאת - המתח שתמיד היה בין לילי והבלש ששכחתי איך קוראים לו (הצעיר). גם היה קצת חבל על החדשה שנאלצה לעזוב, אבל מילא. לא הייתה מספיק בשביל שבאמת נתגעגע אליה
חוץ מזה, אני חושב שזה אחד הפרקים המזעזעים יותר שהיו בסדרה, גם בגלל הפשטות האמיתית שלו - הכל היה בגלל קורקינט. ואם כמה שזה לא היה אמין (גם ראש לא ממש האמינה לזה), אלא החיים של הכנופיות האלה - הורגים ככה סתם. ההתפתחות העלילתית של לילי הייתה מעולה. אני מאוד מקווה שהם יתחילו עכשיו לפורר אותה ולשבור אותה, זה פשוט מאוד דבר אדיר לעשות לעלילה של הסדרה הזאת. בקיצר - פרק פשוט מעולה. (ודרך אגב, אם הם בפילדלפיה, למה לעזאזל לפני הקטע שלילי חושבת במרפסת של המשרד - רואים את הנופים של ניו יורק?!)

פרק נחמד...

העונה הזו לא משו בנתיים... יש משו שלא הבנתי...האמא אומרת שהיא לא השתמשה בסמים עד שמרקוס מת(החנון...שהיא באה לרוצח שיומר לה איפה הם זרקו אותו)מרקוס הוא השלישי שמת...אבל כהראו את הפלשבק לפני שהשני מת היא נראתה ממש ממש נרקומנית והיא גם שאלה את הילד השני עם הוא הביא לה משו..הייתי בטוחה שמדובר בסמים:-\ בכל מקרה, אהבתי שהם פוטרים כאילו 4 מקרים ביחד...ולילי עצבנה אותי בפרק הזה..

T a l 1991

New member
פרק מעולה

גם אני לא אהבתי את הצד של לילי שנחשף בפרק הזה, גרם לה להיראות רעה כזאת... אבל הפרק עצמו היה מעולה!

Aviad1987

New member
ציפיתי שיהיה שם משהו גדול יותר

מלכתחילה החקירה עצמה יכלה להיות הרבה יותר פיקנטית ממה שהם עשו ממנה.

למעלה