פשע מן העבר - 3.04

TheLost

New member
פשע מן העבר - 3.04

מצטער, לא אהבתי בכלל... משהו היה חסר בפרק הזה, הוא היה פשוט מידי וזה כמעט נראה כאילו מדובר בסתם סיפור שהתרחש לפני 60 שנה- בלי חקירה ובלי כלום. חוץ מזה שזה היה צפוי ביותר ויותר מידי בעל תבנית, קודם כל הם מוצאים את כל האויבים האפשריים - יריבים מוצהרים, עמיתים לעבודה, על רקע אהבה וכו', ואז הם מתחילים לשלול אותם בדרך כזו או אחרת, עד שבסוף... הם מגיעים לאדם "הכי פחות צפוי" שמעולם לא היה חשוד. ושיתנו כבר קצת פוקוס לראש!!!

AliceQueen

New member
פרק בינוני

יחסית מעניין אבל לא מותח כמו הפרקים הקודמים... וגם נראה לי לא מציאותי שככה במכה אחת הוא הרג כדורסלן חזק...

vand

New member
פרק לא גרוע אבל באמת די חלש

קודם כל תמיד הם מתחילים חקירה על פי עדויות חדשות שנתגלו אבל הפעם סתם באקראי התחילו חקירה. למה להם לבזבז זמן ולנסות לפתור משהו שקרה לפני 60 שנה בלי שום עדויות חדשות? בנוסף החקירה הייתה די מוזרה. האדם הזקן הזה קראמבס נראה לי קראו לו אם הוא הרוצח למה הוא סיפר להם את כל מה שקרה אז? זה פשוט לא הגיוני הוא יכל בקלות להגיד שהוא לא זוכר כלום והם אף פעם לא היו פותרים את המקרה ובקשר לזיכרון קשה לי להאמין שאדם בן 67 יזכור בפרטי פרטים מה קרה לו בגיל 7 זה די הזוי. וגם נראה שמתחילים להיגמר להם הרעיונות.. כבר היה פרק שבו שחקן בייסבול הוכה ע"י המחבט שלו וגם היה פרק שבו אישה שחורה התחזתה שהיא לבנה, הם מתחילים ללקות בחוסר מקוריות.. אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים.

TheLost

New member
אני מקווה שלא נגמרו להם הרעיונות../images/Emo12.gif

ושזו רק נפילה חד-פעמית...

sweet fairy

New member
פרק סביר

אבל זה היה אדיוטי עם הקטע שאהובתו היא בעצם שחורה שהתחזתה ללבנה... ממש לא אמין ועוד שהיא ניראתה ממש לבנה

למעלה