פשעים שפורסמו לאחרונה: 4 אריתריאים וישראלי 1

פשעים שפורסמו לאחרונה: 4 אריתריאים וישראלי 1

אנסו אשה במשך למעלה משעה (קרה בראשל"צ).

זכר שהיה בנזוג של אשה אנס את ילדתה. הילדה הרתה, וילדה......

אני רוצה לעורר שוב את הנושא: האם לדעתכן סירוס ומוות לאנסים הוא העונש הנכון?
אומר מיד שלדעתי כן, בעיקר כדי לדלל את אוכלוסית הנבלות, ולשם הנקמה. (הטענה המקובלת כיום היא שעונש מוות לא מרתיע פושעים). בצד זאת, לדעתי מזמן יש להקים מנגנון מודיעין ממש, שיתחקה אחרי אנסים פוטנציאליים עוד מגיל הילדות והנעורים. גם אם המחיר הוא שהאמהות הגננות המורות וכן הלאה יודיעו על כל ילד ונער שעשה משהו נגד בנות, או אף התבטא באופן מיני גס ואכזרי. ולפתוח תיקים, ולהתחקות אחרי אלו כל חייהם. כמוכן שהתיקים האלו יהיו מצויים גם בארכיונים של ארגוני הנשים, ונגישים לכל אשה המכירה גבר והמעוניינת לדעת על עברו ואופיו.

לדעתי ציבור הנשים בארץ מגלה אוזלת יד, הוא לא מאורגן כראוי,

ולמרות פעולות והצלחות אלו או אחרות אין התארגנות חזקה לשפיטה וענישה של פושעי מין ורוצחי נשים. (וכמובן, מטרידים מינית, מכי נשים ומתעללים נפשית).
חסרות לנו מנהיגות גדולות. חסרה התחקות אחרי הלך הרוח בציבור הנשי בנוגע לפשעי מין ורצח וכד', ופרסום סקרים. ואין פעולות מאורגנות מספיקות.

catchet

New member
אני חושבת שאם כבר מחליטים על עונש מוות

הסירוס הוא מיותר. מה הטעם לענות מישהו שגם ככה נידון למות?
&nbsp
&nbsp

meidadc

New member
סירוס? בהחלט

משנוטרל הסיכון, אין ממש צורך להרוג אותם. הם יכולים להשתקם ולהתחיל לתרום לחברה

אין ספק שהם ינסו לנקום. לרצוח את אלו שאותם אנסו.

צריך גם לסרס, וגם להוציא להורג כעבור זמן.

Berethor

New member
לא היה ישראלי ביחד עם האריתריאים המסתננים, אבל סביר להניח

שבנוסף לאונס עצמו, הם הדביקו אותה גם במחלות. יש לנו מספיק צרות גם ככה בישראל, גם בלי כל הזבל הזה, המינימום שיכולים היו לעשות זה לגרש אותם בחזרה לאריתריאה, אבל אפילו את זה בג"ץ לא יאשרו. טוב לפחות מירי רגב מנסה לעשות כל מה שביכולה כדי לגרש את המסתננים הסודנים והאריתריאים מישראל.

"שמונה חודשים אחרי שהכנסת הקודמת אישרה את התיקון השלישי לחוק למניעת הסתננות, הרכב מורחב של תשעה שופטי בג"ץ דחה הערב (שלישי) את העתירה נגד התיקון. עם זאת, 8 מתוך 9 השופטים קבעו כי ההוראה שלפיה ניתן להחזיק מסתננים במתקן השהייה חולות לתקופה של עד 20 חודשים אינה מידתית ולכן "אינה חוקתית ודינה להתבטל"."

"למרות דחיית העתירה נגד התיקון לחוק, ב"מרכז למדיניות הגירה ישראלית", שהצטרף כמשיב לעתירה, הביעו אכזבה מהכרעת בג"ץ בשל דרישת השופטים לקצר את זמן השהייה המירבי בחולות. "מדובר במכת מוות לתקוותם של שכונות דרום תל אביב", אמר יונתן יעקובוביץ, ראש תחום הסברה במרכז. "ההחלטה תביא להשתקעות בלתי הפיכה של עשרות אלפי מסתננים וליצירת מיעוט אתני קבוע תוך שני ספורות"."

"שרת התרבות והספורט מירי רגב בירכה על החלטת בג"ץ. "תושבי דרום תל אביב זכו היום סוף סוף לפסק דין הוגן שיאפשר לתת פתרון הולך לבעיית המסתננים", אמרה. "נשמתי לרווחה לאחר שבג"ץ אישר את חוק המסתננים שעליו עמלתי בפעם השנייה כיו"ר ועדת הפנים של הכנסת. טוב היה אילו בג"ץ היה נמנע בכלל מלהתערב אך אני מקווה כי התערבותו המתונה לא תפגע בהחזרת המסתננים לארץ מוצאם"."

[URL]http://www.mako.co.il/news-law/legal-q3_2015/Article-b06f1a7d03d1f41004.htm[/URL]

Berethor

New member
אפילו אם באמת היה מדובר בסיכון של 1:300, לא הייתי לוקח אותו

בכל מקרה האריתריאים מלאים במחלות, שהם הביאו איתם ממולדתם, איידס זה אחד מהם, אבל יש גם נוספות, בנוסף לכך היא נאנסה על ידי אריתריאים שונים, אז תכפיל את הסיכון להידבק מהם במחלות בארבע.

למעלה