פשלה ענקית של יס

רועי123456

New member
פשלה ענקית של יס

אתמול היה צריך להיות משודר פרק 3 של החיים הפשוטים ובמקום זה שודר פרק 4[הפרק בנמל התעופה] והיום בשידור החוזר שיהיה ב17:50 ישודר הפרק שהיה צריך להיות משודר אתמול[פרק 3] ושבוע הבא ישודר שוב הפרק בנמל התעופה[פרק 4].

TheLost

New member
נכון, שמתי לב לזה

זה לא שינה לי הרבה אבל לקראת סוף הפרק בערך לחצי שנייה שמו כתובית שכתוב בה "החיים הפשוטים 3: פרק 4" מילא, אני אקליט היום החיים הפשוטים 3 ושבוע הבא לא יהיה

מזתאמרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איזה פרק היה היום../images/Emo35.gif

איזה פרק היה בשידור החוזר
יאאאאאאא מה זה

לפי הלוח משדרים בyes../images/Emo26.gif

שבוע הבא ישדרו את הפרק על ההלוויות ונראה לי זה פשוט טעות של יס כי הראו את הפרק עם החברת תעופה ואז הראו שבפרק הבא הן יהיו בבית לוויות כלומר הבית לוויות לא יכול להיות לפני החברה תעופה כי זה מופיע בתקציר של "בשבוע הבא בחיים הפשוטים" ככה שיס היו בסדר רק פישלו עם המיספור של הפרקים

רועי123456

New member
הם לא פישלו רק במספר

הם שידרו ביום שני את הפרק במטוס ויום למחרת מתי שהיה צריך להיות שידור חוזר לפרק עם המטוס הם שידרו פרק חדש [הפרק בלוויות].

זאת הפאשלה../images/Emo70.gif אבל הם אמרו שכאילו

הפרק של ההלוויה בא לפני הפרק במטוסים וזה לא הגיוני אבל שהם שידרו פרק חדש במקום השידור החוזר זה פאשלה

TheLost

New member
הא?

תראי, פשוט מאוד. שודרו שני הפרקים הראשונים, הכל בסדר. פרק 3 (עם הלוויות) היה אמור להיות ביום שני אבל הם שמו במקום זה את פרק 4 (עם המטוסים), ובשידור החוזר למחרת הם שמו את פרק 3 (עם הלוויות). במילים אחרות: הכל פאשלה אחת ע-נ-ק-י-ת.

אם כבר מדברים על פאשלה.......

חשבתי על זה, וכל הקטע שהורידו את YES-Y הנה יכול הרבה יותר פשוט ופוגע (כן כן פוגע, יותר נכון פגע עד שעלה הסטארס). באותו תאריך שהיו פותחים את יס סטארס היו מעבירים את Y לערוץ 60 כמו שהם עשו, ורק אחרי שבוע שבועיים שהסטארס כבר ירוץ ויצליח יעיפו את Y .

חחחחח על הפרק של החיים הפשוטים../images/Emo70.gif

הפרק שהם שמו בטעות עם הבית הלוויות פשוט קורע
איך הם כל הזמן נקשו עם האצבעות והם שמו יד על האף או שהם קברו את הבחור וניקול אמרה "שלום" בעברית ואמרה לפאריס שהוא יהודי כי יש המון מגני דוד מסביב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי היא מצחיקההההההההההה
אוהבת את הסדרה הזאת

למעלה