פשיזם שמשיזם

אליןלין

New member
פשיזם שמשיזם

כל העולם במה, כולם שחקנים ואם נשאר לדסקס בקקי הזה לא נשים לב ש....... להקת הראפ הגדולה מכולם מתאחדת!!! כן! דוראן דוראן בהרכב המלא של כל הטיילורים, לה בון ורודס נכנסים לאולפן ההקלטות, ועכשיו תגידו לי מה יותר טוב מזה!? לרגל האירוע אני מכריזה על שעת ההופעה בארינה, (כן1 אני מדברת אליכם!השניים שכאן שמבינים על מה אני מדברת!) שלפו את קלטות הוידאו של עד פופ משנת 84 (83?) וצפו ביוניון עוף דה סנייק, הרגישו את המים בריפלקס, התלהבו מגירלז און פילם ושמרו תפילה אחת גם בשבילי...

tomoshe

New member
שניים וחצי שירים מוצלחים לא הופכים

אותם ללהקה גדולה. הם לא יותר טובים מכל בוי-באנד שהייתה ואין להם כמעט שום ערך מוסף מוסיקלי מעבר להיותם יפים ונעימים לאוזן. בקושי. חוץ מזה - אייטיז זה מוסיקה שכבר שלוש עשרה שנה לא מתחדש בה כלום :)

אליןלין

New member
בההה, מה אתה מבין

אוביוסלי יש לך חסך עצום במשולשי פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ! לדוראן דוראן אין "ערך מוסיקלי נוסף" כמו כל מוזיקת מסיבות כיתה, נו, אז מה? לכל שיר צריך להיות ערך מוסף? משמעות ערכית עמוקה? מסרים שנונים? צליל יחודי? ממש לא! בדומה למוזיקת דיסקו, פשוט כיף להקשיב להם, לרקוד, וספציפית עבורי להזכר בימים שהעולם היה יותר חביב (עבורי). חוץ מזה, אני לא יודעת בן כמה היית כשהקליפים שלהם יצאו אבל קליפים כמו ווילד בויז, גירלז און פילם וריפלקס הביאו הרבה "טכנולוגיה חדשנית" לעולם הקליפים, אימה וריגוש מיני (הרמות שבריטני וכריסטינה לא מכירות אפילו!) שלא לדבר על אימרי תפילה בשבילי עכשיו שהוא אחד מהשאנסונים הגדולים (טוב אולי חוץ מקרליס ויספר)... ועוד דבר : שנים וחצי שירים? פלנט אירת', נערות בקולנוע, אימרי תפילה, הנערים הפרועים, ריפלקס, נעימת ג'ימס בונד, ריו, רעב כמו זאב, האם יש משהו שעלי לדעת - זה רק חלק מרשימת הידועים שלהם. חוץ מזה איזה עוד להקה קוראת לשיר שלה "תל אביב" ???

אליןלין

New member
ובשביל לתבלן את האוירה

תראה איזה סגנון, איזה חוסר טעם, איזה תספורות מזוויעות - פשוט נהדר!

tomoshe

New member
לפתוח ויכוח על האיכויות המוסיקליות

של דוראן דוראן, זה כמו עיפרון בלי שפיץ - Pointless. אני מוכן לקבל את הערך הנוסטלגי של באד בויז או רעב כמו זאב, אבל יקירתי - להאשים אותי שיש לי חסכים בפיתות עם חומוס וחמוצים שחתוכות לרבעים ומסודרות בצלחות פלסטיק חד פעמיות, זה כמו להאשים את ריטה שהיא לא מספיק מלודרמטית - אין דבר שיותר רחוק מזה מהאמת. :)

DJ$upreme

New member
מהההה???

הם מ-עו-לים. באוסף הלהיטים שלהם יש לא פחות מ-14 שירים מעולים והנה הם: The reflex A view to a kill Ordinary world save a prayer Rio Hungry like the wolf Girls on film Planet Earth Union of the snake New moon on monday Wild boys Notorious All she wants is Come Undone מה תגיד עכשיו, עוכר ישראל?

baduist

New member
אכן מעולים, אבל מה איפה לעזאזל

הקשר להיפ-הופ, פספסתי משהו?

אליןלין

New member
הקשר הוא

שאין קשר, פשוט נראה לי יותר משמח מאשר שאר הדיונים שהתנהלו באותו הרגע.

baduist

New member
איבנתי אותך:) אני הולך, ברשותך

לאכול ואז למדוד תחתונים:) המשך ערב נעים בינתיים. ובדרך המלצה על הפסקול של הסרט "the saint", שנזכרתי בו בגלל דוראןX2

Blood

New member
ממ..

אני אסתפק בשמיעות חוזרות של come undone - אחד מהשירים היותר יפים בכלל.

Magic_DO4

New member
אחת הלהקות הגדולות של שנות ה-80

הגדולות לא פחות. ובתור להקת אייטיז הם היו בין הראשונים שהשתמשו במכונות תופים, בסינטסייזרים ובכלל שילבו אלקטרוניקה ענוגה בשיריהם.

למעלה