פשושה רוסיה שלי!!!

פשושה רוסיה שלי!!!

אורי בוביי
באיחור.. לא יצא לי יום שלישי כי אני זבל.. אבל את יודעת שזאת לא אשמתי..
17
שיהיה לך המון מזל טוב
שפע של בריאות מזל והצלחה את הכי מקסימה בעולם
אין לי מילים לתאר לך כמה אני אוהבת אותך אז אני לא אמשיך ברכה ארוכה כמו בכל
יום הולדת!
תישארי מלכה !
אין לך תחליף אי שם מאחורי הקו הירוק
שנה הבאה עם אלכוהול

מזל טוב!!!

אני לא מכיר אותך,אבל אני אשמח להכיר,ובשנה הבאה גם לזכור לומר בזמן.:) גיל 17 זה אחלה גיל,למרות שבהתחלה לא הכי אהבתי אותו,אבל מתרגלים,ונהנים.:) שיהיה באמת במזל טוב עד כמה שתרצי,ושתצליחי בכל אשר תרצי.:) אני יודע שזו לא משהו של ברכה,אבל אני גם לא ממש טוב בברכות,ואני גם לא מכיר אותך,ובכל זאת,הרגשתי שאני חייב לומר משהו.:)

ASTAR3

New member
אורושית...../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב...:) בריאות,אושר והצלחה.. אוהבת אותך מלא...

JaboGirl

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

לא פספסתי את היומולדת שלך וכבר איחלתי לך באופן אישי.. אבל שוב, המון המון מזל טוב, שתמשיכי להיות כל כך מדהימה כמו שאת.. והכי חשוב- שלא תעזי לשכוח את יום ההולדת שלי בעוד שבועיים!
אוהבת המון, ציפי.

על משכבי בלילות חשבתי עת שאהבה נפשי

אור - לא יצא לי לברך, כי בערך בשעה 00:00 בין שני לשלישי הייתי במרוץ לברוח מאיזה קסאם בגזרת עוטף עזה.... וגם כי אני חרא של בן אדם, וגם כי בטירונות הזאת איבדתי צלם אנוש. שיהיה לך מזל טוב, עד 120, אושר ועושר!! עברת שנה לא קלה: התקדמות מטאורית, חבר ראשון שגם זרק אותך בSMS, הרבה דברים מעניינים, תמשיכי לבלות ולהנות מהחיים ב"ב אהובה שלי נ.ב- יש כתבה על ריאל בידיעות אחרונות.

קריסי

New member
אורוש...../images/Emo13.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב! :) הצלחה בכל מה שתרצי והכי חשוב המון אושר ובריאות! הדרוש קריסי! :)

למעלה