פשוט....

ניקולי

New member
פשוט....

מהמםםםםםםםםם אני רוצה לאמר לכם שמרין שלנו היתה כה יפיפיה ושלא נדבר על אריאל... חתיךךךךךךך... ג'ססססססססססססססס תספרי להם!!!! מרין אם את תראי את זה אפילו עוד שבוע..... היתה לכם חתונה פיצוץ..... מזל טוב

sidi

New member
מזל טוב

כיף לשמוע

בוקר טוב

אין מה להגיד אם מישהו מחפש הגדרה לכלה מדהימה מהממת מטריפה משגעת חתיכה משו משו אז יש לי כזו הגדרה = מרין היא היתה פשוט קולית בחופה מהממת לאורך כל הערב והבעל שלה... כל הערב טען שהוא פה בגלל אישתו (ככה לפחות היה כתוב על החולצה שלו!!!) הלוואי על כולם אושר ואהבה כמו שהיו אתמול בין מרין ואריאל ומי יתן שימשיך ויהיה ככה לאורך הרבה שנים שיהיה לנו יום טוב אורלי

ניקולי

New member
אז....עם נימת הבוקר טוב

אמשיך במשהו קצת לא נעים... ג'ס את שומעת??
סידי גם את יכול לשמוע ...... למעשה כולכם יכולים לשמוע.. לאחר החתונה המהממת ולאחר שרשמתי כאן בפורום כמה מילים.. נכנסתי למיטה אךךךך כמו שנכנסתי ככה גם יצאתי ממנה...בשעה 03.00 לפנות בוקר נסענו למיון , מי זה נסענו?? יהודה ואני אלא מי? בגלל הרגל... (ג'ס זוכרת שסיפרתי לך??) אקיצר כל ההלילה/בוקר בכיתי ולא יכותי לסבול את הכאב..... זהו עכשיו אני כאן.. מה יש ??? וואלה לא יודעת ג'ס..!! אבל קיבלתי כדורים..וזהו זה שיהיה לכם אחלה בוקר..

ניקולי

New member
ממיל'ה..

וואלה קיבלתי מכה לפני שבועיים.. ושבועיים הרגל כואבת לי... הלכתי לרופא.. מזמז פה מזמז שם.. וקבע זה יעבור והנה אני שבועיים אחרי.. ונדה להפך כאב יותר.. ובלילה לא יכולתי לישוןןןןןן ב'נת?? אז הלכתי למיון והנה עכשיו אני כאן.. מקווה שיעבור

sidi

New member
בטח

שזה יעבור. אבל בינתיים תנצלי את המצב ותנוחי לך. עשו צילומים?

ניקולי

New member
תודה גילי מתוקה

כ"כ השקעתי... מזל שיש לך עיניים לראות ...
שתהיה לך גם שנה מתוקה...

mariana

New member
חבר'ה תודה לכם

תודה על הברכות תודה שבאתם. אני באמת לא זוכרת כלום מהחתונה, הייתי בחלום כנראה של מישהו אחר. רק אחרי שזה נגמר בבית מלון מנסים אני ובעלי(איזה מוזר זה נשמע) להיזכר מה היה בחתונה? מי היה ואיך עבר. עד עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות על החתונה. מאחלת לכל אחד מכם שלא נשוי חתונה מדהימה כמו שלי, בקרוב תמונות ואז תדעו על מה אני מדברת

למעלה