פשוט...

moran.l

New member
פשוט...

ה ו א נ ק ר ע. המוני חרוזים נשמטים ממני במהירות הבזק מכים על רצפת הריאליה בתוכחה ומיד מתפזרים בקולניות לאלפי כיוונים נמכרים למרבה במחיר ז נ ו ת צ ב ו ע ה. ליקוטם בלתי אפשרי ואולי אף בלתי רצוני מפוזרת בין כל הרוחות והשדים ישות מתחזה דק לא עמיד בקושי נראה, אני חוט. פשוט ח ו ט.

חיננית

New member
כמה יפה

כמה יפה הדימוי ,העוצמה ,החרוזים המתפזרים כמעט שמעתי את רעש התפזרותם בקולניות צבעונית רק מצב הרוח? מה יהיה איתו מורני?

קרני

New member
פשוט?

לא מצאתי בזה שום פשטות... קראתי את זה לפחות 5 פעמים, ובכל פעם מצאתי משהו ממקום אחר... פעם את החולשה מכאן פעם את היאוש וחוסר האונים משם הצבע החד גוניות הביחד הלבד פעם את הכאב והאמונה פעם את הפשטות פעם את המורכבות המלא המפוזר השקט הרועש פעם אותך פעם אותי פעם את כולנו בכל קריאה מחדש, גיליתי עד כמה זה עמוק, עד כמה זה מרגש... פשוט? לא הייתי קוראת לזה... פשוט מרגש, בהחלט! תודה מורני... :))

ללה ה

New member
סליחה

סליחה, אבל לא כל מה שפשוט בהכרח שיטחי. חנוך לוין כתב שירים מלאי רבדים עם המילים הכי פשוטות. גבריאל גרסיה מארקס, יצר עולמות מלאים בשפה קולחת ובהירה. כתיבה ``נקייה`` אינה בהכרח חד מימדית. ככה אני חושבת הוא גם העולם: ``עננים אינם סתם עיגולים, עצים אינם משולשים פשוטים`` (פרופ` מנדלברוט). ועדיין, אלו הם הדברים הכי פשוטים והכי מורכבים. בכל אופן, אם דבריי לא הובנו - אהבתי. ואם פגעו איכשהו במישהו - סליחה. ללה

קרני

New member
סלחתי ;-)

ואהבתי את התשובה שלך :))) חשיבה שכזאת... :)) שיהיה לך אחלה יום ללה

למעלה