פשוט תמונה אגדה אדי סיל מהמרוץ אמש באיטליה (אליפות העולם ב-SM)
T TShavit New member 12/10/04 #3 דווקא לא עושה לי את זה... ראינו השכבות יותר רציניות, וראינו צילומים יותר טובים מבחינה טכנית. אם כבר תמונה אחורית... גם זו לא מושלמת מבחינה טכנית - אבל האקשן... טל
דווקא לא עושה לי את זה... ראינו השכבות יותר רציניות, וראינו צילומים יותר טובים מבחינה טכנית. אם כבר תמונה אחורית... גם זו לא מושלמת מבחינה טכנית - אבל האקשן... טל
T TShavit New member 12/10/04 #5 ואחת שכבר העולתה כאן, שיש בה הכל - גם מושלמת מבחינה טכנית, וגם אקשן פראי. טל
T TShavit New member 12/10/04 #7 ועוד אחת, דווקא מקדימה, במיוחד לכל הילדות שעוד ערות בשעות האלו. טל (ותפסיקו לחשוב מחשבות מלוכלכות, יא סוטים)
ועוד אחת, דווקא מקדימה, במיוחד לכל הילדות שעוד ערות בשעות האלו. טל (ותפסיקו לחשוב מחשבות מלוכלכות, יא סוטים)
R royboy1 New member 12/10/04 #14 שאני אשבור מסורת?!../images/Emo2.gif מקס, אני המום מעצמך עוד היתה אמורה להיות לי בדיקת רופא היום. חבל שאני חולה
שאני אשבור מסורת?!../images/Emo2.gif מקס, אני המום מעצמך עוד היתה אמורה להיות לי בדיקת רופא היום. חבל שאני חולה
M MAX D New member 12/10/04 #15 אתה חולה? איזה אומללות- עוד לא התחיל החורף ואתה חולה... מה תעשה בימים הקרים?
R royboy1 New member 12/10/04 #16 ../images/Emo6.gif אם נגזר עליי להיות בבית מתחת לפוך, עם האוכל של אמא והאופנוע שעתיד להגיע. מי אני שאתגרה בגורל?
../images/Emo6.gif אם נגזר עליי להיות בבית מתחת לפוך, עם האוכל של אמא והאופנוע שעתיד להגיע. מי אני שאתגרה בגורל?