פשוט תחשבו על טורי.

avivs

New member
פשוט תחשבו על טורי.

רציני, תלחצו על PLAY, תחשבו על טורי, תענו על שאלות שמתאימות לתיאור שלה, ותראו מה תקבלו. זה גם תקף כמעט לכל אדם מפורסם בעולם, לא רק מתחום הבידור.

רעוּת

New member
זה מצא לי את השייח יאסין ../images/Emo16.gif

ואת רונה קינן, שלומי שבן, גי'ני מאלאדין, מיקי מאוס, משה רבנו, רבין, לאונרד כהן (אמג הוא מצא אותו מכלום!!!), רבין, ואחותי גם אמרה שהוא מוצא דברים כמו "your ass" וכאלה
רק את רג'ינה הוא לא אוהב
.

shagook

New member
אין רג'ינה אבל יש פעמיים רבין.טעות נפוצה../images/Emo69.gif

רעוּת

New member
חחחחחחח אוף ../images/Emo7.gif

התלהבתי כי זה שאל אם הוא נרצח ואמרתי יססססססססססססססססססס נו מה, הוא היה דמות משמעותית בחיי עד שנרצח כשהייתי בת 9

Gremshnit

New member
אמג מאיפה הם הביאו את התמונה הזאת של טורי ../images/Emo6.gif

חחח אוקי

עכשיו יצא טורי... תמונה טובה. עכשיו השאלות היו יותר נורמליות מהקודמות שהיו לי, מהרגש שהם שאלו על הרד-הד הבנתי שאני על הדרך הנכונה

ז'תומרת,יצא לי ספירס כשחיפשתי טורי...

חיפשתי מלוכה ומצאתי אתונות|: חחח אוף, בטח רובכם אפילו לא יבינו את השנינות שבמשפט...נו...שאול..אתונות..פתגם..טוב,אני לא יודעת מה כן ידוע בציבור החילוני ומה לא:\ אבל הידד לי

מה נסגר

הוא מצא: ציפי שביט זאב רווח אריאל שרון קייט בוש פו הדוב יאיר לפיד את עצמו מרדית' ציפי לבני כריסטינה נינט אש מפוקימון סטואי גריפין נעמי שמר חיפשתי גילי ריד אבל זה מצא את פרנסין (מארתור) אד אוניל (אל באנדי) מתיסיהו כשחיפשתי את רעות יצא יור בסט פרינד. לא. זהו אין לי כוח

noosh

New member
ניצחתי אותו עם:

אמנדה פאלמר, פיונה אפל (משום מה, ציפיתי שהוא יידע) ועוד אחד שאני לא זוכרת. אבל הוא מצא את שרה נתניהו. אז ויתרתי.

למעלה