פשוט שרשור

../images/Emo44.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

היום בשעה 19:00 השחקנית טלי שרון תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בפורום טלי שרון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1386&msgid=74453548
הערב בשעה 20:00, חברי להקת בורדו יתארחו לייב ב-BlogTV ויענו לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1515&msgid=74406947 לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
לרגל יציאת האלבום החדש של נורית גלרון בסוף השבוע- אתם יכולים לזכות בסינגלים מתוכו. לפרטים ולהשתתפות הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=44371
פורום לירז צרכ'י מזמין אתכם להשתתף בספיישל פעילות בפורום ולזכות בסינגלים של לירז צ'רכי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=44250

פשוט שרשור ../images/Emo32.gif

דברים שלא קשורים ישירות לנושא הפורום ואנג'לינה, פרסומים למיניהם (אתרים , פורומים וכו') והודעות תפוזיות - לפה

קיבינימאטטטטטט!!

אני שונאת שמתווכחים איתי על דברים שלא יודעים, במיוחד בנושא אנג'לינה!! זהו, רק הייתי צריכה לפרוק..חח..אפשר להמשיך הלאה עכשיו
אל תשאלו מה, עבר, פרקתי, אבל תודה
חח

omri015

New member
מרוב שיעמום המצאתי שאלון

1.שם?: 2.גיל?: 3.עיר מגורים?: 4.אח/אחות?: 5.ילדים?: 6.איך קוראים לאמא ואבא?: 7.איך קוראים לאחים שלכם?: 8.יש לכם פוסטרים בחדר עם כן של מה?: 9.המטען של הפלאפון שלכם ליד המיטה?: 10.מזל?: 11.גובה?: 12.:עישנת?: 13.ניסת דיאטה?: 14.רכבת על נמר?: 15.מי היתקשר אליך אחרון?: 16.את מי ראיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: 17.חית מחמד מועדפת?: 18.מחשב או טלוזיה?: 19.ערוץ 1 או 2?: 20.וופל שוקלד או חלבה?: 21.מכור ל...?: 22.שנכנסתה לתפוז והיה את העכשיו בתפוז מה היתה הכותרת?: 23.מסטיק אוהב?: 24.שבת או שישי?: 25.מה אתה עושה בזמן שאתה ממלא תשאלון?: 26.מה עשיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: 27.מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?: 28.מדי בפעם האחורונה שיחקתם בברביות?: 29.באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?: 30.קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? 31.מה הרקע של המחשב שלך כרגע?: 32.אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?: 33.מה התוכנית שלך ליום הבחירות?: 34.אתה יודע לרכוב על אופניים? 35.אומרים לרכוב או לרכב? 36.כיורים או כיורות?- 37.יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? 38.אתה לומד לשון? 39.מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? 40.והגבר? 41.ומהפורם? 42.מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? 43.איך הוא היה? 44.מה הסרט האחרון שהתחלת ולא סימת? 45.ואיך הוא היה? 46.איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? 47.אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? 48.ואם אני נותן לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? 49. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? 50.מה הדבר האחרון שקנית? 51.מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? 52.מה השם? 53.אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? 54.ולילדים שלך, איך תקרא? 55.מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? 56.מה אכלת בערב? 57.ומחר בבוקר? 58.ומחר בערב? 59.ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? 60.ניסית פעם? 61.אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? 62.אתה עייף? 63.למה שלא תלך לישון? 64. על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. 65.פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? 67.אתה אוהב ילדים קטנים? 68.מה אתה הכי אוהב בהם? 69.מה המספר הזה אומר לך? 70.ניסת? 71.מהו סרט הילדים האהוב עלייך? 72.והספר? 73.שהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? 74.ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] 75.איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? 76.מי המורה הכי חתיך שלך? 77.והמורה? 78.חלמתה עליו? 79.חלמת עליה? 80.מה? 81.מה? 82.מה המתנה האחרונה שקיבלתה? 83.מה קיבלתה במפגש פורם? 84.את מי אתה רוצה ליראות במפש פורם הבא? 85.סדרה אוהבה? 86.וספר? 87.וסרט? 88.אתה רואה דיסקברי? 89.וערוץ ההיסטוריה? 90.אתה רואה טלוזיה עכשיו? 91.מה אתה רואה? 92.דמות אוהבה מהמורדים? 93.יש לך כובע? 94.של מה? 95.איזה שתיה חמה אתה אוהב? 96.וקרה? 97.מה אתה חושב על בלונדיניות 98.איך היה? 99.נהנת? 100.עם אתה מדבר במסן כרגע? 101. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. 102. עכשיו כול אחד יוסיף שאלה והבא אחריו יצטרך לענות עליה וגם להוסיף עוד אחת

Ma E

New member
הפעם אני ראשונה../images/Emo8.gif

1.שם?: מאי 2.גיל?: עוד שניה 18 3.עיר מגורים?: יבנה 4.אח/אחות?: אח אחד קטן.. 5.ילדים?: 38 אל תשאלו... 6.איך קוראים לאמא ואבא?: שלי ואלכס 7.איך קוראים לאחים שלכם?: טאי 8.יש לכם פוסטרים בחדר עם כן של מה?: יש לי של אנג'לינה, עברי לידר ו2 פוסטרים שמפרסמים הופעות אחד של עברי ואחד של אפרת גוש 9.המטען של הפלאפון שלכם ליד המיטה?: כן 10.מזל?: תאומים 11.גובה?: 164 12.:עישנת?: כן 13.ניסת דיאטה?: לא 14.רכבת על נמר?: חחחח מה? 15.מי היתקשר אליך אחרון?: חברה שישנתי אז סיננתי אותה
16.את מי ראיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: את המיטה 17.חית מחמד מועדפת?: כלב\אוגר 18.מחשב או טלוזיה?: תלוי במצב רוח 19.ערוץ 1 או 2?: 2 20.וופל שוקלד או חלבה?: שוקולד 21.מכור ל...?: המון דברים
22.שנכנסתה לתפוז והיה את העכשיו בתפוז מה היתה הכותרת?:
אני נכנסת ישר לפורום... 23.מסטיק אוהב?: אורביט ירוק 24.שבת או שישי?: שישי שבת זה יום משעמם 25.מה אתה עושה בזמן שאתה ממלא תשאלון?: שותה קפה עם בסקוויטים 26.מה עשיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: הכנתי אותו 27.מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?: להמשיך להסתובב באינטרנט 28.מדי בפעם האחורונה שיחקתם בברביות?: חחחחח אף פעם 29.באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?: בולונז\אלפרדו 30.קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אין לי כוח 31.מה הרקע של המחשב שלך כרגע?: אנג'לינה 32.אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?: באיזה צימר עם מישהי אהובה
33.מה התוכנית שלך ליום הבחירות?: יש לי בגרות בחדר כושר ואחר כך חזרות גנרליות למופע של הקארטה... 34.אתה יודע לרכוב על אופניים? האמת שלא.. אל תצחקו
35.אומרים לרכוב או לרכב? לרכב 36.כיורים או כיורות?- כיורים 37.יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? חחחח לאאאא 38.אתה לומד לשון? לא תודה לאלוהים 39.מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? נחשו.. 40.והגבר? אין דעה סגורה. 41.ומהפורם? נומי
42.מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? בחזרה לחיים של לאנס אמסטרונג 43.איך הוא היה? נחמד פשוט קצת חופר ואין לי סבלנות לספרים 44.מה הסרט האחרון שהתחלת ולא סימת? טרויה אתמול ראיתי קצת.. 45.ואיך הוא היה? טוב 46.איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? קודם את הלמטה והעוגיה לסוף 47.אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? כן 48.ואם אני נותן לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא כיף לי 49. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? זארה ואדידס 50.מה הדבר האחרון שקנית? חולצה בזארה 51.מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? המכונית שלי 52.מה השם? לארה
53.אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? שם מגניב וסקסי
54.ולילדים שלך, איך תקרא? קאי\סאי\נועה\עדי 55.מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? את עברי לידר איתי עם אימא ועם אחרי אחרי ההופעה האחרונה. 56.מה אכלת בערב? פסטה עם פסטו
57.ומחר בבוקר? לא אוכלת בבוקר. 58.ומחר בערב? מה שיבוא.. 59.ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? כן 60.ניסית פעם? כן 61.אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? בדרך כלל של כולם ואני מאוד מקווה שיקראו גם את שלי!! 62.אתה עייף? עכשיו קמתי.. 63.למה שלא תלך לישון? אבל עכשיו קמתי! 64. על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. נגמר לי הלחץ
ופסח מתקרב! 65.פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? ג'ינס 67.אתה אוהב ילדים קטנים? רק לחמש דקות ואז הם מעצבנים 68.מה אתה הכי אוהב בהם? שהם לא שלי
69.מה המספר הזה אומר לך? כן כן מצאתם מישהי עם ראש כחול לא מצחיק.. 70.ניסת? לא ניסיתי כלום! 71.מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מלך האריות ובמבי
72.והספר? פחחח 73.שהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? אפרת רייטן, מגיל קטן הייתה לי משיכה לבנות יפות
עד היום אני מתה עליה 74.ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] 75.איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? חדר כושר הכי כיף והכי שכונה.. אבל עם המורה אז ספרות 76.מי המורה הכי חתיך שלך? יש לי מורה זכר אחד
כפרעליו 77.והמורה? ואי עכשיו אני נזכרת בחלום שהייתה לי מורה לביולגיה כוסית והיא עשתה לי עיניים.. חחח אבל אני לא לומדת ביולוגיה כבר שנתיים 78.חלמתה עליו? חחחח לא 79.חלמת עליה? לא עליה... 80.מה? 81.מה? 82.מה המתנה האחרונה שקיבלתה? משלוח מנות אתמול.. חח 83.מה קיבלתה במפגש פורם? לא הייתי פורוםםםםםםםםםםם לא פורם.. 84.את מי אתה רוצה ליראות במפש פורם הבא? פורווווום 85.סדרה אוהבה? יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאא 86.וספר? פחחחחח עוד פעם? 87.וסרט? טומב ריידר 1 88.אתה רואה דיסקברי? לא 89.וערוץ ההיסטוריה? לא 90.אתה רואה טלוזיה עכשיו? לא 91.מה אתה רואה? לאאאאאא 92.דמות אוהבה מהמורדים? חחחחח למה את חושבת שאני רואה? 93.יש לך כובע? כןן 94.של מה? של אדידס גרב מגניבים כאלה! אני מתה עליהם 95.איזה שתיה חמה אתה אוהב? קפה 96.וקרה? פטל 97.מה אתה חושב על בלונדיניות? שהן יפות
98.איך היה? מצוין 99.נהנת? האמת שכן 100.עם אתה מדבר במסן כרגע? עם אף אחד, כלום בביצפר ואני לא
101. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. אין לי תמונה אהובה

NAJ

New member
תשובות....

1.שם?: ניר 2.גיל?: 12 וחצי 3.עיר מגורים?: הרצליה 4.אח/אחות?: אח ואחות 5.ילדים?: יש לי 2... זה קשה להיוןת גרוש ככה....(
) 6.איך קוראים לאמא ואבא?: לאה ויהודה 7.איך קוראים לאחים שלכם?: עינב וגיל 8.יש לכם פוסטרים בחדר עם כן של מה?: יש לי, של המורדים
9.המטען של הפלאפון שלכם ליד המיטה?: לא 10.מזל?:לא ערקב... בתולה 11.גובה?: לא יודע... לא הרבה זה בטוח 12.:עישנת?: לא 13.ניסת דיאטה?: אנחנו בפיקוד מאוד מעצבן עכשיו בבית... 14.רכבת על נמר?: ברור כל שני וחמישי 15.מי היתקשר אליך אחרון?: חבר שלי 16.את מי ראיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: אמא 17.חית מחמד מועדפת?: דג...
18.מחשב או טלוזיה?: מחשב רולזזז 19.ערוץ 1 או 2?: 2 20.וופל שוקלד או חלבה?: מממ חלבה 21.מכור ל...?: אנג'לינה 22.שנכנסתה לתפוז והיה את העכשיו בתפוז מה היתה הכותרת?: אין לי מושג... 23.מסטיק אוהב?: פירות 24.שבת או שישי?: שבת 25.מה אתה עושה בזמן שאתה ממלא תשאלון?: מדבר עם ענבר שמשגעת אותי שרק עזים מעיזים! 26.מה עשיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: אכלתי 27.מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?: מקלחת 28.מדי בפעם האחורונה שיחקתם בברביות?: |מרים גבה| 29.באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?: לא יודע.... 30.קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אמממ לא? 31.מה הרקע של המחשב שלך כרגע?: קלוז אפ על הפנים של אנג'לינה 32.אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?: עם הפורום אצלנו בבית... 33.מה התוכנית שלך ליום הבחירות?: חופששששששש 34.אתה יודע לרכוב על אופניים? ברור 35.אומרים לרכוב או לרכב? לרכב 36.כיורים או כיורות?- כיורות אני מניח... 37.יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? לא
38.אתה לומד לשון? הבעה 39.מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? אנג'י 40.והגבר? לא יודע
41.ומהפורם? אין יל שמץ 42.מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? alice בארץ הפלאות.... באנגלית 43.איך הוא היה? וואי סםר שווה 44.מה הסרט האחרון שהתחלת ולא סימת? אספן העצמות 45.ואיך הוא היה? משעמם מוות 46.איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? מנסה לאכול קודם את השוקולד ואחר כל את הקצפת 47.אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? כן 48.ואם אני נותן לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא 49. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? הפנינג 50.מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס לרכבת 51.מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? לא יודע
52.מה השם? ------ 53.אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? אולי... אמממ לא יודע! 54.ולילדים שלך, איך תקרא? משהו עם זוהר 55.מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? משהו מפחיד כזה מהמשחק טומב ריידר 56.מה אכלת בערב? שניצל עם פירה 57.ומחר בבוקר? שוקו אני מניח
58.ומחר בערב? :- 59.ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? כן... 60.ניסית פעם? לא... 61.אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? של כולם בערך... 62.אתה עייף?לא ממש 63.למה שלא תלך לישון? אני לא עייף 64. על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. חופששששש 65.פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? ג'ינס מקרוקר 67.אתה אוהב ילדים קטנים? לא
68.מה אתה הכי אוהב בהם? אני הדיבור שלהם 69.מה המספר הזה אומר לך? שלפני המספר הזה יש את המספר 68 70.ניסת? 71.מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מלך האריות 72.והספר? כלבה ושמה נונה 73.שהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? סימבה 74.ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] לא.... 75.איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? אנגלית 76.מי המורה הכי חתיך שלך? המורה לתלמוד... סתם סתם סתם.... אין כזה דבר 77.והמורה? אין כזה דבר 78.חלמתה עליו? לא 79.חלמת עליה?לא 80.מה? אמה 81.מה? אמה 82.מה המתנה האחרונה שקיבלתה? ההפתעה ממקדונלדס 83.מה קיבלתה במפגש פורם? קינדר מאורלי.... 84.את מי אתה רוצה ליראות במפש פורם הבא? את כולם אבל אני מקווה שדניאל תוכל לבוא
85.סדרה אוהבה? השמיניה 86.וספר? אליסה בארץ הפלאות 87.וסרט? נערה בהפרעה 88.אתה רואה דיסקברי? לא 89.וערוץ ההיסטוריה?לא 90.אתה רואה טלוזיה עכשיו? לא 91.מה אתה רואה? את אח שלי משחק באנ בי איי 92.דמות אוהבה מהמורדים? מריצה 93.יש לך כובע? כן 94.של מה? יפה כזה......
95.איזה שתיה חמה אתה אוהב?שוקו 96.וקרה? קולה 97.מה אתה חושב על בלונדיניות שכן יש להן שכל 98.איך היה? משהו 99.נהנת? משהו 100.עם אתה מדבר במסן כרגע? ענבר נראה לי נקדמה מול המסך
101. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך.

הילולו

New member
אני !!!! קבלו את התמונה הכי סקסית !

.שם?: הילה 2.גיל?: ב 16 במאי 15 3.עיר מגורים?: חולון 4.אח/אחות?: אחות גדולה 5.ילדים?:ילדה קוראים לה בוניטה והיא נובחת 6.איך קוראים לאמא ואבא?: אמא -חנה אבא -דוד 7.איך קוראים לאחים שלכם?: אחות - תמי 8.יש לכם פוסטרים בחדר עם כן של מה?: כההה הרבה בריטני וגם פוסטר אחד סרוג מבד וכל השאר סתם פוסטרים
9.המטען של הפלאפון שלכם ליד המיטה?: כן! 10.מזל?: שור - עקשנית רצח 11.גובה?: 1.60 בערך 12.:עישנת?: לא בלעעעעעעעע
13.ניסת דיאטה?: כן ! הלך פעם אחת 6 קילו לא צחוק .... 14.רכבת על נמר?: לא רק נמר אריה !!! 15.מי היתקשר אליך אחרון?: חברה - רותם (ג'ינג'ה ) 16.את מי ראיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: את ג'ינג'ה 17.חית מחמד מועדפת?: כלב 18.מחשב או טלוזיה?: מחשב 19.ערוץ 1 או 2?: ערוץ 2 20.וופל שוקלד או חלבה?: שאלה אחת הקשות ... אבל רק בוופל חלבה 21.מכור ל...?: ש-ק-ו-ל-ד הרגע ירדתי על חצי חבילה של טופיפי עם ג'ינג'ה 22.שנכנסתה לתפוז והיה את העכשיו בתפוז מה היתה הכותרת?:לא נכנסתי לתפוז הפרום במעודפים ! 23.מסטיק אוהב?: מנטה עדין 24.שבת או שישי?: גם וגם אבל אני חושבת שישי עם החברות 25.מה אתה עושה בזמן שאתה ממלא תשאלון?: רואה ערוץ 2 26.מה עשיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: קניתי חולצות מפוקס מקניון 27.מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?: לראות טלוויזה 28.מדי בפעם האחורונה שיחקתם בברביות?: יאאא נוסטלגיה לפני כמה שנים אני מניחה .... 29.באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?: עגבניות ! 30.קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? האוקספורד בול לידי אז שניה ... חחחחחחחחחחחחחחחחח נחירה גדול !!!!! 31.מה הרקע של המחשב שלך כרגע?: בריטני עם התינוק (שון פרסטון ) והבעל הקוף שלה ! 32.אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?:ממממ יש מישהו אבל נעבור לשאלה הבאה ! 33.מה התוכנית שלך ליום הבחירות?: וואלה לא יודעת ... חברות .... מוזיקה .... וכאלה ! 34.אתה יודע לרכוב על אופניים? כה
35.אומרים לרכוב או לרכב? לרכב אני חושבת אבל כתבת קודם לרכוב .... מוזר 36.כיורים או כיורות?- כיורות ??????? 37.יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? חחחח לא תודה ! קבלו תמונה של המורה שלי לתנ"ך .... 38.אתה לומד לשון? כן
39.מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? אנג'לינה דההההה 40.והגבר? בראד !!!!!!!!! 41.ומהפורם? מממממ לא דעת אבל נגיד פורום אנג'לינה 42.מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? אין כזה אבל יש ספר שכן סימתי והוא מעולה "מלאכי עליון " אחד הספרים הטובים חובה !!! 43.איך הוא היה? ----------- 44.מה הסרט האחרון שהתחלת ולא סימת? מממ 50 דייטני ראשונים 45.ואיך הוא היה? דבילי אבל חמוד ! סתם סרט שאחרי יום לא זוכרים בדיוק כמו הדייטים שלהם 46.איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? אוכלת את השוקולד ראשון ואז את הביקוויט ואת הקצפת ביחד
47.אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? אולי נראה קודם נגיע ל70! 48.ואם אני נותן לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? ברור 49. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? fox 50.מה הדבר האחרון שקנית? חולצות היום בfox 51.מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? מממ הפרה המתחממת שלי (בובה עם כרית בתוכה שמתחממת ) 52.מה השם? פוגיפו 53.אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? אגם, אליאן ממממ זהו ! 54.ולילדים שלך, איך תקרא? אליאן ומיה (שלי בספרדית) אליאן זה שם פשוט יפה ומיוחד ומיה המשמעות יפה והצליל 55.מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? לא לאמין אבל שוב בריטני (מוזר ... ) 56.מה אכלת בערב?שוקולד
57.ומחר בבוקר? אני לא יקום בבוקר רק בצהרים 58.ומחר בערב?לא דעת 59.ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? וואלה ?? 60.ניסית פעם? לא ! 61.אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? לא של כולם אבל אני קוראת 62.אתה עייף? לא כול כך יש בי היום הרבה אנרגיות ואנדרנלין 63.למה שלא תלך לישון? כי אני לא עיף ! 64. על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא.טיול שנתי לגליל !!!!!! אזה כיףףף! 65.פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? מכנס מTNT והחולצות מפוקס 67.אתה אוהב ילדים קטנים? כה כל עוד הם לא מציקים לי ! 68.מה אתה הכי אוהב בהם? תמימות 69.מה המספר הזה אומר לך? חחחחחח סקס
70.ניסת? לא אני עוד תמימה רק בת 15 מה אתם רוצים ?? 71.מהו סרט הילדים האהוב עלייך? אנסטסיה של דיסני! 72.והספר? ספר ילדים ?? סינדרלה ! (הסיפור ) 73.שהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? מיכל ינאי 74.ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..]חחח לא חשבתי על זה 75.איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? מוזר אבל המקצוע הכי פחות משעמם זה מתמטיקה זה פעיל כזה ! 76.מי המורה הכי חתיך שלך? מאיר הוא בן 60 פלוס אף פעם לא סוגר את הרוחסן תמיד עם תחתונים בורדו וחולצה ורודה והוא גם צובע את השער לשחור ! 77.והמורה? זאת שבתמונה ללא ספק ! 78.חלמתה עליו? חלום ארוטי סוחף ! 79.חלמת עליה? חחחח רק לחשוב על זה ! 80.מה? אתם לא רציניים נכון ? 81.מה?----------------- 82.מה המתנה האחרונה שקיבלתה? היום, אבא , 200 ש"ח 83.מה קיבלתה במפגש פורם?לא הייתי 84.את מי אתה רוצה ליראות במפש פורם הבא? אני לא יבוא 85.סדרה אוהבה? מגרש ביתי 86.וספר? מלאכי עליון 87.וסרט? ג'יה !!! 88.אתה רואה דיסקברי? לא מה זה ? 89.וערוץ ההיסטוריה? עם המורה הסקסי שלי כל שישי בערב 90.אתה רואה טלוזיה עכשיו? כן 91.מה אתה רואה? ערוץ 2 משחק מכור 92.דמות אוהבה מהמורדים? חחחחחחחחחחח גדול מריצה דהההההההההה !!!!!!! וגם את אבא של פאבלו אני אוהבת את הרעים ! 93.יש לך כובע? של דיאדורה לטיול שנתי ! 94.של מה? דיאדורה 95.איזה שתיה חמה אתה אוהב? שוקו על חלב מלא 96.וקרה? מים תפוזים .... 97.מה אתה חושב על בלונדיניות - רוב הבלונדיניות שפגשתי פוסטמות אבל לא מאמינה בסטיגמות ! 98.איך היה?מה ? 99.נהנת? אני חושבת ?? 100.עם אתה מדבר במסן כרגע? המסנג'ר סגור ! 101. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. אני יעלה של המורה שלי לתנ"ך 102.ספר על פדיחה או סיפור מצחיק עם מורה ! עכשיו אני אספר : נכון המורה שבתמונה יופי היא קצת קוקו! היא מדברת עם הידים וחיה בתוך סרט ורוד היא לא זוכרת מי זה אריאל שרון ומה השם שלה. הקיץ קץ כל פעם שהשיעור מתחיל אני וחברה שלי אומרות לה " טרימבו (קוראים לה סיגל אבל בגלל שהיא דומה ללריסה טרימבובלר אנחנו קוראות לה טרימבו ) אנחנו הולכות להציל את היום מידי המכשפה בחר מורים ! סיגל : כן בטח בנות ... תודה (היא מחיכת ! עכשיו כול אחד יוסיף שאלה והבא אחריו יצטרך לענות עליה וגם להוסיף עוד אחת! עד כאן ! בה ביי

West Doll

New member
אהלן חברים!!!../images/Emo13.gif

רציתי להזמין את כל מעריצי אווה לונגוריה המהממת לקומונה שלי עליה...שם מדברים 25 שעות ביממה רק על השחקנית/דוגמנית המדהימה הזאת....אז בואו תביעו דעה ותכנסו לתוך השגעון של עקרת הבית הנואשת אבל המעלפת...

NAJ

New member
מי? איה? הוואי?

טוב שיהיה.... תהיו בטוחים שלא הרבה מכירים אותה

אה, זה מעקרות בית נואשות

אז בטוח יש מי שמכיר, אל תדאג
חבל שאין לי את הסדרה הזו חח

Ma E

New member
בואו נעשה חולצות פורום../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

טוב אז אתם באים לעשות? אני רצינית!

כל אחד יבחר מידה ונבחר צבע של חולצה שכולנו רוצים (שחור\לבן.. או משהו אחר אם אתם מתעקשים) ונעשה את המפגש אצל עינב וניר בחולצות בראנג'לינה (אם זה אצלם בבית אז ימנעו הפאדיחות חח) נאסוף כסף, אני אכין חולצות ובמפגש תחזירו לי חחח אם אני רואה הענות אני מבצעת
זו אחלה מזכרת

למעלה