הפעם אני ראשונה../images/Emo8.gif
1.שם?: מאי 2.גיל?: עוד שניה 18 3.עיר מגורים?: יבנה 4.אח/אחות?: אח אחד קטן.. 5.ילדים?: 38 אל תשאלו... 6.איך קוראים לאמא ואבא?: שלי ואלכס 7.איך קוראים לאחים שלכם?: טאי 8.יש לכם פוסטרים בחדר עם כן של מה?: יש לי של אנג'לינה, עברי לידר ו2 פוסטרים שמפרסמים הופעות אחד של עברי ואחד של אפרת גוש 9.המטען של הפלאפון שלכם ליד המיטה?: כן 10.מזל?: תאומים 11.גובה?: 164 12.:עישנת?: כן 13.ניסת דיאטה?: לא 14.רכבת על נמר?: חחחח מה? 15.מי היתקשר אליך אחרון?: חברה שישנתי אז סיננתי אותה
16.את מי ראיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: את המיטה 17.חית מחמד מועדפת?: כלב\אוגר 18.מחשב או טלוזיה?: תלוי במצב רוח 19.ערוץ 1 או 2?: 2 20.וופל שוקלד או חלבה?: שוקולד 21.מכור ל...?: המון דברים
22.שנכנסתה לתפוז והיה את העכשיו בתפוז מה היתה הכותרת?:
אני נכנסת ישר לפורום... 23.מסטיק אוהב?: אורביט ירוק 24.שבת או שישי?: שישי שבת זה יום משעמם 25.מה אתה עושה בזמן שאתה ממלא תשאלון?: שותה קפה עם בסקוויטים 26.מה עשיתה לפני שהתחלתה תשאלון?: הכנתי אותו 27.מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?: להמשיך להסתובב באינטרנט 28.מדי בפעם האחורונה שיחקתם בברביות?: חחחחח אף פעם 29.באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?: בולונז\אלפרדו 30.קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אין לי כוח 31.מה הרקע של המחשב שלך כרגע?: אנג'לינה 32.אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?: באיזה צימר עם מישהי אהובה
33.מה התוכנית שלך ליום הבחירות?: יש לי בגרות בחדר כושר ואחר כך חזרות גנרליות למופע של הקארטה... 34.אתה יודע לרכוב על אופניים? האמת שלא.. אל תצחקו
35.אומרים לרכוב או לרכב? לרכב 36.כיורים או כיורות?- כיורים 37.יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? חחחח לאאאא 38.אתה לומד לשון? לא תודה לאלוהים 39.מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? נחשו.. 40.והגבר? אין דעה סגורה. 41.ומהפורם? נומי
42.מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? בחזרה לחיים של לאנס אמסטרונג 43.איך הוא היה? נחמד פשוט קצת חופר ואין לי סבלנות לספרים 44.מה הסרט האחרון שהתחלת ולא סימת? טרויה אתמול ראיתי קצת.. 45.ואיך הוא היה? טוב 46.איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? קודם את הלמטה והעוגיה לסוף 47.אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? כן 48.ואם אני נותן לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא כיף לי 49. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? זארה ואדידס 50.מה הדבר האחרון שקנית? חולצה בזארה 51.מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? המכונית שלי 52.מה השם? לארה
53.אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? שם מגניב וסקסי
54.ולילדים שלך, איך תקרא? קאי\סאי\נועה\עדי 55.מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? את עברי לידר איתי עם אימא ועם אחרי אחרי ההופעה האחרונה. 56.מה אכלת בערב? פסטה עם פסטו
57.ומחר בבוקר? לא אוכלת בבוקר. 58.ומחר בערב? מה שיבוא.. 59.ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? כן 60.ניסית פעם? כן 61.אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? בדרך כלל של כולם ואני מאוד מקווה שיקראו גם את שלי!! 62.אתה עייף? עכשיו קמתי.. 63.למה שלא תלך לישון? אבל עכשיו קמתי! 64. על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. נגמר לי הלחץ
ופסח מתקרב! 65.פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? ג'ינס 67.אתה אוהב ילדים קטנים? רק לחמש דקות ואז הם מעצבנים 68.מה אתה הכי אוהב בהם? שהם לא שלי
69.מה המספר הזה אומר לך? כן כן מצאתם מישהי עם ראש כחול לא מצחיק.. 70.ניסת? לא ניסיתי כלום! 71.מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מלך האריות ובמבי
72.והספר? פחחח 73.שהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? אפרת רייטן, מגיל קטן הייתה לי משיכה לבנות יפות
עד היום אני מתה עליה 74.ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] 75.איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? חדר כושר הכי כיף והכי שכונה.. אבל עם המורה אז ספרות 76.מי המורה הכי חתיך שלך? יש לי מורה זכר אחד
כפרעליו 77.והמורה? ואי עכשיו אני נזכרת בחלום שהייתה לי מורה לביולגיה כוסית והיא עשתה לי עיניים.. חחח אבל אני לא לומדת ביולוגיה כבר שנתיים 78.חלמתה עליו? חחחח לא 79.חלמת עליה? לא עליה... 80.מה? 81.מה? 82.מה המתנה האחרונה שקיבלתה? משלוח מנות אתמול.. חח 83.מה קיבלתה במפגש פורם? לא הייתי פורוםםםםםםםםםםם לא פורם.. 84.את מי אתה רוצה ליראות במפש פורם הבא? פורווווום 85.סדרה אוהבה? יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאא 86.וספר? פחחחחח עוד פעם? 87.וסרט? טומב ריידר 1 88.אתה רואה דיסקברי? לא 89.וערוץ ההיסטוריה? לא 90.אתה רואה טלוזיה עכשיו? לא 91.מה אתה רואה? לאאאאאא 92.דמות אוהבה מהמורדים? חחחחח למה את חושבת שאני רואה? 93.יש לך כובע? כןן 94.של מה? של אדידס גרב מגניבים כאלה! אני מתה עליהם 95.איזה שתיה חמה אתה אוהב? קפה 96.וקרה? פטל 97.מה אתה חושב על בלונדיניות? שהן יפות
98.איך היה? מצוין 99.נהנת? האמת שכן 100.עם אתה מדבר במסן כרגע? עם אף אחד, כלום בביצפר ואני לא
101. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. אין לי תמונה אהובה