פשוט שאני אדע, מישהו מתכוון להגיע היום להופעה של גלעד בחגיגות היין בראשל"צ? /
א אני רואה כפול New member 10/10/06 #1 פשוט שאני אדע, מישהו מתכוון להגיע היום להופעה של גלעד בחגיגות היין בראשל"צ? /
י ים סיטון New member 10/10/06 #6 ../images/Emo31.gifו.. וכולי במצב רוח רע כי חברה שלי קצת הבריזה לי עם ההופעה שבוע הבא ואין לי כ"כ עכשיו עם מי ללכת...
../images/Emo31.gifו.. וכולי במצב רוח רע כי חברה שלי קצת הבריזה לי עם ההופעה שבוע הבא ואין לי כ"כ עכשיו עם מי ללכת...
א אני רואה כפול New member 11/10/06 #7 טוב, עכשיו ממש ממש בא לי כבר שיגיע ה19.10! הפלייליסט [*קחו בעירבון מוגבל, כי זה מהזיכרון שלי*]- הבזק, עכשיו טוב, מאמי, נצמד ללב, האהבה נשארת ורוח ים. והממ.. זהו. אני לעולם לא מתקרבת לאירועים המוניים בראשל"צ
טוב, עכשיו ממש ממש בא לי כבר שיגיע ה19.10! הפלייליסט [*קחו בעירבון מוגבל, כי זה מהזיכרון שלי*]- הבזק, עכשיו טוב, מאמי, נצמד ללב, האהבה נשארת ורוח ים. והממ.. זהו. אני לעולם לא מתקרבת לאירועים המוניים בראשל"צ
ש שני מס 1 New member 11/10/06 #8 ../images/Emo45.gif הייתי היה נחמד אפילו שהייתי לכמה שירים אחרונים חחחח גם דיברתי עם גלעד אריאלה היה כייף לפגוש אותך!
../images/Emo45.gif הייתי היה נחמד אפילו שהייתי לכמה שירים אחרונים חחחח גם דיברתי עם גלעד אריאלה היה כייף לפגוש אותך!