פשוט קראו!
D Dorushh 3 New member 7/11/05 #2 תודה!!!!#$%$#!^!../images/Emo187.gif ראיתם?!#%#@% מימון, עם לוק משודרג, קול אדיר, נוכחות בימתית סופר-כובשת, ושיחזור משהו מהכבוד האבוד שלנו בתחרות האירוויזיון, שיפרה את מעמדה באופן משמעותי, ומצליחה לעורר היום הרבה יותר אמוציות חיוביות.
תודה!!!!#$%$#!^!../images/Emo187.gif ראיתם?!#%#@% מימון, עם לוק משודרג, קול אדיר, נוכחות בימתית סופר-כובשת, ושיחזור משהו מהכבוד האבוד שלנו בתחרות האירוויזיון, שיפרה את מעמדה באופן משמעותי, ומצליחה לעורר היום הרבה יותר אמוציות חיוביות.
ש שירנוש 178 New member 7/11/05 #3 דרך אגב פוסטר נדיר של שירי בעיתון.. אמרו לי שיש פוסטר נדיר של שירי בעיתון עולמו של דיסני חחחח עיתון לילדים..אבל מי שיוכל לסרוק אז תודה..
דרך אגב פוסטר נדיר של שירי בעיתון.. אמרו לי שיש פוסטר נדיר של שירי בעיתון עולמו של דיסני חחחח עיתון לילדים..אבל מי שיוכל לסרוק אז תודה..
H hila halevi girl New member 8/11/05 #4 סרקו בפורום הרשמי אז קרדיט להם תהנו http://www.shin1.co.il/yaimg/y346327711937897.jpg
מ משוגעת על עופר שכטר New member 8/11/05 #7 תודה../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif למרות שכבר יש לי אותו.