פשוט פורום יבש!

Miki Mousit

New member
פשוט פורום יבש!

קשה לנו להאמין עלייכם. אתם יעני פורום שמנסה לקדם את שרית במצעדים, אך מה אנו רואות? אף אחד חוץ מאיתנו ומבני דודיינו לא מצביע לשרית בטאייר...הכיצד זה ייתכן? בשביל לשבת ולכתוב הודעות אחד לשנייה אתם מפנים זמן, אך בשביל להצביע לשרית פעם אחת ביום לטאייר זה מסובך מדי? אתם פשוט לא פורום ראוי! בכל פורום אחר- כל אחד ואחד משקיע בכוכב שלו. תראו למשל את נינט? ראיתם באיזה מקום היא בכל מצעד? כן, במקום 1! למה? כי חבריי הפורום מצביעים לה כל יום!! במילים אחרות-ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו-! "פורום"

שי קרן18

New member
דבר ראשון,איני אוהב את טון ויחס הדיבור שלך,

שנית,אני לצערי מסכים איתך..יש מעריצים קבועים שמצביעים..ויש כאלו שלא מצביעים..תמיד יש את זה..הם חושבים שזה בא בקלות..לא לוקחים את זה כמובן מאליו... להבא,תרשמי בנוחות ובנחמדות ולא בתקיפות.. ערב טוב!

שי חחחח בנות דודה שלי בחיים לא

ירשמו בהתקפה....הן הכי נחמדות בעולם...חחח

Miki Mousit

New member
במיוחד לשי

מי שלא מוצא חן בעיניו טון דיבורי רשאי לפנות לסוכן שלי....

שי קרן18

New member
פחחחחחחחח מישו שמע משו? או ראה משו?!

אל תתיחסו..לאנשים משעמם.. ואין לי שום דבר נגדך אליעזר מתוק..תרגיע את בת משפחתך..

Miki Mousit

New member
שתדע לך, שאתה ממש לא בסדר, ו...

אם בני דודינו היקרים לא היו פה בפורום כבר מזמן היינו מוצאים אותך ונכנסים בך כמו שצריך, כמו שרק אנחנו יודעים. דבר יפה!

Roni My Star1

New member
../images/Emo221.gifשלום לכם ../images/Emo13.gif

גם אלינו היא ניכנסה.[: על תשימו לב.

Roni My Star1

New member
../images/Emo221.gifועוד משהו...

מיקי מאוסית ואליעזר הציפו לנו בפורום,הם סתם שלחו הודעות בשירשורים אחרים וגם קיללו את בני הפורום. אבקש שתעשו בנוגיי זה משהו,תודה מראש.

מההה..? חחח זה בטח בני דודים שלי

מהדרום...הם אמרו לי שהם קיללו בפורום כל שהו...הם היו אצלינו...אל תשימו לב...סליחה אם נפגעתם... =]

גועל נפש !

איך אני שונא היתנהגות כזאת ניכנסים לפורומים מקללים רושמים שטויות ואז אחר בה ומבקש סליחה צריך לעשות משהו בנדון... לא ביחס למישהו אבל אני לא אוהב תקטע הזה !

אמ אמממ תרגע !

חצוף שכמןך אני יגיד מה שבה לי זכותי היה בה לי להגיב על זה אז הגבתי !

למעלה