פשוט עייפתי......

פשוט עייפתי......

עייפתי להיות בלחץ שכל רגע יפטרו אותי, עייפתי לתת ולתת ולשכוח גם קצת לקחת או לקבל, עייפתי מלהיות אמא שלא במשרה מלאה אפילו לא חלקית.. עייפתי להתאהב במה שאי אפשר, עייפתי מלנסות לשנות את סדר עדיפויות בחיים, עייפתי מלהיות רצינית,מחושבת וכבדה... עייפתי מלעבוד ולעבוד ולעבוד עייפתי .... ואני רוצה לנוח, ואני רוצה לישון, ואני רוצה חופשה, ואין לי אפשרות.... וככה צריכה להמשיך במעגל האין סופי של עבודה בית ילדים.... עייפתי....

בילבילנות ../images/Emo24.gif

שימי לב, כמה זמן עבר מהשיחה האחרונה שלנו, ואז כבר אמרת על החשש שלך מפיטורין, ותראי, את עדיין שם!!!! זה לא אומר משהו??? מותר להתעייף, מותר לקחת פוס, מותר שלא לשנות סדרים. הכל מותר ומתוך השיגרה הזאת שלך, המעייפת, המתסכלת, בטוחה שאת יכולה למצוא את הפירצה הקטנה לשאוף קצת אויר אחר, כי רק אנחנו יודעים למצוא את הפירצה המיוחדת לנו. ואם לא תעשי מאמץ, ולא תלחמי עבורה, העייפות הזאת תנצח אותך ואת לא רוצה להיות מנוצחת על ידי עייפות שכזאת, נכון???? ותחשבי על זה

ע פ ר ל ה

New member
בילבושהההה

מזמינה אותך לכוס בירה,קולה,ספרייט,מיץ גזר סחוט... מה שתבחרי,בחוף הים הערב/לילה. מה דעתך?בריזת ים התיכון תמיד מרעננת ומרגיעה. מה דעתך?

niki39

New member
כשקשה אז...

שאני מרגישה כך וכפר הייתי בסיטואציה אני מחליטה שאני חיה יום ביומו וכל יום שנגמר בשלום אומרת תודה לאל כי לחיות בלחץ נפשי כל הזמן זה סוחט ובמבט לאחור בסוף הענינים מסתדרים דלת נסגרת דלת נפתחת שיהיה לך בהצלחה

קרש הצלה

לפעמים, מה שהכי קשה לנו הוא זה שמציל אותנו. ויש משהוא במעגל הזה של עבודה בית וילדים שמונע מאיתנו את השקיעה שבשינה.

shemesh22

New member
../images/Emo127.gif אני קוראת לזה העוגן

נקודת האחיזה שלי בקרקע - הילדים העבודה הבית... לולא הם, הייתי מסוגלת לרחף לי אי שם מעבר לקשת מנותקת ולשכוח לחזור.

בילבילונת, אסור להתייאש!! יודעת

מניסיון עד כמה קשה לשחות נגד הזרם, עד כמה קשה לשרוד את המערבולות שבדרך, אבל החיים הם מרדף, מרדף להשגת יעדים ולולא היעדים האלה, אולי לא היה טעם לחיינו כלל זכרי שאחרי כל שפל מגיעה הגאות אחרי כל קמילה תבוא הפריחה
ואני, אני כאן בשבילך כל העת
שרון

d a n i e l s 5

New member
"מעגל החיים"

עבודה, בית, ילדים...בתוך המעגל הזה תפני רגע לעצמך, רגע שהוא רק שלך בלבד רגע של שקט, רגע שלך עם עצמך ....(לא חייבים חופשה בסיני בשביל הרגעים האלה). ולא אל תגידי שאי אפשר......כי זה כן אפשרי אם רק רוצים אם רק יודעים ! עייפת.....בטח שעייפת......כי את במרוץ ....קו הסיום הוא קו החופש/השקט ! תגיעי אליו ומהר , לא חייבים ללכת עד לקצה......

../images/Emo24.gifהכל לחיוב בובה.

נופש זה מה שאת צריכה. קצת פוס מהחיים.קחי לך אחד ותנוחי.

naama78

New member
../images/Emo20.gif

לפעמים, כשאני מרגישה שהבועה מתהדקת סביבי, ואני עייפה, עייפות, שגם שינה טובה לא פותרת, אני הופכת ל"רובוט"... מנטרלת רגשות ומחשבות, מנטרלת מעצמי הכל, פועלת באופן מכני, רק מה שצריך, מה שהכרחי, מה שחובה. מאפשרת לעצמי מנוחה, ללא חופשה... מתפרקת קצת, נזרקת... וחוזרת לתפקוד... חמודה, שולחת לך מפה הרבה אמפטיה

מיקי 43

New member
ואולי רק אולי

את ומחשבותייך מביאות עלייך את כל זה אולי חלק מזה לא קיים אלה רק בראשך בכל מקרה בהצלחה במה שלא תעשי

R a c h e li

New member
בואי...

הניחי את ראשך על כתפי הביטי על החיים וחייכי צעדי לך שלב שלב עם אמונה של לב רחב קייטנות כמעט גמרו ולליבך הם יתגעגעו שבי רגע קט הסתכלי על העולם ואז תביני שאת אבן יקרה לכולם

Lonely In Blue

New member
טוב מאוד !!!

אז... מעכשיו... תחיי בלי להיות בלחץ, שמא יפטרו אותך, ותאמיני... שתסתדרי בכל מצב. ומעכשיו, תתחילי להתאהב... במה ( או במי ) שכן אפשר. ולהתעייף מלהיות רצינית, מחושבת וכבדה... נו... באמת הגיע הזמן. מלהיות אמא... זה לא שממש יש לך בחירה... עייפת... לא עייפת... אין לך הרבה ברירות. תצטרכי להמשיך. ואת... אחרי כמה שעות שינה... הכל יהיה קטן עליך. חיבוק וירטואלי יעזור משהו ?

זוהי רשימת האין

את עורכת כאן רשימת מכולת מהמקום של מה היית רוצה, מימה עייפת... ובעצם מאותה נקודת מבט של ה"אין". כעת ערכי רשימת ה"יש"... נשמע תרגיל פלצני,,, אולי... לעיתים אנו מביטים מעוות... נסי להתיישר ולהרחיב נקודת מבט. אין ספק שרשימת חיוביים מצריכה מחשבה מעמיקה יותר. שווה לנסות

למעלה