פשוט סיוט!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

guitar lan

New member
חחחחחח!!

סטירה?? פחח!! מסכן.. בת כמה היית? הוא בטראומה עכשיו? חחחח!!

shualpower

New member
פשוט סיוט!! ../images/Emo32.gif

חבר שלי אמר לי שיש לו מישהי סבבה לסדר לי. נפגשו, והילדה פשוט לא מפותחת בשכל! איך היא הגיעה למסקנה שהזין שלי הוא מפלצת רעה שצריך להרוג?? היא פשוט התעללה בו.. והיה לה כזה חיוך על הפנים כמו של ילד שקנו לו אופניים חדשות. בטלפון היא דיברה איתי כאילו יש לה נסיון של שנים.. פשוט נורא מה שהיה שם. אבל הקטע הכי טוב זה שהתחרמנו בגן ציבורי וחבר שלי שסידר לי אותה תפס תצפית יחד עם אחיו, ובאמצע שאני מתחרמן הוא מתקשר אליי ונותן לי הוראות.. "תסובב אותה" "תוריד לה את החולצה ועוד ועוד".. הרגשתי כמו באסקימו לימון
כמובן שלא פגשתי אותה יותר.. הזין שלי חשוב לי..

The Cat Woman

New member
WTF?!?!?!

אולי היא ניסתה לשחק אותה מבינה או שפשוט היא ניסתה לגרות אותך בצורה סאדיסטית עם מה שהיא רוצה לעשות לזין שלך... יש אנשים שיש להם פגם כלשהו בהתפתחות, צריך להבין... בכל מקרה- אני מקווה שנהנית מהחד פעמי הזה ושהזין שלך עדיין במקום שלו...

shualpower

New member
היא לא ניסתה לגרות אותי ../images/Emo41.gif

בצורה סאדיסטית כי היא פשוט חסרת נסיון ואני הראשון שלה. והזין שלי עדיין במקום אבל יש סימנים כחולים

mordi666

New member
בכלל ../images/Emo41.gif

אם היא היתה בתולה הייתי שותק אבל היא פשוט עבדה עלי שיש לה נסיון. לא נורא, יש הרבה דגיגוניות בים

The Cat Woman

New member
בעעעעע ../images/Emo9.gif

גם בתולת שפתיים?? נשמעת לי כמו ילדה בת 12 שתלויה עדיין בסיפור הנחש בשדה...

shualpower

New member
אם הייתי מספר כל מה שקרה שם ../images/Emo41.gif

היית חושבת שהיא בת 8 לא 12.. מאז קשה לי לגמור, היא הרסה לי את כל הפנטזיות.. מאיפה נחתה עליי כזו מפלצת? בקיצור נשבר לי הזין ממנה.. (הבנתם? תרתי משמע נשבר
) ואם כבר אנחנו בעניין, יש למישהי סיפור מעניין על פאדיחה בגלל חוסר נסיון?

The Cat Woman

New member
יש הרבה כאלה......../images/Emo9.gif

לא לי באופן אישי אבל להרבה אנשים נשיקה ראשונה ופעם ראשונה הייתה פדיחה אחת גדולה או בכלל- סיוט! לי הייתה נשיקה יפה, אהבתי...

The Cat Woman

New member
כמו שאמרתי לידידי הטוב.... ../images/Emo9.gif

"יש הרבה ברקודות בים! גם מדוזות יש אבל לא נדבר על זה עכשיו..."

אתה מזכיר לי מקרה עם אחת

שהתרברבה שהיא יודעת לנשק ויש לה נסיון מיני עשיר וכל החרטה הזה וכשהתנשקנו הרגשתי את השינים שלה היא לא ידעה לנשק בגרוש סעמק
ועוד כשהערתי לה על זה היא התעצבנה עלי

The Cat Woman

New member
חחחח אצלי זה היה ההיפך!

בנשיקה הראשונה שלי הוא אמר שאני מנשקת מדהים...
חיחיחי כיף כיף כיף...

De-Panther

New member
בוא נצא נגדך לרגע..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעיניין הזה לא אישית נגדך פשוט קצת עיצבן אותי הקטע של איך שאתה מציג את זה דבר ראשון למה לקלל את הילדה?? היא דיברה כאילו יש לה ניסיון?? או שהיא אמרה שיש לה ניסיון... ואתה נהנת לעשות מהקטע שלך ושלה מופע בידור לכולם ואם כבר מדברים על ניסיון מיני אתה מדבר מנקודת מבט כאילו לך יש ניסיון עשיר והנה אתה צריך הוראות
תראה אתה מתייחס אליה כאילו היא איזשהו אובייקט אז בסדר היא זיון גרוע זה הכל היא לא אובייקט

למעלה