פשוט נמאס לי מהכל...

snir 932

New member
פשוט נמאס לי מהכל...

אני לא יודע על מה אני מדבר ועל מה אני חושב אני מרגיש שהלב שלי לאט לאט מלב אוהב מתחיל להשתנות ללב כואב. בחיים לא חשבתי שאוותר על אהבה כל כך טובה ויעשה שגיאה שאצטער עלייה בכל שניה שאחשוב על האהבה שניגמרה. לא מבין איך 2 סיפורי אהבה כה מדהימים התפוצצו לי ישר בפנים בגלל שאני פגוע,מבולבל,מתוסבך ומתוסכל בתוך עצמי. קשה לי כבר לקוות ולחשוב על חיים טובים מאושרים עם אישה חזקה,אוהבת ותומכת שתעמוד לצידי ופשוט תרים ותעודד אותי. אני נהייתי בן אדם מחוק, בן אדם עצוב, בן אדם חלש בן אדם נואש,בן אדם מסכן,בן אדם בודד ובן אדם שמכל דבר קטן בשניה מתייאש. אין לי כבר כוח להתמודד עם הצבא ועם בנות שהן לא פחות מכה... לא שאני לא מכה ובן אדם "נשמה". לא יודע מה עוד לכתוב ומה עוד לומר רק יודע שאני סרוט דפוק ובקרוב גם מחוק מהרבה אנשים שמסביבי כי נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססס לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! אל תנסו להבין ממה רק תדעו שאני בן אדם מחוק וגמור רוצה עזרה אך לא יכול ומסוגל לפתוח את הלב שלי חזרה!

snir 932 בוקר טוב../images/Emo24.gif

למה אתה חושב שאתה אדם מחוק? אולי אם תנסה להסביר קצת יותר את עצמך אתה וגם אנחנו נבין ונוכל לייעץ או לעזור... אתה יודע אהבה ניגמרת ואז מתחילה אהבה חדשה הרי נולדנו להתאכזב מאהבות.. קום תאסוף את עצמך נסה אולי לתקן טעויות אני מאמינה שעוד לא מאוחר בשבילך.

tutit1005

New member
../images/Emo140.gifשלום snir

אתה לא דפוק..ובטח לא שרוט ובטוח לא מחוק..למה אתה חושב כך??? בגלל אהבות ??? אז לא הלך הפעם ..תגיד לי חסר בנות דווקא התמונה שלך לא רעה.. תקשיב רכבת חולפת רכבת באה.. ולכל סוף יש התחלה חדשה ..נכון זה קצת מציק וכואב.אבל תן לזמן לרפא את הכאב.. הצלחה בכל... ושבת שלום

לי יש בעיה רצינית עם רכבות תותית

הן טובות לי בכיוון אחד... הכיוון חזרה מדכא אותי תמיד. אלה חיים אלה? כלום לא הגיוני כלום לא במקום... רוע נימצא בכל מקום שינאה... סליחה שהתפרצתי לדלת פתוחה. שבת שלום ו.... בסדר הלכתי!

Calabasa

New member
היי snir932

מה קורה לך? התחרפנת לגמריי? היי קום על הרגליים ותתחיל לחיות, דע שלכל אדם יש תחליף, לא הלך אז לא נורא, בלי ניסיון כואב לא מגיעים לאושר. אל תשלול את עצמך בצורה כזאת,אתה לא סרוט, דפוק, מחוק או כל דבר אחר. אתה אדם שנפל וצריך לקום. אבל אתה צריך לעשות זאת בכוחות עצמך. אל תמהר ליפתוח את ליבך, טפטף לאט לאט, אנחנו פה בשבילך לטוב ולרע. גם לחוויות קשות בחיים, יש להן כוונה חיובית. אתה צריך להשתחרר מהעבר להתחלה חדשה. כל יום שעובר מעביר איתו מסר למודעות, רצון, יכולת וכוונה טובה כדיי להתקדם הלאה. רוצים לראות תוצאות. אחרת דע שיש פה בנות מטורפות, נבוא עד אליך לנער אותך.

tutit1005

New member
snir,אנו בנות צרחניות וקצת אלימות

ראה הוזהרת !!!!! מיד תתחיל לקום ..אם לא.. אני מתחילה לקרוא לקלבסה ומלכת העולמות ותזהר הכי הרבה מבאתי....היא רואה הרבה סרטי אימה ..רצח ודם ...קום מיד..!!!!

מחוק

החיים הם כאלה כמו נדנדה, לפעמים למעלה לפעמים למטה. רק שיש סוגי נדנדה. יש את המאזניים, שכדי שאתה למעלה, תמיד צריך מישו אחר שיהיה למעלה(נדנדה לא מומלצת) ויש את המטוטלת, כזאת שאתה יכול להגיע לשיאים, אם יש מי שתתדחוף. מאמין שיעברו הימים ותמצא משתצייר אותך מחדש. תהיה אופטימי,זה זמן להשתפר ולחפש טובה יותר

בטי ב

New member
תשכח הכול כי עוד

מעט אתה תצחק ותגיד זה לא אני כשדלת אחת נסגרת נפתחות מלא דלתות חדשות

ortal1232

New member
יש לי רק דבר אחד לומר לך..

אני לא מכירה אותך ולא יודעת מה קרה לך בדיוק אבל דבר אחד אני יכולה להגיד לך: ``הכל תלוי בך חבר,הייה חזק אל תתיאש,אל תיתן לעצבות בך לשקוע,הייה חזק ותתגבר...``

../images/Emo24.gifמבינה לליבך

כשאני קוראת את מה שכתבת אני פתאום מרגישה את החנק הזה בגרון וא הדמעות שעוד שניה יורדות ואני חייבת להגיד לך משהו. מהמקום הכואב שהייתי בו חשבתי שאני לעולם לא אוכל להתגבר ולהמשיך הלאה. הייתי בכאב כזה נוראי שלא ראיתי כלום מלבד זה . הזמן עבר וחזרתי לנשום.הבנתי שאין סוף לטעויות ואין סוף לעליות והירידות שבלב הכאב מגליד והזמן בהחלט מרפא את הפצעים. ואני יודעת שאין בזה שום נחמה אבל אסור להתיאש וצריך לזכור שיש לנו את הכח לשנות. כל רגע הוא עוד רגע שבו הכל יכול להשתנות. מקצה לקצה. תנשום נשימ עמוקה תחייך סתם ותגיד לעצמך כל הזמן, מגיע לי להיות מאושר ,אני רוצה להיות מאושר ואני אהיה מאושר. תגיד את את זה עד שתאמין בזה!!! מחבקת אותך מכאן ומזכירה לך שאין דבר שאי אפשר לתקן.

למעלה