פשוט מכת יתושים

פשוט מכת יתושים

מה עושים עם מכת יתושים ? הפשוש בן שנה ושלושה ושמעתי שזה לא כל כך בריא לשים בתוך החדר את קוטל היתושים האולטרה!!! האם יש אופציה אחרת? ועם מה אתן משתמשות על מנת להרחיק את היתושים....

Jakira

New member
יש מכשיר שתורעים בחשמל

והוא מרחיק יתושים על בסיס קול ולא על בסיס כימי כלשהו. זה פשוט משמיע קול בתדר מאוד גבוה שמבריח יתושים. בטוח לתינוקות. ניתן לקנות בשילב.

יש גם כילה למיטת תינוק -פתרון ללילה

עוד 80 ש"ח ומתלבשת על המיטה עם מוט - כמו מוביל

האמת שחשבתי על הרעיון של כילה

עד שחמתי הפחידה אותי ואמרה שכילה יכולה להיות מאוד מסוכנת כשלא משגיחים ומכיוון שהוא ישן בחדר לבד אני חוששת לשים לו כילה אי אפשר לדעת מה הוא יעשה איתה במשך הלילה, הולא עלול למשוך אותה ואז חס ושלום אז עדיף שלא

eti119

New member
לי אמרו שכילה לפעמים זה יותר גרוע..

כי לפעמים הם מתחבאים בתוכה ואז היתוש חוגג על הילד כל הלילה!

eti119

New member
דבר ראשון מתקשרים למוקד העירייה

ודורשים שיבואו למצוא את בית הרבייה שלהם.....מספיק שיש איזה דוד טיפה נוזל באחד הביניינים וכל השכונה בצרות...... דרך אגב שלולית בקוטר 30 ס"מ זו מכת יתושים רצינית...... אז או שתשימו מכתבים בכל ביניין בשכונה שמישהו יעלה לגגות ייבדוק ביובים נזילות או מוקד עירייה במקביל......אני ממליצה לך להדליק מבער עם שמנים:גרניום,לבנדר,אקליפטוס וזה מרחיק אותם!בווודאות!!!!לא לשכוח לווודא שאת מדליקה במקום בטוח לא ליד וילונות ארונות וכו!!!!אני ממליצה לתלות מדף גבוה....

כילה מסוכנת גם כמו שחמתך אמרה וגם

מזה שיתושים נתפסים בה ולא יוצאים ואז חוגגים עליו כל הלילה צריך לנער אותה היטב וגם הם עלולים למשוך חלילה ולהסתבך עם זה..........שב"ש

למעלה