פשוט מזעזע !!!!

פשוט מזעזע !!!!

הייתי היום בהלוויה של אריק, הילד שנהרג בטיול "חנוכה דרום" של הצופים ! אני הייתי על ההר חצי שעה לפניו, אחרי שהלכנו משם ראינו את המסוק שפינה אותו אבל לא ידענו שילד נפל ! הודיעו לנו שהוא נהרג רק לקראת הערב. נכנסתי לשוק, לא יכולתי להאמין שילד נפל חצי שעה אחרי שהייתי שם ! זה היה יכול להיות אני או כל אחד מהחברים הכי טובים שלי !! בכיתי כל כך הרבה בלוויה היום ! נר נשמה לאריק משבט הדר

icודליה

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ממש דאגתי לך בהתחלה
וזה באמת מפחיד מה שקרה לו...דבר דומה עמד לקרות לי ותאמינו לי זה לא נעים..

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה אמנם לא המקום בשרשור הזה לדבר על הנושא, אבל צפוי שיקרה דבר כזה, ואני מתפלא שלא קרה עוד קודם.
ניר

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo16.gif

יהיה זכרו ברוך
מזל שאני שפעם אחת הלכתי לצופים, בגלל שתי ילדות בשכבה שלנו שמדריכות. הם ניסו להביא חצי עולם לא הלך, אז הלכתי בשביל לרצות אותן מאז הם הבינו שממני צופה לא ייצא...

הי תפסיקו כבר ללכלך על הצופים../images/Emo16.gif

זה לא אשמת הצופים.... אם כל הכאב והצער וזה שזה נורא נורא עצוב יש חלק גדול מאוד באשמה לילד. הוא כבר בן 17 הוא חניך קטן שצריך לדאוג לו הוא לא היה צריך לעשות את זה. חלאס כבר זה לא הצופים אשמים

XXX HEART

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

למרות שאני לא בצופים(אני בבנ"עעעעע....ואני גאה בזה.למישהו יש בעיות?
) אני יודעת בעקבות כמה אנשים(אחים גדולים..)שהצופים ממש ממש ממש בטוחייים! אני לא שוכחת שהלכנו למחנ"ק-והיתה שריפה ביער ליד,ושבט "אלון"(אין מה לעשות,הוא באמת שולטט...)ממש התארגן בצורה מדהימה,ותוך דקה כל השבט היה בחוץ. וחוצמזה,הוא בן 16,צריך להיות מדריך כבר(או שלא..)או לפחות בשכב"ג כבר, הוא היה צריך להזהר. בכל מקרה
יהי זכרו ברוך

XXX HEART

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo15.gif

עוגי יש לך מזל שלא קרה לך שומדבר.. מה היינו עושים בלעדיך?

mE and Me

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך...

והכי מעצבן זה שאפשר היה למנוע את זה...

למעלה