כתבה מלאת כאב... ../images/Emo7.gif
זה לא שאיבדנו צלם אנוש, ולו מכיוון שאנחנו לא היינו איתו בצ'אט. גם לגבי המציצנות, והעידוד וכדומה. הרי עדיין, כשמדברים עם מישהו באינטרנט יש לזה את התחושה של משחק, שזה לא באמת אמיתי. בערך כמו שרואים שחקן בסרט. בסרט יש עלילה ולעיתים רואים דמויות שסובלות, בין אם מבחינה נפשית ובין אם מבחינה גופנית. שלא לדבר על סירטי הסקס הקשים, בין אם בתחום של קשירות וכדומה, שלא לדבר על סרטים שכותרתם "סנאף"... יש אנשים שמתגרים מסרטים ויש אנשים שמנסים להיתנחם בכך שזה לא אמיתי... שאלה בכל זאת שחקנים... וקראתי על נערים שנחטפו לטובת סרטים שבהם הם עוברים התעללות ולאחר מכן נרצחים...
לפי התמונה ברנדון נראה בחור יפה, עם חיוך מקסים, וכאב גדול... הכתבה הזו זורקת אותי כמה שנים אחורה, אל בחור שהיכרתי די מקרוב, ואהב לקרוא לעצמו "דניאל". היכרנו, אני חושב בערוץ gay.il. קשה לי לרשום עליו... הוא היה ביסקסואל, יצא עם בחורים ושכב עם בחורות. הייתה תקופה שהיינו חברים. היו לנו לעיתים וויכוחים על כך שהייתה לו השקפה דטרמיניסטית, שכל מה שהאדם עובר זה בגלל השפעות כימיות של המוח... היה לו ידע עצום בתרופות, כולל תרופות פסיכיאטריות, שאותן קיבל במרשם רופא... בכוננית היו לו כמויות גדולות של כדורים, אותן הוא נהג לערבב, וגם אמר מדי פעם "לקחתי עכשיו uppers ו-downers... אח... עוד כמה דקות זה יתחיל להשפיע ויעשה לי כל כך טוב..." לדניאל היו שני ידידים נוספים, שביחד הם היו "שלישית הלוזרים"... פעם אחת הוא התקשר אלי בטון עייף ואמר שהוא מתכוון למות... במרפסת הגג הוא תלה חבל, וכך הוא מתכוון לשתות משקה חריף, לעלות על סולם ולשים את הראש בתוך החבל, לשים אזיקים על הידיים כדי שלא יוכל לברוח ברגע האחרון... ניסיתי בכל יכולתי לשכנע אותו לרדת מהרעיון, והוא הסכים, וכל פעם חזר לכך שוב ושוב, כמו ילד קטן... דיברנו בשיחת וועידה עם אישה שהיא מטפלת בשיטה אלטרנטיבית, כיוון שהרגשתי שאני זקוק לעזרה כדי לעזור לו. היא דיברה איתו על להתיידד עם הפחד, עם המוות... אחרי שהיא ירדה מהקו הוא אמר לי "שיט! היא הרסה לי את התוכניות..." כששאלתי את דניאל למה הוא חזר כל פעם לדבר על כך, הוא אמר לי שלא רצה שאחשוב שהוא ילד, שאפשר לשכנע אותו בקלות, או משהו בסגנון. אמרתי לו שאם הוא היה יורד מהרעיון הייתי חושב אותו כגיבור, שיכול להבין שזה מזיק לו... דניאל גם האשים פעם שהחברים שלו סתם מנצלים אותו, מבחינה כספית, או מבחינת שיעשה להם טובות... בשלב מסויים הרגשתי שכדאי להתרחק ממנו... ידיד משותף אמר שגם הוא התחיל להתרחק בערך באותו זמן... כעבור זמן שמעתי שדניאל התאבד, אמא שלו חזרה הביתה ומצאה אותו תלוי על החבל במרפסת... המשטרה חקרה את המשפחה, בדקו את המחשב בניסיון למצוא מידע... כשאמא שלו שאלה אותי אם הוא דיבר על כך סיפרתי לה על השיחה שהייתה לנו אז... לפני כמה חודשים, שמעתי שידיד אחר של דניאל, "שופ", התאבד... היו כמה אנשים שדיברו עליו דברים לא נעימים וזמן קצר לאחר מכן עלה ל-IRC מישהו באותו כינוי ודיבר בקלילות... ועד היום לא התקשרתי כדי לראות מה באמת קרה... יהי זכרם ברוך...
יובל